Pluspunten

Snelle levering en compleet

Jammer dat er zo weinig in een tube zit voor deze prijs, halverwege stopt hij

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

boortje is klein en daardoor erg breekbaar, 1 boortje meesturen is dan ook niet voldoende; hars hard veel te snel uit, de tube moet in 1x gebruikt worden

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

bestelling gewoon geleverd zoals besteld, valt weinig over te reviewen. wordt wel moe van al die herinneringen in mijn mailbox om een review achter te laten.....

Pluspunten

Super snelle verzending.

een extra spuitmondje tegen betaling erbij doen

Pluspunten

Super product werkt goed.

Boortje breekt erg snel

Pluspunten

Snelle levering en het product voldoet aan de vraag onze badkamer tegels zitten weer goed vast

Pluspunten

Ik heb een pilot laten uitvoeren ivm losse tegels door een ondeugdelijke egalinelaag. Daarbij heb ik een objectief advies gekregen en was de conclusie dat het in dit geval niet raadzaam is de vloer te gaan injecteren. Alhoewel het jammer is dat de tegels nu los blijven zitten ben ik toch zeer tevreden over de pilot. Tegelvast staat voor een eerlijk advies!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Helaas geen positieve punten

Zowel de producten als service beviel me niet. Vooraf word je goed geholpen maar zodra je iets gekocht hebt word je verder niet meer geholpen. Ik probeerdere een paar keer te bellen en werd niet opgenomen omdat mijn 06 nummer bekend was bij ze. Direct daarna geheim gebeld en werd wel opgenomen. Ik heb meteen de lijn verbroken. Ik heb geen zin meer hierin. Ik vraag me echter af hoe betrouwbaar zijn de reviews hieronder met tientjes?

Pluspunten

Snelle levering. Nadat het tuutje was afgebroken werd er direct een nieuwe opgestuurd.

Voor het geld redelijk karig om 1 boortje en 1 eindtuutje mee te leveren.

Pluspunten

Snelle levering Goede toelichting verwerking product Goed product

Pluspunten

Ik heb bij tegelvast.nl de tegelvast injecteer epoxyhars en de tegelvast 2K-PU afdichtingskit besteld en verwerkt. De bestelling was erg snel binnen en de volgende dag ben ik door tegelvast.nl telefonisch benaderd en gevraagd of de zending compleet en in goede orde was ontvangen. Daarbij kreeg ik ook nog een aantal bruikbare verwerkings tips. Omdat ik twijfelde of ik genoeg had heb ik een foto van de te repareren vloer ge’appt en daar binnen een paar minuten reactie op gehad en heb de volgende dag (terwijl het bedrijf gesloten was) op afspraak toch nog een extra koker op kunnen halen. En gelukkig maar want anders had ik niet genoeg gehad. Wat een TOP service!! Beide producten zijn goed te verwerken als je de gebruiksaanwijzing volgt. Mijn douchevloer en drain zijn weer in nieuwstaat en misschien wel beter dan dat!! TIP voor de lezers: Als u nog nooit eerder gekit heeft, laat het dan door iemand doen die wel ervaren is, want de producten doen wat ze beloven en zijn nadat ze zijn aangebracht en afgewerkt niet meer te corrigeren. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk en voorzien van erg duidelijke instructievideo’s en overige informatie. Tegelvast bedankt!!

Tip: benadruk richting de particuliere klanten dat ze de instructies volgen en de te behandelen materialen goed schoonmaken en ontvetten met de door jullie aan te bevelen producten. Dit kan een hoop ellende en minder goede beoordelingen voorkomen. Ga zo door! Groet’n Frank

Pluspunten

Ik had gevraagt om wat extra voespeci maar niet gedaan en niet op gereageer jammerd

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke omschrijving voor de toepassing van het product.

Pluspunten

Snelle levering, en de tegels liggen weer vast!

Reserve spuitmond erbij leveren ivm afbreken

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt

Kleurcoating voor voegen in de badkamer gebruikt. Helaas laat die coating na een paar dagen al los en zie weer de oude voegen doorheen. Op de website brloven jullie de onderstaande punten maar klopt er geen bal van: - Eenvoudig te gebruiken, zeker niet! - Makkelijk te reinigen, ook niet! - Kleurvast, absoluut niet!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

tegel lijm gekocht drie stuks ,maar deze tubes kun je een derde niet gebruiken hebt nu twee tubes gebruikt elke keer gaat deze als we twee derde gebruikt hebben niet verder wij vinden dit heel vreemd en kostbaar

Pluspunten

Denken met je mee om je zoveel mogelijk te helpen....

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke instructies

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Werken snel en adequaat

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Voorals nog zijn de voegen weer wit

Erg hoop geld voor twee potjes en een tandenborstel in een emmer.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke instructies en de lijm werkt goed

Het boortje wat erbij zit daar heb ik twee gaatjes mee kunnen boren toen was hij bot.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goed verhaal op internet

Op tijd leveren en de samenwerking met post.nl opzeggen en bij klachten niet overal achter verschuilen maar naar de klant luisteren en meedenken aan oplossing. Bedrijf was niet echt onder de indruk van het niet leveren door post.nl. zeker njets kopen.

Dr AF Philipsweg 3

9403 AC Assen