Super mogelijkheid

Mocht er iets onverwachts gebeuren of betaal je liever in 3 x dan is dit een super oplossing. Daarnaast kun je de betaling ook al voor het volgende termijn doen.

Een nieuwe versnellingsnaaf was te duur om in een keer te kunnen betalen. Mijn fiets had ik echter vrijwel direct weer nodig in verband met mijn krantenwijk. De mogelijkheid om in 3x te betalen was hiermee een hele goede oplossing waardoor ik mijn fiets vrijwel direct weer kon gebruiken na het plaatsen van de naaf. Super service!

Ik vindt dit heel fijn ben niet direct zo veel geld kwijt

Ik had t geld op mijn rekening staan maar heb toch voor deze methode gekozen je bent niet zoveel geld kwijt en je kunt t een beetje verdelen

Super service!

Ik heb al meerdere apparaten besteld en in termijnen betaald. Zoals een Chromebook, stofzuiger en tv. Hartstikke fijn. Het product wordt heel snel geleverd en de communicatie per mail is uitstekend. Enkel de eerste termijn betaal je zodra je de bestelling plaatst. Je wordt verder goed op de hoogte gehouden van de levering en betalingstermijnen. Ongeveer een week voor de tweede en derde betalingstermijn ontvang je een betalingsverzoek. Heel handig. Op deze manier kan ik ook een apparaat kopen waar ik anders geen geld voor zou hebben.

Uitstekend!

Prima geregeld,niet alleen in3 maar heel het plaatje, heerlijk slapen , goede service,kortom ik gun iedereen een Emma.

goed en duidelijk

duidelijk en netjes elke maand een herinnering dat je weet dat je moet betalen en wat voor bedrag.

Prettig!

Fijn om grote bedragen op deze wijze te kunnen betalen. Elke maand een mailtje met een link erin om de volgende termijn te kunnen betalen. Snel daarna de betalingsbevestiging. Prima geregeld!

Geweldig!

Wederom een goede service. Beantwoorden je vragen zeer snel en adequaat. Mijn verzoek om eerder af te lossen, werd meteen afgehandeld. Ik heb hier nu 2 keer gebruik van gemaakt en zou het zo weer doen. Aanrader.

Ideaal voor aankopen die je snel móét doen

Wij hadden snel een nieuw matras nodig ivm onze nek en rugklachten en hierbij kwam IN3 erg goed van pas. je krijgt duidelijke betaaltermijnen toegestuurd via de mail en je weet ten alle tijden waar je aan toe bent.

Geweldig en lekker overzichtelijk

Heb via deze manier mijn eerste M4 A1 aangeschaft met wat upgrades. Omdat het best wel om een flink bedrag ging, vindt ik dit de ideale manier van betalen. Zo krijg je wat je besteld en betaal je dit in 3 keer. Super en ga hier mee door. Mvg Ronald Bruins.

Beste ervaring met in 3

Maakt je financier wat makelijk

Gweldig

Goede communicatie en afhandeling

Geweldig voor studenten!

Doordat ik nog student ben heb ik niet zoveel te besteden, maar ik wou wel graag een televisie! In3 maakte dit mogelijk, omdat ik dan maar een klein bedrag per maand kwijt was. Ideaal!

Eerder dan gepland een nieuw emmabed en matras dankzij de regeling in3. Super en voor mijn rugklachten perfect dat het zo kon. Het is toch een uitgave.

professioneel makkelijk

Mijn bestelling in 3 termijnen betaald, dat is een mooie oplossing. In3 stuurde tijdig keer een betaalverzoek en een bevestiging als het bedrag door hen was ontvangen. Simpel en goed, je hoeft het zelf niet in de gaten te houden,dat doet In3 dus. 0% rente, beter kan niet.

Superrrr

Gewoon superrrr

Ideaal!

Hele fijne betaal methode je krijgt iedere x een herinnering per sms of mail.

Grote aankopen gemakkelijk in 3 keer betalen en daarmee kosten kunnen spreiden over meerdere maanden tegen 0% rente, ideaal!

Superkwaliteit en de beste betaalopties!

Eerste keer dat ik bij jullie haren heb besteld maar zeker niet de laatste! Heel mooi, fijn haar, valt mooi, goed te borstelen, krullen blijven supermooi zitten, top dus. Ook de mogelijkheid om in 3x te betalen is ideaal. Ik ga hier zeker vaker bestellen, helemaal tevreden.

Uitstekend betaalmiddel om grote bedragen gespreid te betalen.

Super betaalmiddel, om toch het nieuwste van het nieuwste te kunnen kopen, maar niet in 1 keer dit bedrag te hoeven betalen. De grote plus van dit betaalmiddel is dat er geen bkr registratie is en dat er geen rente betaald hoeft te worden op het aankoopbedrag.

Snelle service en snelle communicatie

perfect

zeer goede service