Heb vaker wat besteld en ben zeer tevreden over de producten aanrader

Zeer kundig bedrijf en erg klantvriendelijk!

Opzoek naar een sproeiinstallatie uitgekomen bij raintechshop. Al mijn spullen daar besteld en als ik er niet uitkwam kon ik rustig bellen en stonden ze mij vriendelijk en proffesioneel te woord. Later nog wat spullen overgehouden welke ik kon retourneren. Een dag of twee later stond het bedrag alweer op mijn rekening. Kortom dikke aanrader! Ik bestel mijn spullen hier weer als ik deze nodig heb!

super

snel geleverd, en goed kwaliteit!!

Plezierig, zorgvuldig, goede prijs en snel

Al jaren klant, ze zijn zorgvuldig, hebben goede kwaliteit, zijn goedkoop en snel.

Perfecte en snelle levering

Alles bij raintechshop gekocht om om zelf een tuinberegening te plaatsen. Kwaliteitsprodukten en zeer correcte en vlotte levering

Prettige zaak. Veel kennis

Druppelslang met grotere capaciteit

Ik zocht een tussenmaat tussen de veel voorkomende 2.3 liter en de 10 liter drupperlaars. De 4.3 liter is voor mij ideaal. Snel geleverd, inmiddels wel aangelegd maar nog niet in gebruik (nog te vroeg in het seizoen).

uitstekend

Snelle levering volgens verwachting.

Net als bij eerdere bestelling voldoet materiaal en levering aan verwachting

Na een bestelling is er een snelle levering

Als voor mijn tennisvereniging spullen bestel dan worden deze binnen 2 dagen geleverd En als er wat mis gaat wat kan gebeuren wordt het naar tevredenheid opgelost

Perfect duidelijk en goed geïnformeerd

Gelopen zoals verwaxht en hoort

Super van zoeken tot afleveren

Zeer uitgebreide en overzichtelijke webshop waarin ik snel vond wat ik zocht en kon bestellen. Na 1 werkdag thuis afgeleverd door DPD, op de minuut nauwkeurig!

Een fijn bedrijf om mee te werken

Gewoon bestellen zeker bij nieuwe aanplant. Koppelt makkelijk en de planten zijn er blij mee. Krijgen goed water en blijven in leven. Echt een aanrader. Nieuwe planten zijn duurder.

Top service veel aanbod.

Snel geleverd en gevonden precies wat ik op zoek was.

Goed, goede service goede materialen.

Ik zocht een watersysteem voor onze tuin. Na veel zoeken kwam ik bij raintech uit. Voor een goede prijs een goed watersysteem. Heb hem ook al een aantal keer uitgebreid. Je kan makkelijk losse onderdelen bestellen. Ik ben er blij mee.

Top advies

Telefonisch werd ik goed geadviseerd. Produkt snel geleverd. Top.

Bestelling lag volgende dag klaar

Ik kon ondetdeel ophalen omdat vestiging vlakbij is

Laatst weer extra spullen aangeschaft, 2 nozzles waren niet meegeleverd (stonden op 2e blz bestelling) tip iets scherper checken of alles erin zit én ik ook had gekozen voor zaterdag levering via DPD maar kwam maandag (net op tijd voor klus op dinsdag). Al om al, kom ik toch terug ondanks kleine slippertjes.

Zeer snelle levering van de producten

goed product tegen scherpe prijs

Goede pop-up sproeiers tegen een scherpe prijs die ook nog eens snel geleverd werden.

Goed advies

Van te voren even telefonisch contact gehad om advies in te winnen. Dit als erg prettig ervaren. Hierna direct de bestelling gedaan. Bij ontvangst bleek een onderdeel onjuist geleverd te zijn, dat is wel lastig omdat we het werk nu niet in 1 werkgang kunnen afmaken.

Goede producten en service voor nette prijs

In de afgelopen jaren 5 bestellingen gedaan, altijd snel en foutloos geleverd.

Goede hulp bij keuze producten

Ik ben goed geholpen om de juiste producten te kiezen.

Helemaal goed

Rokerijweg 10

1271 AH Huizen

Over Raintechshop B.V.

Raintechshop maakt het mogelijk voor de particulier en hovenier om zelf een beregeningsinstallatie aan te leggen. Service en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Op Raintechshop vind u alle materialen voor de aanleg of reparatie van uw sproeisysteem. Als u de producten wilt zien is ons ruime assortiment ook te bekijken en af te halen in onze winkel in Huizen. Doordat wij een grote eigen voorraad hebben kunnen wij uw bestelling snel bij u leveren.