Heb eerste keer zo bestel

Ik hen eerste keer zo besteld en bevalt me goed

Just plain fantastic

The best purchase I’ve ever made🤗❤️

heel klantgericht en snel

Ik kreeg uitstel van betaling vanuit emma matras ivm te late levering. dit kwam tot twee keer toe niet goed door bij jullie. Jullie hebben hier heel snel en goed op gereageerd, maar misschien moet dit beter op elkaar afgestemd worden.

goede ervaring en tevreden

Accuraat en to de point

Super klantvriendelijke mensen in3 personeel,hele uitkomst voor klanten die even niet in 1 keer hun aankoop kunnen betalen,hartelijk bedankt.

Gewoon erg makkelijk

Alles wordt netjes afgehandeld, en voor informatie, zijn ze erg vriendelijk en behulpzaam.

Ik kocht op 16e en dan krijg je maand later op 16e 2e factuur. Ik heb mailtje gestuurd of betaling 22e kon (na salarisbetaling) - geen probleem! Goede service!

gewoon goed👍

snel geregeld, top!!!

Als er iets niet klopt is met een telefoontje geregeld

super geregeld

alles via de mail prima geregeld

Van bestellen , bezorgen tot in termijnen betalen...Alles prima geregeld. Je krijgt zelfs een mail dat alles is betaald. Netjes.

handig en betrouwbaar

vlotte en correcte afhandeling. Erg gemakkelijk. voor herhaling vatbaar.

Géén slapeloze nachten méér met Emma in3!

ÁLLES piekfijn geregeld!

geweldige service

artikel goed en snel ontvangen,1piece was missing 2 days later already send ,very goed.

Bezorging, klantenservice behulpzaam en vriendelijk. Bankstel is zeer goede kwaliteit voor deze prijs.

Top oplossing dmv gespreid betalen.

Top.

Fantastische ervaring.

Ik heb gebruik gemaakt van In3 om gitaar onderdelen te bestellen. Ik moest dan eerst sparen. Maar door deze mogelijkheid kon ik het direct aanschaffen en mijn spaarbedrag direct overboeken. Duidelijk en accuraat door In3. Bedankt.

Fijn dat ik mijn aankoop in delen kon betalen

goed, niet duur en snel

voldoet helemaal aan mijn verwachtingen

Prettig

Prettig dat je niet het hele bedrag in één keer hoeft te betalen. Je bent toch bang dat je niets ontvangt.

Prima webshop

Je wordt goed geholpen. Producten binnen zoals beloofd op de site. Goede klantenservice.

Fijn dat het gespreid kan worden betaald.

Krijg vanzelf een mail met linkje naar het te betalen bedrag. Keurig geregeld!

kan niet mooier zijn

Ik vond het een perfekte regeling zeker als je uitkering hebt en niet in een keer kan betalen . Wij zijn 60+ dus grote uitkering hebben wij niet waren er erg content mee voor vele anderen aan te bevelen .

Altijd goed winkel en fijn betaling keuze

Een zeer goede en snelle bezorging het matras zat heel goed ingepakt

5 Meerenakkerplein

Eindhoven 5652BJ