Zie hieronder

Prettige ervaring om iets direct te kunnen bestellen zonder bijkomende rente

Had één mooie Seiko prospex bestel, netjes geleverd, uitstekend services ook mooi dat je in termijnen ben één super tevreden klant

Het is erg handig voor de ouder die wel een scooter kunnen kopen voor bijv. hun kinderen zonder ergens aan vast te zitten of zonder dat een leasmaatschappij ze telkens moet afwijzen omdat zij denken dat de ouder het ni kan betalen. Dit is de beste oplossing die ik ooit heb gezien en ben er zeer blij mee!

Goed bevallen zal zeker nog eens bestellen

Het is gemakkelijk als niet gelijk het bedrag kan betalen. Dan is in 3 termijnen een uit komst.

Goed erg vriendelijk . iPhone 7 heb ik en super tevreden

zeer goed idee

lekker makkelijk en je bent een groot bedrag niet in een keer kwijt en zeer goed geregeld. Het is nog leuker als de termijnen max. 5maanden worden

Super handig, keurig overzicht en goede afhandeling

super dat je bestelling in 3 keer kan betalen

mooie televisie gekocht en die in 3 keer kunnen betalen erg makkelijk zonder in3 had ik nog geen nieuwe televisie gehad ben heel erg tevreden over in3 erg makkelijk

Onbezorgd en zonder kosten in 3 termijnen betalen

Geen enkel probleem ondervonden. Werkt allemaal prima.

Goed geregeld. ..

Mooi gespreid betalen zonder extra kosten.

Heel fijn en goede service

Kind blij mama blij ! Met het gespreid betalen kon ik mijn dochter een nieuwe fiets geven

Ik vind het heel fijn dat je verspreid en zonder rente in drieën kan betalen... Voor mensen met minder vermogen is het zeker een uitkomst.. Mijn complimenten en dikke 5 sterren

Super regeling!

Facturen via de mail en je kan direct met iDeal betalen.

Het is heel fijn dat je in drie keer, dus vanuit 3 salarisrondes, kan betalen. Ik houd niet van grote bedragen ineens. Dus super geregeld

Helemaal Super!

Prachtig, voor mensen die het bedrag, niet in een keer kunnen betalen. Ook zij krijgen op deze manier een kans, om iets te kopen, wat anders wellicht niet mogelijk zou zijn.

Handig het kwam mij goed van pas.

Als je het even niet hebt is dit een prima uitkomst en je mag het resterende bedrag ook eerder aflossen.

Makkelijk

Fijn systeem, en krijg optijd een email binnen ter herinnering van betaaltermijn. Makkelijk, Veilig en Renteloos!

Een heel mooie manier van "gespreide betaling".

dit is mijn eerste ervaring met in3

Top gegaan

Je kan eerder ook betalen als je wil

Super!!!!

Ik zit zelf in de bijstand en kan dus niks lenen als ik iets echt nodig heb. Ik weet vanmezelf dat ik het dus wel in termijnen kan betalen omdat ik elke maand een klein beetje spaar. Dus toen ik dit ontdekte was ik super blij en nog steeds blij met super boxspring!!

Gemakkelijk, snel en vooral heel handig

Op zich een hele handige service, voornamelijk wwar budgetering voor grote benodigheden lastig kan zijn. Alles werkte prima, met fijne herinneringsmails zodat je het betaalmoment niet kunt vergeten. 2 mindere puntjes; - Betalingen moesten vóór de 19de v/d maand. Ik kan me indenken dat veel mensen hun uitbetalingen pas na deze datum krijgen, zoals ikzelf. - Ik kon niet zo 1, 2, 3 vinden of ik het bedrag al vóór de laatste termijn helemaal kon afbetalen. Dit lijkt me wel handig wanneer het toch wel gelegen komt om het bedrag alsnog in één keer te voldoen. Verder tevreden, prima service!

Ben super blij met deze mogelijkheid

Het is een verademing dat je een toch wel redelijk grote uitgave kunt verdelen in 3 termijnen zonder daarbij rente te hoeven betalen. Ben hier super blij mee. Groot compliment aan in3. Zouden andere bedrijven een voorbeeld aan moeten nemen. Dit is ook 1 van de grootste redenen waarom ik altijd bij het Gereedschapscentrum bestel. Ben echt tevreden met deze mogelijkheid.

Prima geregeld.

Mijn ervaring is uitstekend. De gemaakte afspraken van betaling in 3 maanden worden keurig nagekomen, daarbij is de betaalmethode die men per mail krijgt erg duidelijk en makkelijk. Kan niet misgaan! Ook de afhandeling van de reeds gedane betalingen zijn uiterst correct.

5 Meerenakkerplein

Eindhoven 5652BJ