Grotere aankopen worden bereikbaarder

Afspraken worden nagekomen

Super !!

Super komt financieel soms beter uit!

Perfect snelle afhandeling

wat milder met de klant om gaan

Ik was een keer te laat met betalen en kreeg al boze mailtjes terwijl ik altijd netjes betaald heb,ik vind dat dit anders kan naar de klant toe

Everything was good, transparent and precies. I will order everytime and i would recommend

Maakt onmogelijk mogelijk

Heerlijk dat dit bestaat, Met 5 kinderen moet je wel eens schuiven, Niet dat we het slecht hebben maar soms heb je het toch net even nodig om wat betalingen te kunnen schuiven. Wij hebben een Airco split unit besteld en was de volgende dag in huis. Heerlijk van genoten tijdens de heetste dagen van het jaar en de laatste termijn net betaald. 1 dikke 10+ voor deze oplossing... Van een blije grote familie

Heel erg fijn!

Fijn om de aankoop in 3 delen te kunnen betalen zonder rente. Elke maand een link waarmee je de openstaande rekening kan betalen. Heel erg makkelijk!

Goed en makkelijk

Heel handig.

Gemakkelijk en succesvol voor mij te minsten voor herhaling vatbaar.

Werkt perfect!

Duidelijke communicatie via e-mail over termijnbetaling. Werkt perfect!

Super tevreden

Heb een dekmatras en 2 hoeslaken gekocht bij Emma. Het dekmatras ligt super de elastiek houdt m netjes op zijn plaats . Onze goedkope boxspring is nu een luxe boxspring . De hoeslaken met hellemaal rondom elastiek zijn van geweldige kwaliteit . Was ze op 40%En doe ze niet in de droger zo blijven ze mooi . Dure aanschaf voor mij maar het geld zeker waard en kon probleemloos in gedeeltes mijn aanschaf betalen Ik kies de volgende keer weer voor Emma.

Heel goed bevallen!

Fijn, als je even net wat minder te besteden hebt. Op deze manier kun je toch een grotere aankoop doen, zonder dat het een aanslag is op je bankrekening. Zonder rente is dan helemaal super!

Prettig communiceren

Voor het eerst deze service gebruikt en hoewel het niet mijn persoonlijke voorkeur heeft is het wel prettig. Communicatie was rond de betaalperiode ook prettig en vriendelijk.

Ik vind het heel goed, dat er ook rekening gehouden word. Voor mensen die het produkt willen bestellen em maar niet in 1 keer kan betalen. Zo komen ze yoch aan het produkt.

zoals ook onze matrassen is de topper een succes

Fijne ervaring met Emma matrassen. Snelle en keurige levering.

Makkelijk,en goede informatie.

Prima geregeld

Heel fijn betaal systeem. Elke maand een mail met link om via iDeal te betalen.

Overzichtelijk en klantvriendelijk

Mooie telefoon voor groot bedrag in 3 delen betalen. Iknweet waar ik aan toe ben.

Wat ruimere dagen geven dan precies van maand tot maand

Ik heb alles eeder betaald omdat het toch in zelfde maand was en die maand kreeg ik maar 1 salaris dus kon net zo goed in eenkeer betalen

Mooie regeling, je krijgt elke maand een herinnering zodat je niet kunt vergeten te betalen. Het mooie is dat je geen rente betaalt, dus het voelt niet als een lening.

Uitstekende service!! Communicatie met de medewerkers van In3 via Messenger is erg fijn. Je wordt prettig ter woord gestaan met eventuele problemen. Ze luisteren aandachtig en denken mee aan oplossingen. De betaling liep ook soepel! 10/10 would recommend 😄 Ga zo door In3!

Geweldig!

Super leuk om te weten dat je verspreid kan betalen en dit zonder rente! Echt super fijn!

Werkt perfect

Levering door de webwinkel is next day. Vervolgens duidelijke communicatie door in3 en hele handige opvolging elke maand. Zou het zo weer doen.

keurig netjes afgehandeld.

Netjes afgehandeld goede service en klanten service goed bereikbaar keurig mail zodat je op tijd kunt betalen.

5 Meerenakkerplein

Eindhoven 5652BJ