Prima . Goede webwinkel.

Het product doet wat het beloofd

Het product is ok zoals het is voorgesteld

De tegel die los zat is terug vast zonder teveel werk en stof

Vlotte levering en goede producten

Zeer goed produc

Lekker vlot geleverd

Doenbare ze zeggen.

Doet wat het moet doen

Het spul werkt, het is alleen lastiger aanbrengen bij een tegel die in een hoek ligt met aan 2 zijden een plint. Overigens zou het leuk zijn als er wat voegsel meegeleverd zou worden (zoals volgens mij bij bestellingen in Nederland wel wordt gedaan).

Prima product voor specifieke toepassing.

Ik heb met het product carrofix de juiste keuze gemaakt. Ik weet uiteraard niet hoe de herstelling zich zal gedragen in de tijd maar ziet er fantastisch uit. Waarschijnlijk zal ik hetzelfde product nog gebruiken na enige tijd de eerste herstelling te hebben geobserveerd.

Verbazend goed product en het werkt!

Wat ervaring met broze boortjes maar eens methodiek gevonden is het inspuiten een fluitje van een cent! Perfect resultaat en heel veel werk gespaard als je loskomende tegels hebt.

Snelle levering. Ziet er goed uit. Heb de Tegelvast injectiehars 6140 nog niet uitgeprobeerd. Kan daar nog niks over zeggen.

nog niet gebruikt

nog niet gebruikt

Goede en snelle service

Zeer snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling

Werkt geweldig

Eenvoudig aan te brengen

Fijn product

Alleen jammer dat het zulke grote tubes zijn, ik had maar een klein beetje nodig, dus kan ik de rest helaas weggooien

Werkt prima! Heb het toegepast bij losliggende tegel die in de specie gelegd is.

Werkt echt goed! Prima service en advies. Duidelijke uitleg via de telefoon gehad van Gerrit.

Als je niet wilt breken lijkt me dit een aardige oplossing

Na gebruik van de hars zitten de tegels aardig vast. Het klinkt nog wel wat hol midden in de tegel, dus afhankelijk van hoe de formaat van de tegels kan het zijn dat de hars niet overal doordringt. Handleiding en vooral instructiefilm zitten goed in elkaar. Het bespaart mij breekwerk en gedoe dus daar ben ik vooral blij mee. Verbeterpunten: - Boortje redde het net... Een extra boortje meeleveren kan geen kwaad. - Instructiefilmpje voor het repareren van de voeg naderhand zou ook superhandig zijn. Het valt tegen wat je op internet kan vinden.

Prima product, eenvoudig in gebruik, verbruiksindicatie veel te laag

Een tip voor de handleiding kan wellicht zijn om de extra dop op de lijmkoker te verwijderen na de draaidop verwijderd te hebben.

Goed product, werkt goed! Goed uit te voeren. Wel prijzig voor 1 tube met hars.

Werkt niet

Ik heb alles conform de handleiding uitgevoerd, echter het bijgeleverde boortje brak al bij de eerste poging. Daarna een paar ruime gaatjes in de voeg gemaakt met een ander boortje. Met een goede kitspuit is het mij niet gelukt om de mix in te kunnen spuiten. Het product is ook erg dik ik kan me niet voorstellen dat dat gemakkelijk in een smalle holle ruimte loopt.

Voldoet helemaal niet aan de verwachting

Mijn tegels van 60x60 liggen voor een groot deel los. Ik had de hoop dat ik dat met tegelvast voor een deel zou kunnen oplossen. Ik heb het met meerdere bussen op meerdere plaatsen en tegels geprobeerd, maar nergens naar tevredenheid. Waar het een klein beetje werkte kwam het niet verder dan hooguit een paar cm. Is dus eigenlijk geen verbetering, maat alleen zonde van het geld. Ik raad het niet aan.

Snel en duidelijk

Duidelijke gebruiksaanwijzing en alles watnodig is zit in pakket. Verwerking eenvoudig. De werking als anti slip is prima nu. Natuurlijk wel afwachten hoe duurzaam de laag is, Maar heb er vertrouwen in

Makkelijk verwerken, deels succesvol

Instructie is duidelijk. Op harde voegen wordt de boor snel bot. Tevens lijkt erop dat de richting van de lijmkam invloed heeft in hoeverre de epoxyhars onder de tegel kan komen. Eindresultaat is een tegel die weer half-vast zit. Wel een lichte film van de achtergebleven hars op de tegel. Ook na schoonmaken met alcohol direct achteraf. Kortom, het werkt maar het is te overwegen het te laten uitvoeren door een professional.

Super! Zeer geslaagd project!

De losliggende en hol klinkende tegels in onze keuken zou op een drama kunnen uitlopen. ( nieuwe niet meer te verkrijgen) Op internet gaan zoeken en zo bij Tegelvast.nl terecht gekomen. Na ook nog een telefonisch advies te hebben gevraagd inzake de vloerverwarming ( aan of uit) ook ongevraagd nog diverse nuttige tips gekregen. Binnen enkele uren meerdere tegels weer als vanouds: Muurvast en geen holle ruimtes meer. Het zeer snel drogen in de spuitmond is een ingecalculeerd ongemakje evenals het snel breken van het boortje maar dat laatste werkt ook prima als je de boor diep in de boorkop plaatst zodat je deze na breuk toch nog meerdere keren kunt gebruiken!

Werkt goed, wel erg prijzig

De losse vloerplank zit weer goed vast. Echter wordt het een duur geintje aangezien er nog een paar planken loszitten.

Voldoende

Jammer dat de beschrijving van het gebruik niet aangeeft hoe lang je moet wachten voordat je het teveel van de tegels wegveegt.

Goede beschrijving, makkelijk te verwerken en goed resultaat

2-componeneten emulsie is prima / bijgeleverd boortje waardeloos

OPMERKING; Doe er voortaan een betonboortjes bij i.p.v. een verspanende (metaal)boor.

Dr AF Philipsweg 3

9403 AC Assen