Gespreid betalen geen probleem, en tegen 0% rente dat maak je niet veel mee.
ik vond het heel prettig en je kan nkoit vergeten tebetalen omdat ze je een email en sms sturen dat vind ik heel prettig.en mocht je ondabks dat toch vergeten dat helpen ze je alsnog herinneren. ik vind het een zeer prettig systeem zo kun je toch nog als je niet veel geld hebt het gene kopen wat je graag wilt
De bestelling snel geleverd, diverse betaalmogelijkheden, ja gewoon in één woord top!!
Precies zoals verwacht & top service
Mijn ervaring was goed gegaan alleen omdat ik niet goed keek zag ik dat ik al terug bataald was!! en had dat door de vi gers gezien, kreeg een super lieve man aan de telefoon en legde alles netjes uit! Super bedankt.
Original review
Mijn ervaring was zeer slecht heb 2 maanden geleden een lamp besteld en dan nog wel van Richmond schandalig! Heb nog mijn geld niet terug. Een hele rare web winkel vind ik het maar, maar heb besloten met mijn maatschappelijk werk zodra ik vrijdag niet ben terug betaald stap ik naar een advocaat! Ben der helemaal klaar mee. Zeer slechte service van abitare design for living, vervolgens krijg ik nog een mail van in 3 dat ze mij betaling stop hebben gezet maar afwachten op de web winkel totdat zei hun zeggen van betaling terug!! Allebei zeer slechte service ik doe dit ook nooit meer!!!!!! Hoop dat ik gauw mijn geld terug krijg. Het word nog wat!
Ik ben heel erg tevreden met de bezorgde vloerkleden van Volero en ook nog met de mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen. Super!
uitstekend
Original review
Het blijkt dat het vet rond mijn organen niet is verminderd. de omtrek van mijn buik en boven de heupen en onder de borsten met 3 cm is verminderd.
en dat zonder rente. Heel prettig!
Original review
Op de factuur staat niet mijn bedrijfsnaam, niet de nederlandse leverancier waar ik bestelde, maar een Duits adres, en op mijn klacht ontvang ik geen reactie. Lekker is dat!
Je wordt goed op de hoogte gehouden van alle betalingen. Elke maand makkelijk betalen via IDEAL.
Mijn bestelling in 3 termijn betalen was wel makkelijk en prettig, dit geeft de mogelijkheden bij het aankopen van een artikel niet direct te moeten betalen maar dit verspreid te doen.
Slecht. 1 x maar nooit weer. Telkens een andere smoes als je ze belt. 5 december was alles afgewikkeld bij de zaak waar ik het heb retour gezonden. Nu 1 maand verder en nog steeds geen geld ontvangen, maar wel 2 onterechte aanmaningen versturen.
Dit omdat spullen benodigd voor het aquarium snel oplopen in prijs dus ideaal dat deze optie geboden wordt en ik zal dan ook zeker de volgende keer bij Uw bedrijf terugkomen! Mvgr. Willem
Fijn dat het zo makkelijk geregeld is en je een link toegestuurd krijgt als de volgende termijn verwacht word. Heel duidelijk en goed geregeld.
Dankzij in3 is het voor mij mogelijk om voor de net wat duurdere producten te gaan zonder rente er over te moeten betalen, en dingen te kunnen kopen in financieel mindere maanden
Vind dit een geweldige oplossing.. Een eerlijke kans op een mooi product zonder gezeur en meteen veel uitgaven ik vind het een geweldig iets ben er zeer over te spreken
top bedrijf en goede service
Als je even niet ineens kan betalen maar t product wel dringend nodig hebt is dit ideaal. Heb je het geld toch eerder dan de einddatum dan kun je gewoon aflossen zonder gedoe.
Is ons erg goed bevallen. Vooral als je een duurder aankopen wilt doen en het niet in een keer kan betalen. En ook er geen rente over hoef te betalen. Eerste keer met jullie maar goed bevallen.
Snel geregeld en weet precies wanneer je betalen moet.
Doet wat het doet simpelweg betalen in 3 maanden
Nieuw Goede manier van betalen Gespreid betalen Werkt goed
Veel beter dan in termijnen van een vast bedrag
Zeer snel, behulpzaam, goede toonzetting.
Erg fijn dat je kunt betalen in 3 termijnen zonder daarbij rente te hoeven betalen. Ben hier super blij mee.