Super geregeld

Was de eerste keer maar werkt heel goed !

Super ervaring. Duidelijk en helder.

In drie termijnen je product kopen. Ideaal!

Mijn airco in 3 maandelijks termijnen mogen betalen. Anders had ik de airco niet kunnen kopen. Een hele mooie service.

Ik heb het als zeer prettig ervaren, met name ook de mail die je er even weer aan herinnerde dat per die datum weer betaald moest worden. Al met al zijn wij zeer tevreden.

Vind supper dat het kan

Netjes en duidelijk

Duidelijke overzichten en geen kleine lettertjes.

Goede service en alles is erg duidelijk beschreven

Je krijgt netjes een mail voor de betaling zodat je het niet kunt vergeten. Top!

Ntp

Gewoon goed!

Super fijn om op deze manier toch nog een onverwachte grote uitgave te kunnen. Je krijgt netjes een reminder per mail en sms voor de eerstvolgende betaling zodat je t niet kunt vergeten. Goed geregeld!

Is goede buffer voor duurdere aankopen

Altijd, zoals wellicht bij iedereen, gaan er meerdere dingen tegelijk stuk of zijn aan vervanging toe. Er is dan maar voor één item geld over. Dit wordt door In3 ondervangen door de mogelijkheid te bieden alle aankopen wel aan te kunnen schaffen en uit te smeren over 3 maanden. Prima te doen.

Zeer goede terugkoppeling.

Zeer volledige factuurinformatie en gemakkelijke betalingsregeling via IDEAL.

Fijn dat dit mogelijk is!

Vooral voor mensen die het financieel niet zo sterk hebben is dit een alternatief om toch dat ene product in huis te halen dan dat je nog flink moet doorsparen en in 1 keer moet aftikken.

Mooie manier van betalen/iets aan kopen!

Veilig en prettig

Fijn ook de herinnering via mail met daarin de iDeal link Makkelijk!

Ik ben goed en netjes geholpen, en voor mij was het heel fijn om hem in 3x te mogen betalen.

Aanrader. Een makkelijke manier om te betalen

Ik ben heel erg tevreden met IN3 betalen,want ik kon niet in een keer betalen.dus met dit IN3 keer betalen kon in mijn nieuwe TV kopen dank daarvoor en trouwens zonder Rente TOPPIE

Fijn om dit op een makkelijke manier in 3 fasen te betalen

Netjes en correct uitgevoerd, en duidelijk

Xx

Alles eenvoudig en vooral vriendelijk.

Ik had er nog nooit van gehoord en vond het een leuk aanbod.

Zonder extra kosten toch mijn springbox

Het hele bedrag was net te veel, maar iedere maand 1 derde was goed te doen. Blij dat deze regeling er is.

Heel fijn

Erg fijn dat de mogelijkheden geboden worden

Goed geregeld

Zonder rent zonder stress gerust betalen volgens de afspraak, prima optie

5 Meerenakkerplein

Eindhoven 5652BJ