fantastisch dat dit kan

super

Geweldig dat het zo kan zonder rente

Al een paar keer zo dingen gekocht via In3 Nooit geen problemen en het is heel makkelijk

Plezierig

Het is plezierig om grotere uitgaven te spreiden over drie maanden. Het is daardoor gemakkelijker om te kiezen voor een kwalitatief hoogwaardiger product.

Fijn dat het zo kan!

Duidelijke uitleg over hoe het in zijn werk gaat en vooraf de betaling werd er gemaild zodat het overgemaakt kon worden. Zo vergeet je het niet maar zit je ook niet vast aan een automatische incasso

Goede ervaring

Super oplossing

wat een super oplossing. Het is ook een makkelijke manier je krijgt automatisch een link en dan ga je zo naar betalen. Na drie keer kreeg ik al snel mijn artikel.

Ideaal

Zo Kun je een belangrijke grote aankoop even makkelijker dragen

super

nooit meer

betaaling in 3x maar nog niks en wat ik bestelt heb was afgeprijst maar er word niks verrekend

fantastisch

Zeer fijn om op tijd herinnerd te worden. Zeer makkelijk om te betalen en correcte correspondentie. Zal in de toekomst zeer zeker vaker gebruik willen maken van deze mogelijkheid. Fijne ervaring en aan te bevelen

Heel erg fijn !

Heel fijn voor als de rekening net iets te hoog uitvalt om in 1 x te betalen . Ik was er echt super mee geholpen

Goede communicatie

Makkelijk

Briljant

Gespreid betalen zonder rente is een briljante oplossing om een aanschaf te kunnen doen zonder financieel in de problemen te raken en/of extra geld te moeten betalen.

Zeer gebruiksvriendelijk en duidelijk

perfect

Netjes en correct en attent!

Heb een mooie stoel bij jullie gekocht, maar zeker niet het laatste want ik ben tevreden over Huus!!

Ben zeer tevreden!!!

Een handige betaalperiode zonder rente. Is heel goed bevallen en zeker aan te bevelen. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de betaling. Een aanrader.

Fijn dat het zo kan! Geen adder onder het gras!

Geen poespas als je het niet in een keer betalen kan, Gelijk gereedschap en betalen in 3 x super tevereden.

Top service!

Ik heb vanaf bestelling tot mijn laatste betaling echt een topservice ervaren. Over elke stap in het betaalproces krijg je netjes een mail en ook de telefoon zelf is echt perfect.

Fijn dat je herinnerd wordt van tevoren

Prima geregeld

Handig

Fijn on de mogelijkheid te krijgen om iets in 3en te betalen. En met een betaalgemak via mail met betaal link

heel fijn dat dit er is

het is gewoon handig het apperaat kopen en niet gelijk al je spaargeld hoeven tegebruiken

5 Meerenakkerplein

Eindhoven 5652BJ