Top producten en service

Ik heb de Voegxpert gebruikt en deze was zeer makkelijk te verwerken met een bijzonder mooi resultaat ! Een aanrader

goed geholpen en snelle levering

had even problemen met bestellen, gebeld en snel en vriendelijk geholpen en bovenal superblij dat mijn (wand)tegels weer vast zitten

Snel en goed

Snelle en correcte levering. Duidelijke site

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijke dame gesproken die uitleg gaf over het bestelproces. Super snelle levering

Goede informatie met een goed werkend product.

Prima ervaring met Tegelvast.nl. Uitgebreide info op de website over het Tegelvast injectiehars 6140. Het product werkt echt goed, alles zit vast. Het is ook echt zo makkelijk te verwerken als de video laat zien. Wat kan beter: uit de instructievideo blijkt niet dat de injectiehars nogal gaat 'lopen' als hij eenmaal is geopend en onder druk staat. Na het injecteren loopt de hars nogal makkelijk door waardoor je heel makkelijk en veel knoeit. Gewoon met vochtige keukendoekjes snel wegwegen dan gaat het prima. Ook heb je niet zoveel hars nodig voor 1 of 2 tegels. Ik heb nu nog een riante hoeveelheid over die waarschijnlijk nooit meer ga gebruiken.

Prima product en makkelijk te bestellen

wat ik zocht kon ik gemakkelijk vinden op de website. het werd snel geleverd en was prima te gebruiken

Spaart uitslijpen van tegels

Prima spul. Goede verwerktijd en goed vloeibaar. Lijmt prima. Wel even rustig aan met boren, langzaam boren spaart de boorkop.

Tegelvast werkte perfect

Ik zag mijn geest al dwalen. Tegel eruit halen en opnieuw erin zetten. Belangrijk is om wel te testen of je vanaf de voeg erbij kan. 1 tegel die wel vast lag kon ik niet injecteren.

Snelle levering goed product

Tegelvast werkt perfect om de houten vloer terug te lijmen op de cementvloer

Uitstekende service

Zeer kundig bedrijf. Tegelvast heeft bij ons de epoxyhars achter de wandtegels geïnjecteerd en een tegelvoeg hersteld. Na droging bleek dat de aangebrachte voeg te donker was. Door Tegelvast is dit zonder discussie op adequate wijze hersteld, voor dezelfde prijs. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf en wat mij vooral aanspreekt is de geduldige werkwijze.

Werkt echt zo als het word beloofd

Ik heb altijd wel een kleine twijfel of het zou werken maar door tegelvast ben ik overtuigd. Snel en eenvoudig losliggende tegels vast te zetten. Raar het iedereen aan die last heeft van losliggende tegels.

Meegeleverd boortje is niet geschikt voor harde tegels zou een glas boortje moeten zijn .

snelle levering, duidelijke beschrijving van het product

Super spul

Het werkt, na enige gewenning, allemaal uitstekend. Over de bij geleverde boortjes ben ik minder te spreken, heb mijn eigen 3mm steenboortjes gebruikt. Na uitharding waren alle behandelde tegels weer "echt" vast.

Niet wat ik gehoopt had

Stukje halve meter geprobeerd. Voegen schoongemaakte met reiniger. Laten drogen en toen kleur opgebracht. Overtollige kleur van tegels gehaald met doekje zoals voorbeeld. Lijkt erop dat kleur niet in de voegtrekt. Waarschijnlijk ligt dit aan mijn voege5.. Tegels liggen er al een kleine 20 jaar dus in de loop van jaren verschillende schoon maak spullen gebruikt. Denk dat het daarom voor ons niet werkt. Stukje op nieuwe voeg geprobeerd hier pakt ie wel..

Tegel ligt vast; maar hars tube kon maar half leeg

De tube wilde niet verder leeg leek wel of de hars in de tube hard werd halverwege.

Teleurgesteld

Een van de tuitjes was gescheurd. Tuitjes voelen sowieso kwetsbaar aan. De kit zelf is niet zo vloeibaar als filmpje doet beloven dus vult moeizamer Als er enige weerstand wordt ondervonden tijdens inbrengen vd kit schiet tuitje los met kliederboel als gevolg. Voor een vrij dure kitset tegenvallend. PS : ik heb een kitpistool waarin siliconen of acrylaattubes probleemloos inpassen....de tegelvasttube paste moeizaam

Goede en snelle levering van het bestelde product.

Keurig even gebeld dat er nog geen wikkel om de lijm zat.

Snelle service, goed product!

Goed advies, snelle service en een goed product.

Levering correct en snel.. Product doet wat moet

Geen opmerkingen

Snelle levering en goede service

Vakmensen met goede adviezen

Waanzinnig goed

Goede kwaliteit materiaal, en op tijd in huis als je het online besteld

Dr AF Philipsweg 3

9403 AC Assen