Snel, goed, zoals het hoort

Prettig. Zal komende dagen weer langskomen

Prima Kwaliteit

Prijs / kwaliteit super, snel en makkelijk te bestellen. Uitgeleverd volgens afspraak.

top bedrijf

vlugge levering

Prima kwaliteit en snel geleverd

Druppelslang gekocht met aansluitmateriaal en grondankers. Snel geleverd en eenvoudig te installeren. Mocht ik nog een keer wat nodig hebben dan zou ik hier zeker weer bestellen.

Goede kwaliteit en snelle levering

Snelle levering, goede kwaliteit

Nette zeer snelle levering

Zeer snelle levering netjes compleet zeer tevred

Netjes en correct

Goed verpakt en keurig optijd geleverd. Duidelijke website.

Prima service en goede kwaliteit

Goed geholpen

Inmiddels mijn hele tuin voorzien van sprinklers en een druppelsysteem met hulp van Raintechshop, altijd goed en deskundig geholpen.

uitstekend en snel

geweldig

Goed geregeld

Snel geleverd en prima kwaliteit

Bestelling perfect en snel uitgevoerd

Woensdag 15 uur besteld. Volgende dag 14:05 uitgeleverd. Alle componenten voldoen 100% aan de verwachtingen. M.n. hard PVC lijm met variabele kwast diameter bevalt uitstekend

Top bedrijf

Binnen een dag alles geleverd.

Positief

Goede klant vriendelijke afhandeling

Goed, betaalbaar en snel.

Al meerdere keren bij Raintechshop besteld en naar tevredenheid geholpen (telefonisch) en geleverd. Groot assortiment tegen een goede prijs. Alle spullen voor de aanleg van de tuinbewatering aangeschaft.

Meer dan prima

Ik had alles wat ik nodig had en t werkte direct

De levering is goed netjes en stevig verpakt en snel geleverd dus het is echt perfect gedaan

Bestelling goed en snel

De bestelling helemaal top niks mis mee en snel. Helaas niet gereageerd op de vraag die ik gesteld had vind ik jammer. Verder top.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Goed en snel geleverd, prijs in orde

Voor de tweede keer, perfecte levering!

Ik heb voor de tweede keer in een jaar tijd een bestelling geplaatst bij Raintechshop en ook nu weer is het perfect verlopen. Wat ik zocht heb ik gevonden, was op voorraad en had ik twee dagen later in huis. Als er een derde bestelling komt, ga ik zeker weer naar dit bedrijf.

Snelle verzending en goede communicatie

Snelle verzending en goede communicatie rondom het bestelproces

Alles netjes en goed thuis gekregen. Top

Van de regen in de druppel systeem

Groot aanbod en snel geleverd

Zeer goede ervaring! Groot assortiment en snel alles geleverd.

Super levering

Perfecte service

Rokerijweg 10

1271 AH Huizen

Over Raintechshop B.V.

Raintechshop maakt het mogelijk voor de particulier en hovenier om zelf een beregeningsinstallatie aan te leggen. Service en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Op Raintechshop vind u alle materialen voor de aanleg of reparatie van uw sproeisysteem. Als u de producten wilt zien is ons ruime assortiment ook te bekijken en af te halen in onze winkel in Huizen. Doordat wij een grote eigen voorraad hebben kunnen wij uw bestelling snel bij u leveren.