Prima service zeer snelle levering

Prima service zeer snelle levering

Snelle levering en netjes verpakt en compleet zoals besteld

zeer snelle levering

voldoet altijd aan mijn verwachting

Goed advies + producten voor druppelslang sedumdak

Telefonisch kreeg ik heldere uitleg en instructies, waardoor ik vervolgens precies wist wat ik moest bestellen. Bezorging verliep vlot: woensdag besteld, donderdag in huis. Materiaal voldoet precies aand e evrwachtingen en werkt goed.

Duidelijke website, snelle levering

Snelle levering goede kwaliteit

Na 1 dag de bestelling geleverd Kwaliteit van het product goed Lage prijs

Ze goed

Goede service, netjes aan de telefoon. En snel geleverd

Eenvoudig snel en goed

Groot assortiment, overzichtelijk, makkelijk bestellen en snel in huis.

Snelle reactie, snel bezorgd

Ik had een uitbreiding nodig van mijn bestaande beregeningssysteem in de tuin. Even gebeld voor overleg omdat de oude type slang niet beschikbaar was. Alternatief besteld en super snel bezorgd. Alles weer aangesloten en werkt als een zonnetje. Uhh.. als de regen..

Goeden levering

Prisma produkt

Helaas een verkeerd artikel meegestuurd. ‘S morgens gemaild en binnen een half uur een telefoontje van de klantenservice. De volgende dag het juiste product in huis !

Prima en snel

Werd snel geleverd

uitstekende ervaring

goedlopende website, snelle service, kon mijn bestelling in no time ophalen

Vlot en vriendelijk

Bestelling bij elkaar geklikt. Uurtje, misschien zelfs minder, later, kon ik hem al ophalen. Aangekomen blijkt het tot mijn grote blijdschap een echte winkel te zijn. Met alle diverse onderdelen als grijpvooraad. En ook nog eens duidelijk aan de lage kant met hun prijzen. Aanrader.

Snelle levering en voldeed aan de verwachtingen

Binnen 1 dag geleverd keurig verzorgt.

Snelle en adequate levering.

Bestelling correct en snel verzorgd

Bestelling goed, levering matig.

Gevraagd voor levering op zaterdag, stond zelf op het verzendlabel, maar dpd kan schijnbaar niet lezen. Kreeg het op maandag. Jammer, maar raintechshop is goed.

Enkele dagen geleden, voorafgaand aan de aanleg van druppelslangen in een border, even gebeld met enkele vragen. Werd vriendelijk en snel geadviseerd. Daarna is het bestelde spul vlot geleverd, en inmiddels ligt het in de tuin. - Later nog een keer gebeld i.v.m. de levertijd van een bronpomp; hierover zou ik worden teruggebeld, maar dat is helaas nooit gebeurd.

Supersnelle levering.

Omdat ik mijn systeem ging uitbreiden had ik nog een aantal meter druppelslang nodig.

Goed advies, snelle levering

Telefonisch super geholpen, daarna snelle levering van de spullen

Telefonisch super geholpen, daarna snelle levering van de spullen

Prima levering tegen scherpe prijzen.

Prettige website, bestelling snel en compleet geleverd. De slangen per meter zouden iets scherper in prijs mogen, zeker als particulier heb je niet altijd 25, 50, 100 meter nodig.

Zeer compleet programma en prima prijzen.

Snelle levering en volgens afspraak.

Alles zoals het zou moeten

Juiste artikelen, volledige en onbeschadigd; snelle levering; zending goed te volgen; ik ben zeer tevreden Waarom hogere verzendkosten voor België?

Quick and perfect delivery

Rokerijweg 10

1271 AH Huizen

Over Raintechshop B.V.

Raintechshop maakt het mogelijk voor de particulier en hovenier om zelf een beregeningsinstallatie aan te leggen. Service en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Op Raintechshop vind u alle materialen voor de aanleg of reparatie van uw sproeisysteem. Als u de producten wilt zien is ons ruime assortiment ook te bekijken en af te halen in onze winkel in Huizen. Doordat wij een grote eigen voorraad hebben kunnen wij uw bestelling snel bij u leveren.