Eerste betaling liep wat traag

Eerste betaling liep wat stroef, daarna ging alles heel vlot

Super gemakkelijk en zonder verborgen kosten

Net zo gemakkelijk als met iDEAL betalen, maar dan gespreid over 3 termijnen.

pierwszy raz korzystam

pierszy raz korzystam i poki co jestem zadowolony aczkolwiek mam kilka pytan

• Poleciłbyś nas? Tak

Een prettig manier om inkopen te doen

Goed geregeld

Precies volgens afspraak

Goed voor de zekerheid dit gedaan .

GEWOON SUPER HANDIG

normaal kan ik dit niet kopen voor zo,n bedrag in 1 x.maar met deze mogelijkheid kan dat wel.ik vind het geweldig ben nu twee dure sonos play 5 en sonos beam verder.ik blijf verder uitbreiden met in3.

Wanneer ik in 1 x had moeten betalen had ik de aankoop niet gedaan. Door deze vooral kosteloze spreiding van 3 maanden ben ik over de schreef getrokkener het wel te doen!

Boven verwachting goed!

Ondanks dat het in een keer kon, wilde ik de service eens proberen. Bevalt super! Vooraf duidelijke uitleg en per betaalmoment een duidelijke mail met instructies. Geen moeilijke of onvriendelijke taal

Echt top dat gespreid betalen!!

Ik vindt dit echt super geen extra rente erbij! En toch in 3 termijnen kunnen betalen ik ben er echt blij mee

Ideaal en gemakkelijk

Ideale uitkomst om een product gespreid te betalen zonder extra rente of andere kosten! Daarnaast krijg je een helder en duidelijk overzicht van wat betaald is en nog betaald moet worden.

Super fijn dat ik 3 termijnen kan en zonder rente

Geweldige service

Geweldig!

Ideaal

Dit is de 2de horloge die ik bij The watch shopper heb gekocht doormiddel van In3 termijnen te betalen ZONDER RENTE,een ideale gunst van In3 enThe watchshopper en klantenservice ook helemaal top.

goed geregeld

Niet te lang hoeven wachten

Goed en correcte oplossing

Prima regeling

Is een goede regeling . En geen rente bij de gespreide betalingen

zeer zeker een goed bedrijf

alles is is goed geregeld van A tot Z je blijft op de hoogte gehouden van je bestelling zeker aan te raden

geweldig

Gewoon ff makelijk als je ff het geld niet heb.Goede service met makelijk betaal mogelijkheden.

Prima, mooie extra service

Klantvriendelijk, heldere communicatie

Heel erg makkelijk deze service.

Een prettige manier van betalen in een klik kan het betaald worden. En dat in drieën zonder rente, super service vind ik het.

Prettig en goed geregeld

Prettig en goed geregeld ook qua informeren via de e-mail en het attenderen van de status vond ik prettig

Ben een zeer tevreden klant en u bent keurig op tijd met uw meldingen

zeer goede ervaring

zeer goed geholpen en een mooi product en niet duur .ik ben er erg blij mee .

5 Meerenakkerplein

Eindhoven 5652BJ