Ideaal

betrouwbaar, snel

Helemaal top

Super en ook gemakkelijk hoef je bepaalde bedragen niet in één keer te betalen zeer tevreden

Super dat het op deze manier kan!

Super dat het op deze manier kan!

Heel erg fijn ervaren en de reminder voor de betalingen en afwerking prima

Fijn bedrijf, denken met je mee en helpen je indien dit nodig is.

De oplossing om een product te kopen wat in termijnen betaald kan worden zonder rente. Financieel haalbaar als je budget niet zo groot is.

Gewoon TOP!

Super uitstekend

Goede service en goede afhandeling ik kom zeker weer terug. Mvg Harry

Eigenlijk is mijn score 0 sterren, maar dat kun je helaas niet invullen.

Een dag te laat met betalen en je krijgt al een aanmaning!

Was superhandig!

Kort nadat ik me motor had gekocht had ik met deze service mijn nogal dure accessoires gekocht. Ben heel tevreden en was heel duidelijk Ivm de berichten omtrent het betalen.

Super goed geregeld, betaling in termijnen heel fijn met iedere maand een herinnering per mail. Echt top serive!

makkelijk

handig om niet in een keer veel uit te geven

Geen hoofdpijn.

1 vlotte afhandeling. Op tijd een waarschuwing voor volgende betaling. Bewijzen altijd toegezonden. Geen bkr. Geen rente. All om all geweldige sevice.

Good idea

Hallo, het idee is eersteklas, hoe meer dat zeeaquarium een ​​dure hobby is, dus voor mij is het een kans op 10

Love it! Aanrader

Dit is de beste termijn betaling in Nederland. Snel, makkelijk, vertrouwen aan je als klant, geen extra documenten nodig, geen gedoe dat je niet genoeg verdien, echt super bedankt! Ik ben boven mijn verwachtingen tevreden klant! Koop alleen maar bij jullie. Want jullie vertrouwen mij als klant en dit is nergens meer te vinden! Bedankt! Ik raad het iedereen aan! Jullie vaste en dankbare klant.

Super goed

Heel makkelijk en ik vind het vertrouwen zeer goed

Hele vriendelijke medewerkers

Super maar er zijn wel verbeterpunten

Fijn dat de mogelijkheden worden aangeboden, maar het is vrij kort op elkaar gespreid. Zou eerder zeggen om de 4 weken. Of de betaling voor het einde van de maand, bijvoorbeeld voor de 28ste, is nog beter. Bij de eerste termijn betaling, die je meteen betaald bij de bestelling, kreeg ik binnen 2 weken de 2de mail om de 2de termijn te betalen, heel kort op elkaar. Voor ons geen probleem, maar ik kan me voorstellen dat het niet zo voor iedereen geldt. Lees onderstaand dat je 2de termijn na 30 moet betalen. Maar dat is totaal niet waar. Je moet eerder betalen. Dus dat is echt misleidend. Is binnen 23 dagen, een volle week eerder. En de laatste 37 dagen. Qua tijdslijn is het niet wat ze zeggen. Je komt wel uit totaal binnen 60 dagen maar is niet evenredig verdeeld zoals ze beweren. Voor ons geen probleem, maar kan me voorstellen dat het niet voor iedereen zo opgaat en rekening mee heeft gehouden. Communicatie is super. Naast de mailtjes ook sms berichten. Hoewel ik de sms berichten alleen ontving bij de 1st en 2de termijn. Bij de 3de termijn geen sms bericht meer ontvangen. Ben dan wel consequent met de communicatie die je uitzet. En ben eerlijk over de tijdslijn binnen hoeveel dagen je moet betalen. 2de termijn is namelijk binnen 23 dagen en niet 30 dagen.

Zeer klantvriendelijk en een makkelijke digitale betalings methode.

Is een mooie manier om zonder financiele problemen gespreid te betalen. Zonder rente is natuurlijk een leuke besparing die je net voor ander dingen kan gebruiken.

Goede en snelle site

Mijn printer was stuk en had net niet het geld voor een nieuwe. In3 was de oplossing, kon in 3 termijnen betalen en had de nieuwe printer de volgende dag al in huis. En als voordeel dat ze ook nog de voordeligste waren qua aanschafprijs van de printer. Uitstekend bedrijf met uitstekende service.

Erg fijn

Super fijn, alles snel geregeld, zonder gedoe.

Geweldig!

Zonder rente in drieen betalen en ruim op tijd een melding voor de deelbetaling! een aanrader!

het is mij prima bevallen om aan te raden

Goed systeem om in3 te betalen zonder rente.

Het is gemakkelijk je bent het bedrag niet in een keer kwijt

Het is gemakkelijk

5 Meerenakkerplein