Netjes en zonder gezeur

Betalingen netjes en zonder gezeur. Je krijgt netjes een bevestiging van elke betaling en je ziet gelijk wat er nog open staat. Krijgt steeds op tijd netjes je nieuwe factuur!

Prima en prettig

Dat dit een mooie mogelijkheid is om in3x te mogen betalen zodat je mooie dingen kunt kopen zonder er lang aan vast te zitten

Het is erg makkelijk

Ik wilde wachten met mijn aankoop, maar de aanbieding was goed ! In3 werkt prima en gemakkelijk

Mooi vakantie aanbod. Prima digitaal begeleid.

Geweldig!

Soms wil je iets kopen, maar komt het net niet goed uit, financieel. Dit is dus de perfecte oplossing! Ben er super blij mee, Produkten zijn goed geleverd, snelle levering, afwerking betaling ging ook super! Zeker voor herhaling vatbaar!

Hele goeie service!! Waardoor je makkelijker aanschaft!

Ik was eerst een beetje sceptisch. Maar bevalt super goed. Wat een leuk systeem.

Super !!!

Zo kan ik de wat duurdere artikelen aanschaffen zonder dat ik in 1 keer een groot bedrag kwijt ben ervoor.. Op die manier kan ik mijn wensen sneller verwezenlijken. Ben er super blij mee dat de methode bestaat...

Goed bevallen dat je niet in 1 keer moet betalen

beter 3 keer klein bedrag dan 1 keer groot.

Ik vindt de in3 een prima methode om mezelf beter te verwennen. kleinere bedragen merk je niet vlot... dus ik vindt het prima

Werkt perfect!

Prima servive

Prima servive en je krijgt mail als je weer betalen kan.

Lekker makkelijk niet alles ineens

Prima betaalregeling

In 3x betalen een product wat je graag wil zonder rente,is mij zeer goed bevallen en voor herhaling vatbaar.

Heerlijk matras maar de geur is niet echt prettig

Alles bijna perfect, het matras ligt ook heerlijk, het concept is super, met laagjes die je kunt wisselen voor verschillende zachtheid. Helaas ruikt het matras niet lekker, nogal muf, en die geur gaat maar heel langzaam eruit. Na 1 maand nog steeds af en toe te ruiken.

Terugbetaling binnen 5 werkdagen? Na 3 weken nog geen cent gezien

En een klantenservice die onbereikbaar is...! Nooit meer In3!!!

Goede informatie en snelle afhandeling.

snel en goede service voor mensen zoals ik die een grote aankoop ivm inkomsten liever in 3x kunnen betalen en zo toch een grotere aankoop kunnen doen .

Top geregeld zo

betrouwbaar

betrouwbaar en klantvriendelijk

Geweldige oplossing als je onverwachts een dure uitgave hebt

Perfecte service

Voor onwerwachts grote uitgaven is goed

Eigelijk is het in 2 termijnen je betaalt eerste vooruit zou echt mooi zijn echt in 3 eerste betaling maand later en tot 90 dagen ipv 60

Wat geweldig dat ik het in 3 termijnen kon betalen.

Goede winkel, overzichtelijke site en mooi dat ik in 3 termijnen kon betalen.

zeer goed

alles verliep soepeltjes en was duidelijk

Super!!

Geweldig dat het in3 termijnen betaald kan worden. Vooral als het even krap in je knip zit 😉

5 Meerenakkerplein

Eindhoven 5652BJ