Mooie oplossing voor holle tegels. 1 minpuntje: het lijkt of je een hele koker koopt.

Onduidelijkheid

Kan ik de tube meerdere keren gebruiken?

Snelle levering en super resultaat

Bij het zetten van onze nieuwe tegels in de badkamer kwamen we er na het voegen achter dat we te lichte voegen hadden uitgekozen. Na advies van Tegelvast, de voegen coating gebruikt. We zijn meer dan tevreden met het resultaat. Makkelijk in gebruik.

Telefonisch onbereikbaar, producten goed

Zij zijn telefonisch onbereikbaar om informatie vooraf te vragen over de werking van een product of over de hoeveelheid aan te schaffen producten. Ondanks inspreken van een boodschap met het verzoek om teruggebeld te worden, is dat niet gebeurd. Op de site stond dat de bezorgkosten zouden worden afgetrokken als je betaalt. Dat is echter niet het geval. Jammer dat het zo moet gaan. De producten zijn kwalitatief wel goed.

Super snelle levering

Keurig netjes! Snelle levering is heel fijn want dan kan je tenminste aan de slag.

Product goed leveringstijd lang

Er wordt op de site niet aangegeven wanneer de product geleverd zal worden en uiteindelijk duurde 3 dagen, best lang als je verwacht dat het binnen een dag binnen zou komn

Werkt zoals vermeld op de site

Gebruiksaanwijzing is simpel en resultaat is zeer goed . Jammer dat er maar 1 spuitmond is want die is ook dan uitgehard en niet meer te gebruiken. Maar is misschien ook als extra te bestellen Product werkt zeer goed daar gaat het om,

Supersnelle levering van kwaliteitsproducten.

De gebruikte tubes om losse tegels vast te leggen werkt heel goed en komen ijzersterk vast te liggen na inspuiting. Wel te weinig cleaning doekjes maar gemakkelijk op te lossen met synthetische thinner. Sterk aanbevolen.

Super product

De oplossing voor losliggende en hol klinkende tegels.

alles naar wens

de levering is gegaan zoals aangegeven, het bestelde materiaal werkte ook precies zoals omschreven , perfect!

Prima, snelle levering, product nog niet getest

Prima, snelle levering, product nog niet getest. Wel prijzig :-)

Levering uitstekend

Heb nog de tijd niet gehad om de vloer te herstellen. Maar een vraagje 1x de tube geopend is kan men deze later nog gebruiken. Mvg Ignace

uitstekend

vlotte levering van het product en correct uitgevoerd

Gisteren 2 tegels gelijmd. Nu nog meer bestellen om de rest vast (te laten) leggen

Wondermiddel om holtes onder tegels te vullen.

Via Google uitgekomen bij Tegelvast met goede demo-video. Besteld op een klantvriendelijke website, keurige bevestiging via e-mail en snel geleverd. Één minpuntje: Helaas was het niet mogelijk om een witte voeg te kunnen kiezen. De gebruiksaanwijzing hebben we goed opgevolgd en alle vloertegels in onze douche zitten weer 100 % vast zonder holle geluiden. De reparatie hars was eenvoudig te doseren en vloeide goed uit. Dit supermiddel scheelt je een hoop tijd! Het alternatief: alle tegels eruit hakken en opnieuw lijmen en leggen zou veel meer werk en tijd gekost hebben. Hartelijk dank Tegelvast!

super service merci

super service merci

Fout van PostNL uitstekend opgelost.

PostNL heeft een pakket van Tegelvast niet afgeleverd. Ook niet bij buren, maar per mail gemeld dat het zou zijn geweigerd. Tegelvast heeft een nieuw pakket gestuurd dat wel is aangekomen. Prima opgelost.

Jammer dat het boortje geen betonboor is

Werkt maar er zit weinig in een flacon

Werkt op zich prima maar heb 1 tegel van 60x60 vast kunnen zetten.

Snel geleverd.

Boortje ontbrak. Bij omschrijving zou handig als je weet wat allemaal inbegrepen is in de aankoop. Dit omdat ik eerder alles los moest bestellen. Verder top product dat ik van harte kan aanbevelen.

Tegel zit zo vast als een huis

Ik heb tegels van 60x60 waarvan er 4 een beetje los zaten (die zaten tegen elkaar aan). Het boren van de kleine gaatjes zoals in de instructie werkte niet echt goed (naad tussen tegels was ook heel smal). Met slijpschijf heb ik de hele voeg eruit geslepen. Toen vol laten lopen met tegelvast vloeistof, dat ging goed, maar plastic voorzetstuk schoot nog wel een keer los, daarna zonder opzetstuk doorgegaan. Resultaat is perfect want de tegels zitten weer zo vast als een huis

Werkt zolang het boortje boort

Op zich werkt het goed. Je moet de spuit zoveel mogelijk horizontaal houden anders komt de hars overal terecht. Ik moest een groot traject doen en halverwege boorde het boortje niet meer. Na een nieuw boortje gekocht te hebben (staal?) was de diffuser (ondanks doorblazen) gestold. Moest ik toch nieuwe order plaatsen om het af te maken. Roel, Scheveningen

bevredigend

Product tijdig geleverd Handleiding mag iets uitgebreider (droogtijden, verdunning etc) Product "pakt" minder tot niet op voegmortel met epoxy. Lange termijn moet nog blijken.

Goed advies en snelle levering

Wij hadden zelf een foutje gemaakt met onze voegkleur. In alle paniek tegelvast gebeld en die hebben ons super snel en goed geholpen. Nu is de vloer helemaal hoe we hem willen hebben.

Top product

Snelle levering en het product doet wat het moet doen. Compleet geleverd. Een tekortkoming: halverwege de tube krijg ik niets meer uit de tube geperst. Dat lag niet aan de tuutjes maar aan de tube zelf. Probleem is daardoor maar voor 80% opgelost helaas.

Dr AF Philipsweg 3

9403 AC Assen