Pluspunten

Dit is de 2de keer dat ik de mogelijkheid krijg om zo te betalen... helemaal te gek. Ik was aan het sparen voor een nieuwe tv. Met mijn gespaarde geld was waren mijn keuzes beperkt. Mijn keuze was gevallen op een tv die supergoede recensies had en op dat moment 200 euro goedkoper was dan de concurrenten. Dankzij IN3 kon ik de tv nu al kopen tegen de aanbieding..

Pluspunten

Uitstekende betaalservice, kosteloos

Pluspunten

In termijnen betalen zonder rente vergoeding! Dit maakt een aankoop een stuk eenvoudiger.

Pluspunten

Je krijgt elke maand per email een verzoek tot betaling via Ideal. Prima geregeld. Betrouwbaar.

Pluspunten

Snelle gemakkelijke bestelling. Topproduct en verschillende betaalmogelijkheden. Zeer tevreden.

Pluspunten

Alles snel en overzichtelijk geregeld ook de betalingsverzoeken zijn prettig met een druk op de knop betalen met ideal. Geweldig

Pluspunten

Sinds we het matras hebben slapen we zo ontzettend goed. Zeker een aanrader ook voor mensen met rugklachten

Pluspunten

Ze bieden de mogelijkheid om je product te krijgen, maar wel in 3 keer te betalen, zonder rente! Toen ik na een maand besloot dat ik geen zin had om te wachten, kon ik het resterend bedrag in een keer betalen

Pluspunten

Top, echt blij dat het in3 kon!

Pluspunten

Werkt perfect....

Pluspunten

Duidelijk en snel

Ik was een betaling vergeten maar nog wel optijd betaald na herinnering mail maar nu mag ik gelijk geen gebruik meer maken stond er in dat is wel wat jammer

Pluspunten

je kan in termijnen betalen waar bij de meeste dat niet hebben.is goed geregeld.

Pluspunten

Makkelijke acceptatie

Pluspunten

Snelle levering, juiste informatie,

Pluspunten

Super makkelijk en vrijwel renteloos in termijnen betalen

Pluspunten

Ideaal. Een termijnbetaling zonder BKR registratie met duidelijke betaalinstructies en tijdige mails om aan te geven dat de verstrijkdatum van het huidige termijn er aan zit te komen.

Pluspunten

Makkelijk betalen vanaf 100 euro in 3 termijnen gemakkelijke link zo gedaan

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Misschien eerst een leerling een herinnering sturen per post voordat er een incassobureau ingeschakeld wordt. Of de ouders. Soms komt iets in spam terecht..

Pluspunten

De producten zijn snel binnen en mocht er iets aan de hand zijn, zijn ze ten alle tijden goed bereikbaar, op verschillende manieren

Pluspunten

Goede service, heel fijn dat je in 3 x kan betalen zonder poespas, vooral als je echt in nood zit en geen geld heb om iets aan te schaffen.

Pluspunten

Op een gemakkelijke en betrouwbare manier gespreid betalen. Geen rente.

gen

Pluspunten

Goede snelle service

Pluspunten

Keurig in 3 termijnen een mailtje met ideal link ontvangen

Pluspunten

Super! De medewerkers zijn bijzonder klantvriendelijk en denken mee. Zeer tevreden!

Geen idee!

Pluspunten

Goede service en snelle levering, daarnaast het gemak van in termijnen betalen

5 Meerenakkerplein

Eindhoven 5652BJ