Filters

10

Goed

Super

 • Aanbevelen? Ja
10

Makkelijk en erg handig.

Zeer goed betalingssysteem in 3 keer, ik kocht alle tools die ik in mijn werk gebruik, voor mij was het erg handig en ik zal het blijven gebruiken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig Service.

Ik ben blij met de mogelijkheden van In3. Ik heb mijn scooter hierdoor een maand eerder kunnen kopen.

 • Aanbevelen? Ja
1

Waardeloos lokkertje

Bestellung via Koopjedeal functioneert niet: Systeem weigert en zegt bij 73,53 dat bedrag "te hoog" is. Navraag bij klantenservice geeft verklaring dat IN3 pas werkt bij bedragen boven 100 euro. Nou vraag ik je: Beide uitspraken nergens te vinden , dus ...... IN3 een lokkertje van Koopjedeal en/of gebakken lucht ?

 • Aanbevelen? Nee
10

Geweldig dit! En dat helemaal gratis!!

Heel makkelijk in gebruik en super handig

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig systeem!

Het is goed om te overwegen als je product eerst goed vindt om daarna in termijnen te betalen. Eerder aflossen is mogelijk en je mag gelijk weer een bestelling plegen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een prettige betalingswijze

Het is fijn hiermee een wat groter bedrag in 3 delen te kunnen betalen en het product wat je graag zou willen kopen bestellen. Via de app word je op de hoogte gehouden van alles. En kan je onder andere kijken wanneer je volgende betaling is. En krijg je een melding van wanneer er betaald moet worden. Allemaal erg fijn.

 • Aanbevelen? Ja
6

Slecht

Paar keer moeten Bellen. Slechte klantenservice ze weten weinig af en moet een paar keer bellen om dezelfde ding. Geen fijne ervaring, ze kunnen niet goed zien in hun systeem.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Lucia, Vervelend om te horen dat je een minder fijne ervaring hebt gehad met onze klantenservice. Vanwege de privacywetgeving hebben niet alle collega's inzicht in de bestelling. Hierdoor kan het dus voorkomen dat zij navraag moeten doen bij een collega. Excuses voor het ongemak! ^YH

1

Traag in terug betaling

Twee weken terug heb ik een product besteld bij electro kampioen helaas moest dit geannuleerd worden. Tot op heden na paar telefoontjes met in 3 nog steeds niet terug betaald. Elke keer is er een storing of niet door gevoerd. Bij een storting via een bank is dat al gelijk dezelfde dag al gebeurt. Dit keer een hele nare ervaring met in 3

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Jiwa, We hebben te maken gehad met een enorme storing in ons boekhoud systeem. Hierdoor werden transacties niet verwerkt met als gevolg dat er 600.00 transacties (terugbetalingen en termijn betalingen) in een wachtrij zijn komen te staan omdat deze niet verwerkt konden worden. We hebben met man en macht aan een oplossing gewerkt en vandaag het nieuws gekregen dat de terugbetalingen vandaag uitbetaald zullen worden. Je mag er dus vanuit gaan dat het geld uiterlijk binnen 2 werkdagen op je rekening staat. Hierbij willen we nogmaals onze excuses aanbieden voor dit enorme ongemak. ^YH

10

Perfectodan.nl

Bouwing machinę

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn dat dit zo kon!

Nieuwe fiets gekocht met in3 in afwachting van vakantiegeld. Niet hoeven wachten als je iets eerder nodig hebt en geen zin hebt in een grote uitgave ineens. Handig dat deze mogelijkheid er is en ook nog eens zonder rente! Top! Via de app een overzicht wanneer je moet betalen en makkelijk in de app overmaken via ideal. Dit was de eerste keer dat ik via in3 iets heb gekocht. Mocht ik opnieuw een grote uitgave moeten doen en er is de mogelijkheid om dat via in3 te doen, dan zal ik dat zeker weer doen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima met de volgende opmerking

Snelle levering! De kast werd in 2 delen geleverd...1x op zijn kop! En doet 2e deel moest er bovenop... Niet te doen...beide delen wegen meer dan 125 kg per deel... Dus een aantal sterke mannen moeten regelen die met veel moeite de onderdelen goed op elkaar hebben gezet.. Resultaat is prima! Heel blij met de nieuwe mrubels

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Je hoeft zelf niets bij te houden. Je krijgt op tijd een herinnering voor de volgende deelbetaling. Het enige wat je moet doen is op tijd overmaken. En verder geen extra kosten. Zelf betaal ik liever meteen het hele bedrag maar als je een keertje wat krapper zit is dit een geweldige uitkomst. Top!

 • Aanbevelen? Ja
1

Terugbetaling aanbetaling Naduvi

We hadden vrijdag 29 april een bestelling gedaan bij Naduvi en daarbij als betaalmiddel in3 gekozen. Daarop vervolgens de eerste termijn betaald maar echter door omstandigheden hadden we het nog de eerste dag geannuleerd. We hadden een bevestiging gekregen van Naduvi dat ze het hadden doorgegeven aan in3 en dat het binnen 5 werkdagen teruggestort zou worden. Echter nog steeds niks ontvangen en na telefonisch contact krijgen we te horen dat er iets intern mis is gegaan en dat ze het uit gaan zoeken. Volgens mij is het een kleine moeite om iets terug te boeken naar de tegenrekening. Dit horen we nou al een paar dagen dat het uitgezocht gaat worden en telefonische terugbelverzoeken worden ook niet nagekomen. We raden dus niemand in3 aan en we wachten het nog een paar dagen af en dan schakelen we rechtsbijstand in voor juridisch advies.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag, Zojuist heb ik telefonisch contact gehad met je partner om te verifiëren dat het probleem is opgelost en de terugbetaling op de rekening staat. In dat gesprek heb ik aangegeven dat jullie terugbetaling is blijven hangen in één van de batchuitbetalingen. Ik vind het onwijs vervelend dat jullie zo lang hebben moeten wachten op de terugbetaling en dat de ervaring die jullie nu met in3 hebben gehad zo tegen is gevallen. Tot slot wil ik nogmaals mijn excuses aanbieden voor de verwarrende communicatie! ^MR

10

Snelle en correct afgehandeld.

Alles gaat professioneel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Meer dan prettig betalen in termijnen zonder enige rente

Sublieme oplossing voor het betalen in termijnen waar geen enkele rente bij word verrekend. Fijne service rondom de afhandeling van de betaaltermijnen, met een terugkoppeling via email en sms. Bedankt voor deze service

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een service!

Een grote uitgave in delen betalen zonder gedoe. Je krijgt gewoon elke maand een betalingsverzoek in je emailbox. De betalingen worden snel verwerkt en ik heb geen extra kosten gehad: 0% rente!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig...

Hadden er beter in4 van kunnen maken dan hebben er ook mensen profijt van met mindere inkomsten... Maar alles loopt netjes en vlekkeloos.

 • Aanbevelen? Ja
2

Schandalig bedrijf als je geld moet terug krijgen.

Als je geld terug moet krijgen betaald dan zijn ze zo ontzettend traag. Tegenwoordig kunnen betaal opdrachten bij een bank zeer snel verwerkt worden maar bij payin3 werken ze gewoon echt kei traag.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Yaser, Vervelend om te horen dat je terugbetaling langer duurde dan je verwacht had. In je dossier zie ik dat je de bestelling op 21 april hebt geplaatst. De webshop heeft ons op 25 april goedkeuring gegeven voor de restitutie. De terugbetaling is vandaag op 26 april aan je overgemaakt. Op het moment dat een webshop ons een verzoek tot terugbetaling stuurt, doen wij er alles aan om onze klanten zo snel mogelijk terug te betalen. Dit is zoals je ziet bij jou ook het geval geweest. ^YH

10

Top dat dit zo kan

Makkelijk betalen in termijnen zonder gedoe

 • Aanbevelen? Ja
10

Makkelijk

Lekker makkelijk en geen gedoe

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon perfect

Gewoon perfect geregeld invullen en alles verloopt zoals afgesproken beter kan het niet

 • Aanbevelen? Ja
10

geweldige service!

Een hele goeie nieuwe accu gekocht en in 3 termijnen kunnen betalen. Ben er super blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede ervaring

Prima geregeld, netjes afgehandeld

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Keurig Nette mail erg duidelijk en je kan ook kiezen om je deel wat eerder via ideal te betalen of je wacht tot de aangegeven datum. Vond t erg fijn.

 • Aanbevelen? Ja

Over in3

In 3 keer betalen met 0% rente. Je kent het wel: je wilt een product kopen maar dat valt net buiten je budget. Of je moet een grote uitgave doen op het moment dat het even niet uitkomt. Vaak ga je dan voor het mindere alternatief. Dankzij in3 hoeft dat niet meer. In3 is de enige gespreid betaalmethode zonder rente of BKR registratie. Met in3 betaal je in 3 keer binnen 60 dagen. De eerste betaling op de dag van je aankoop, 30 dagen later volgt de 2e betaling en na 60 dagen doe je betaling nummer 3. Zonder kosten; je betaalt geen cent meer dan wanneer je in één keer betaalt. In3 maakt je favoriete producten bereikbaar.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd