Heel fijn deze levering van 2K hars

Hars gevonden besteld en snel geleverd . Top

Na wat oefening lukt het perfect.

Indien de diamantboortjes van betere kwaliteit zijn was het een vijf. Verslijten zeer snel en gaan uiteindelijk stuk.Was zeker het geval bij onze laatste bestelling

Zeer goed.

Ik heb al meer tubes gehad werkt zeer goed.

Lijm zeer slecht vloeibaar

Het mengsel is zo visceus dat het met een normale kitspuit gewoon bijna niet door de pipet te persen is. Vervolgens vloeit het bijna niet uit onder de tegels waardoor ze nog steeds hol zijn. Op de site wordt gezegd: zo dun als water. Maar dat is gewoon niet waar. Ben halverwege gestopt. Zelfs ná afknippen pipet geen verbetering. Omdat je zoveel druk moet zetten schiet pipet vaak los, ook als je uit het boorgaatje haalt. Dan zit de hele boel onder de epoxy en maak dat dan maar schoon met dat minidoekje. Ik raad dit product niet aan ook al is het idee heel slim. Uitvoering is waardeloos en lijkt totaal niet op filmpje op youtube. Mark Litz

Perfect geholpen

Goede spullen en goed advies.

Vloertegels liggen weer vast zonder breekwerk

Losse vloertegels liggen weer vast zonder breekwerk. Benodigde hoeveelheid is wel lastig in te schatten, ik heb nog tweemaal een tube moeten bijbestellen. Met een snelle levering kon ik het een dag later afmaken.

binnen 2 werkdagen geleverd

Geen opmerkingen, gewoon top geregeld!

Perfecte levering van speciale producten en oplossingen

Technisch goede oplossingen, de website kan wel iets duidelijker met wat meer omschrijvingen van het product zoals de werking ed.

Goede webshop

Prima bedrijf en goede materialen

Goede site en snelle levering

Vlotte levering van een goede kit.

Materiaal werkt.

Jammer dat er een 5 mm boortje ipv de toegezegde 2.5 mm boortje bijgevoegd was.

Ik heb het artikel op tijd ontvangen

Ik heb het nog niet toegepast

Veel goede en professionele producten die je in een gewone bouwmarkt niet te koop liggen

Prima bedrijf

Zeer snelle en correcte levering en begeleiding.

zeer snelle en correcte levering en begeleiding.

Perfecte oplossing

Eén tegel met luchtverontreiniging in onze nieuwe badkamer. In de open voegen met een lijmpistool dammetjes geplaatst en de hars geïnjecteerd. Ging heel eenvoudig. Het holle geluid is nu een massief geluid. Perfecte oplossing in plaats van de tegel er uit hakken met kans op beschadigingen van de vloerverwarming.

Top spul

Het materiaal was top, wat voor mij een verbeterpunt zou zijn dat ik meer op de hoogte gehouden zou worden als het geleverd word

Snel geleverd, super producten

Mijn voegen waren lichtgrijs, ik had ze graag donkerder gehad. Op internet gezocht, en de firma tegelvast gevonden. Daar verf besteld, en de voegen een antraciet kleur gegeven. Super product, makkelijk aan tebrengen. Zeer tevreden

mooi op tijd

komt afspraak na

Simpel en makkelijk

Makkelijk en eenvoudig

prima advies

Gelukkig zijn er nog bedrijven met kennis van zaken en waar je dan op terug kan vallen als dit nodig is. Tegelvast is zo`n bedrijf. Tegels zitten weer vast bedankt hiervoor.

Heel goed product en zeer goede service

2 jaar geleden hebben wij onze douche behandeld met antislip coating. Supergoed spul. De tegels worden hartstikke stroef, dus uitglijden is niet meer aan de orde. Helaas liet het het en der los. Team Tegelvast leverde ons gratis een nieuwe antislip coating. Dat noem ik nog eens service!

Snel en goed

Heb nog gebeld om te vragen hoe af te werken en netjes terug gebeld en goed advies gekregen

Prima hoor

Prima hoor

Snelle levering, maar injecteren is ons niet gelukt.

Op diverse plaatsen rondom losse tegel heb ik een gaatje in de voeg gemaakt met bijgeleverd boortje. Maar op geen van de plaatsen kon ik de hars onder de tegel spuiten. Dus niet gelukt. Jammer van die € 50,- maar ik laat het maar zo want ik wil de tegel er niet uit hakken.

Dr AF Philipsweg 3

9403 AC Assen