Pluspunten
Ik heb bij tegelvast.nl de tegelvast injecteer epoxyhars en de tegelvast 2K-PU afdichtingskit besteld en verwerkt. De bestelling was erg snel binnen en de volgende dag ben ik door tegelvast.nl telefonisch benaderd en gevraagd of de zending compleet en in goede orde was ontvangen. Daarbij kreeg ik ook nog een aantal bruikbare verwerkings tips. Omdat ik twijfelde of ik genoeg had heb ik een foto van de te repareren vloer ge’appt en daar binnen een paar minuten reactie op gehad en heb de volgende dag (terwijl het bedrijf gesloten was) op afspraak toch nog een extra koker op kunnen halen. En gelukkig maar want anders had ik niet genoeg gehad. Wat een TOP service!!
Beide producten zijn goed te verwerken als je de gebruiksaanwijzing volgt. Mijn douchevloer en drain zijn weer in nieuwstaat en misschien wel beter dan dat!!
TIP voor de lezers:
Als u nog nooit eerder gekit heeft, laat het dan door iemand doen die wel ervaren is, want de producten doen wat ze beloven en zijn nadat ze zijn aangebracht en afgewerkt niet meer te corrigeren.
De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk en voorzien van erg duidelijke instructievideo’s en overige informatie.
Tegelvast bedankt!!
VerbeterpuntenTip: benadruk richting de particuliere klanten dat ze de instructies volgen en de te behandelen materialen goed schoonmaken en ontvetten met de door jullie aan te bevelen producten.
Dit kan een hoop ellende en minder goede beoordelingen voorkomen.
Ga zo door!
Groet’n Frank