Goede service vanaf bestelling tot levering.
Świetna sprawa z tymi ratami. Polecam
Heel fijn om in 3 termijnen te kunnen betalen zonder extra kosten bij een grotere aankoop. Ik ben er heel tevreden over. Je krijgt pp tijd een mail wanneer de betaling moet gaan plaats vinden en het is heel makkelijk.
Ik bent blij dat ik in 3 termijn kan betalen, was ik helemaal blij.
Ik heb de deelbetalingen als zeer prettig ervaren. Dat je op tijd wordt geïnformeerd en met een klik hebt betaald. De informatie over je saldo en wat er nog open staat is zeker consumentvriendelijk.
goede en betrouwbare regeling en snelle service
Nadat de bestelling door de webwinkel geannuleerd was het wachten op terugbetaling door in3. Het had wat voeten in aarde (oud en nieuw zat er ook tussen), maar uiteindelijk tot volle tevredenheid opgelost. Werd gebeld door een zeer aardige en oplossingsgerichte medewerkster. Binnen een paar uur stond het bedrag weer op mijn rekening.
Original review
Zolang bestellingen niet geannuleerd worden is in3 een goede manier van kopen. Heb daar meerdere keren gebruik van gemaakt. Helaas ging het eind december 2021 mis. Als de bestelling (vanuit het bedrijf waar de aankoop gedaan is) geannuleerd wordt, gaat het mis bij in3. Ze zijn telefonisch onbereikbaar. Na het keuzemenu krijg je een stem dat het nummer niet bereikbaar is. Zowel 's ochtends als 's middags. Toen de mail geprobeerd. Kreeg ik wel een reactie. Tot mijn grote verbazing beweren ze dat ze het bedrag terug hadden gestort op een oud bankrekeningnummer, dat al 1 1/2 jr niet meer in gebruik is. (Nummer is opgeheven) Betaling gewoon met mijn nieuwe bankrekeningnummer gedaan, en ook de Odin controle vanuit hun app betrof mijn nieuwe bankrekeningnummer. Waarom ze het dan op een oud rekeningnummer terugstorten is mij een compleet raadsel. Fouten maken is menselijk. Kan gebeuren. Maar zorg dan in elk geval dat je een goed werkende klantenservice hebt, bereikbaar bent per telefoon en dit soort zaken snel oplost. Voor mij de laatste keer dat ik gebruik heb gemaakt van in3. Ben benieuwd hoelang het duurt voor ik mijn geld terug heb. Erg allergisch voor dit soort afhandelingen, telefonisch onbereikbaar zijn. In het vervolg gewoon weer sparen van te voren. Scheelt uiteindelijk maar 3 maandjes. Mocht het dan mis gaan, zit je iig niet met een bedrijf dat (moedwillig of niet) zijn klantenservice niet op orde heeft.
In 3 is zeer snel in het reageren op vragen cq. Beoordelingen. Bieden ook goede hulp wat betreft de bemiddeling met Emma. Echter om terugbetaling van Emma bestaat nog voor onduidelijkheden. Geven elkaar “ de Schuld” van het feit dat er niet wordt terugbetaald. MAAR NOOIT MEER BESTELLEN BIJ EMMA MATRAS
Original review
Heeeeeel veel fout gegaan. De andere terugbetaling is nog steeds niet binnen, zou het lukken binnen drie maanden????????
Het is natuurlijk heel fijn wanneer mensen die zeer weinig te besteden hebben terug kunnen vallen naar een renteloos manier om in termijnen te betalen. Ik ben één van die velen en dat bevalt tot nu toe heel goed. Ik hoop dat in3 meer winkels kunnen overhalen om dit te realiseren en ook voor ons dus deze manier van betalen.
Heel fijn bestellingen online aankopen. Makkelijk betalen en je hoeft je verder geen zorgen te maken. Advies zou zijn alleen om toch even van begin tot eind van maand tijd te hebben om te betalen. Simpelweg omdat er veel mensen zijn die niet op vaste dagen salaris ontvangen. Verder helemaal nice!
Goede site gespreide betalingen zonder rente of kosten!
Leuk en makkelijk
Laptop
Heb ik al in de zin hierboven aan gegeven
Vriendelijke medewerkers en helpen heel goef
Duidelijke uitleg, en tijdig bericht wanneer de volgende betaling grdaan moet zijn. Ook kun je al eerder het resterende bedrag betalen. Ideaal, zonder bijkomende kosten!
Prima verlopen aanrader
Ik ben echt blij met dit bestaat soms wil je iets bestellen maar dan heb je het net niet rond dan is dit betaal middel ideaal. En 3 termijnen vind ik persoonlijk veel fijner dan dat je jaren er over doet om iets te betalen en ook nog met rente. Ik raad het iedereen aan als je het even niet kan betalen maar wel op een korte termijn dan is dit echt een ideaal betaal middel. Ik hoop dat er meer winkels bij gaan aansluiten.
Als hier boven
Goede service. Alles netjes afgehandeld kwa betalingen.
Hele goede behandeling. Heel tevreden over product en levering. Optijd geleverd en op de dag waarop deze zou plaatavinden. Verder is de betalen in3 ook heel soepel verlopen.
Zeer goede ervaring en ik maak er indien voorhanden zeker gebruik van.
Het is super geregeld je kan nooit mis lopen want je krijgt paar dagen van te voren een bericht dus je vergeet het nooit....super
Heel goed verlopen en heel duidelijk
Mooie service om zonder bijkomende kosten in 3 keer te mogen betalen