Laden reviews...
46 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen benadrukken snel levering en stevige productresultaten. Veel klanten melden dat de oplossingen voor tegels effectief en duurzaam zijn. Enkele opmerkingen noemen vriendelijk personeel en duidelijke communicatie, terwijl anderen vraagtekens plaatsen bij prijs-kwaliteitverhouding of retourbeleid. Over het geheel genomen is de ervaring positief met tevredenheid over de prestaties en service.
Het zou wenselijk zijn om meer boortjes bij de verpakking te stoppen; de iele boor is kwetsbaar Misschien 5 st zodat het werk afgemaakt kan worden
26 May 2026
Henk
Bemmel
Beste Henk,
bedankt voor je beoordeling en feedback.
Het is zeker het overwegen waart om meerdere boortjes bij te sluiten in het verleden hadden wij Kobalt boortjes die waren vrij snel bot.
Wij sluiten nu bij een betonboortjes die wij laten maken gezien er geen 2.5 mm beton boortjes bestaan.
Met dit boortje zou je vele boorgaatjes kunnen boren zonder dat het bot word.
Team Tegelvast.
Wekt uitstekend. Vlotte levering en snel teruggebeld toen ik een vraag had!
15 May 2026
Don
Esch
Beste Don,
Bedankt voor je beoordeling en antwoord dit is precies hoe wij onze klanten willen helpen en adviseren.
gewoon per mail app of gewoon bellen dit alles kan bij ons.
enigszins ouderwets maar hier ouden we van.
Team Tegelvast
Op hoop van zegen 6140 gekocht voor een tegelvloer op hout en een reguliere tegelvloer. Bij beide zat een of twee tegels los. In een half uurtje heb ik bij beide vloeren de regels vast gelegd door op meerdere punten te injecteren. Bij de tegels op de houten vloer dacht ik dat het niet gelukt was. Maar tot mijn verrassing zit de vrijwel geheel losse tegels muur vast en zit na een week de nieuwe voeg nog steeds goed. Bij de gewone tegel vloer was het injecteren en kloppen+luisteren tot waar de hars zit. Die tegel zit vrijwel geheel vast. Al met al zeer tevreden met het resultaat.
30 April 2026
JL
Assen
24 April 2026
Falco
D’chem
Lekkende douchegoot gerepareerd. Injectielijm voor tegels en 2-componenten afdichtingskit besteld. Prima hulp aan de telefoon. Eerst injectielijm geinjecteerd om holtes onder de tegels af te dichten, Na drogen met 2 componenten kit de sleuf afgedicht. Let tijdens het verwerken wel op dat er een moment komt waar de uitharding plotseling heel snel gaat, doe dus niet teveel tegelijk en strijk het direct goed uit. Het kost wat, maar het resultaat is veel sterker dan standaard siliconenkit.
18 March 2026
Robert
Groningen
Op de site was een duidelijke handleiding voor het antislip aan te brengen. De antislip bevalt goed,de tegels zijn niet glad meer in de douche.
26 February 2026
Ad
Tilburg
Product is top, werkt exact als in het uitleg filmpje. De holle ruimtes onder de vloertegels zijn opgelost zonder slopen en breken.
22 February 2026
Loeki
Dordrecht
Beste Loeki,
bedankt voor je oprechte beoordeling.
Team Tegelvast
goede spullen werk goed ben zeer tevreden
19 February 2026
andre
schiedam
Randje losse tegels in de badkamervloer weer vastgezet met Tegelvast. De gebruiksaanwijzing gevolgd. Soms wel even zoeken naar holten in de oorspronkelijke tegellijm om goed te kunnen vullen. Alle ‘holle’ klanken zijn nu weer weg.
12 February 2026
K.
Steenwijk
Probleem is verholpen
5 February 2026
Marcel
Westland
Product valt tegen schaaf die er in zit geeft zwart af
31 January 2026
Bart
Wh
Beste Bart,
Bedankt voor beoordeling ondanks dat je niet tevreden bent.
Echter weten wij niet wat je precies bedoelt met een schaaf.
Wij streven ernaar om onze producten en service op een hoog niveau te houden.
Zou je ons bij gelegenheid kunnen contacten zodat wij dit wellicht voor je op kunnen lossen.
Tegelvast = Zeer goed product
30 January 2026
Jean Paul
België
Snelle zending producten en een goede klantenservice.
26 January 2026
Jaap
Uithoorn
Ik ben echt onder de indruk van de inzet van tegelvast. Ik had zelf de verkeerde kleur besteld en kreeg de goede kleur zonder kosten opgestuurd.
Liesbeth
Den Haag
Product is snel geleverd. Ik heb het nog niet gebruikt, dus kan niet uit eigen ervaring spreken. Ik heb gekocht op aanraden van de monteur die het binnenkort gaat gebruiken. Hij was bij eerdere gebruiken zeer tevreden over het product.
Margriet
Kampen
Ze adviseren goed, leveren prima kwaliteit, komen afspraken correct na en leveren service.
Ad
Made
top
16 January 2026
Niels
Hellevoetsluis
als ik naar het volgende gat in de vloer ga, binnen 5 seconden komt er geen hars meer uit. dus 2 kokers helaas gedeeltelijk kunnen gebruiken.
15 January 2026
Eddy
asperen
Beste Eddy
Als ik het goed begrijp heb je 2 kokers injectiehars onder de tegels heb geinjecteerd?
Dan heeft het systeem wel gewerkt echter is de holle ruimte tussen de ondervloer en tegel te groot om om te vullen met 2 kokers. Er zit nu 440ml vloeistof onder de tegel.
zou je willen vragen om ons even te bellen zodat we samen kunnen overleggen wat er nog mogelijk is.
mvg
team Tegelvast
Netjes op tijd geleverd
25 December 2025
Jack
Stokkum
Heb de jasmijn voegen van de wandtegels in het douchegedeelte én de badkamer- en toilet vloertegels met de 7710 jasmijn gedaan. We hebben nu een compleet nieuwe badkamer en toilet! Het resultaat is echt fantastisch. Kleine stukjes insmeren en meteen schoonmaken. Topprodukt!
24 December 2025
Rene
Hilvarenbeek
Snelle reactie op vragen, ook de service us uitstekend. En het product kan ook niet beter.
19 December 2025
Rick
Vriezenveen
Ik heb 1 koker besteld om een hol klinkende tegel te fixeren. Het spul werkt prima maar in mijn geval bij een tegel van 90x90 die direct tijdens het leggen in de cementdekvloer is gelegd is de hoeveelheid veel te weinig. Het heeft wel geholpen maar slechts 10cm van de voeg naar de binnenzijde terwijl ik een strook heb van ca 20-80cm die hol klinkt (de tegel ligt nu wel vaster dus het helpt wel degelijk). De koker is voorzien van 2 componenten en er zit ook een raar compartiment in aan de achterzijde waarbij ik zie dat effectieve vulling van de koker slechts 50% is. Als idd at afzet op de prijs van ca 50 euro incl. verzending dan vind ik het erg duur. Ik heb nu toch maar 6 kokers besteld van injectafix bij Amazon. Waarschijnlijk niet zo goed maar 1.8 liter vulling voor 89 euro. Ik beveel het product aan voor een kleine tegel. Als U meer wil doen dan is het te prijzig vind ik.
11 December 2025
Han
Sint Oedenrode
Na het uitfrezen van de voegen met een Fein en goed stofvrijzuigen en blazen heel goed resultaat weten te behalen met een super tevreden klant ivm geen breekwerk
19 November 2025
Frank
Amsterdam
Ik heb het product niet gebruikt, dus daar kan ik weinig over zeggen. Ik vind echter bijna 8 euro moeten betalen om iets retour te sturen belachelijk. Het moet ook via Myparcel, als ik het via PostNL probeerde gaf hij aan dat de toevoeging van het huisnummer niet juist was, dus je zit vast aan hun eigen systeem. Ik vind het geen enkel probleem om de kosten voor mijn retour te betalen, maar zo’n bedrag vind ik echt klantonvriendelijk.
14 November 2025
Mayli
Wijk bij Duurstede
beste Mayli
Bedankt voor je reactie op de verzend en retourkosten.
in onze retourbeleid op de website zijn we heel transparant over de kosten van een retourzending de werkelijk kosten die verbonden zijn een een retour zijn niet alleen het vervoer denk aan de administratieve afhandeling van het gehele proces dit is veel meer dan die 8,-
Retourneren: zoals vermeld op de website
Voor artikelen die op de juiste wijze geretourneerd zijn, komt de betalingsverplichting te vervallen of wordt het door jou betaalde aankoopbedrag teruggestort op je rekening. (Porto)kosten aangaande de retourzending zijn voor eigen rekening.
mvg
Team Tegelvast
Ziet er na behandeling goed uit
14 November 2025
Johannes