Super maar er zijn wel verbeterpunten
Fijn dat de mogelijkheden worden aangeboden, maar het is vrij kort op elkaar gespreid. Zou eerder zeggen om de 4 weken. Of de betaling voor het einde van de maand, bijvoorbeeld voor de 28ste, is nog beter. Bij de eerste termijn betaling, die je meteen betaald bij de bestelling, kreeg ik binnen 2 weken de 2de mail om de 2de termijn te betalen, heel kort op elkaar. Voor ons geen probleem, maar ik kan me voorstellen dat het niet zo voor iedereen geldt.
Lees onderstaand dat je 2de termijn na 30 moet betalen. Maar dat is totaal niet waar. Je moet eerder betalen. Dus dat is echt misleidend. Is binnen 23 dagen, een volle week eerder. En de laatste 37 dagen. Qua tijdslijn is het niet wat ze zeggen. Je komt wel uit totaal binnen 60 dagen maar is niet evenredig verdeeld zoals ze beweren. Voor ons geen probleem, maar kan me voorstellen dat het niet voor iedereen zo opgaat en rekening mee heeft gehouden.
Communicatie is super. Naast de mailtjes ook sms berichten. Hoewel ik de sms berichten alleen ontving bij de 1st en 2de termijn. Bij de 3de termijn geen sms bericht meer ontvangen. Ben dan wel consequent met de communicatie die je uitzet. En ben eerlijk over de tijdslijn binnen hoeveel dagen je moet betalen. 2de termijn is namelijk binnen 23 dagen en niet 30 dagen.