Vriendelijke service, gebruiksvriendelijke methode zonder teveel inlog gedoe

Het was voor ons een groot bedrag maar op deze wijssen konden wij toch kopen onze mooie tuin set harte dank voor deze zamen werking a.Meijer

Werkt prima

Het is geweldig dat dit kan.

Omdat er op dit moment veel kosten voor school bij elkaar kwamen, was het voor mij een uitkomst om in 3 delen te betalen. Dat het zonder rente kon, is natuurlijk een pluspunt, het is super netjes geregeld

Zeer goef

super

is mij heel goed bevallen, gewoon goed geregeld

Uitstekend bevallen

In verband met het plaatsen van een pergola en een nieuw terras in de tuin is het prettig om iets van de vele kosten te kunnen spreiden. In3 kwam op het juiste moment. Meer bedrijven mogen zich van mij aansluiten. Bijv. Buitenhof tuinmeubelen, ik heb nog wat nodig voor mijn tuin, haha

In termijnen betalen zonder rente is echt top, dat kom je nergens meer tegen!!

Er zijn weinig instanties waar je in termijnen kan betalen zonder rente! Ik had al lang een mooie tuinset willen hebben en dankzij in3 kon ik dat realiseren!!

Super dat het gespreid betaald kan worden

Netjes, en strak geregeld

gewoon hun zaakjes goed op orde, netjes een SMS als er een factuur klaar staat en zeer gemakkelijk te betalen via ideal of een van hun vele andere mogelijkheden

Helemaal tevreden. Heldere communicatie

Communicatie over mail en sms. Zeer duidelijk. En gemakkelijk overal een betaallink. Als zeer prettig ervaren.

Snel, gemakkelijk en overzichtelijk!

Snel, gemakkelijk en overzichtelijk!...en dat alles zonder extra kosten!

Perfect oplossing voor de crisis COVID19 en voor het toekomst.

Een aangename micro-lichtpuntje in deze moeijlike tijden

Het is absoluut nodig om vandaag zoiets in deze bezuiniging tijden te hebben, bijna ieder in deze nu onuitstaanbare veeleisende en moeilijke tijden moeilijk heeft, daarom deze systeem ''in3''mensen helpt nu op een weldadige en prettige manier door dagelijks leven ... etc..

In één woord: uitmuntend!

In 1 woord: Uitmuntend!

geweldig.

bedankt voor de goede service.

Goeie afhandeling

Goed geregeld

Super fijn

Het is een super fijne methode!

Wij zijn zeer tevrede met onze meubelen.nog mooier als we dachten.goede service.

Probleemloos

Zonder problemen en overzichtelijk. Duidelijke administratieve verwerking.

Simpel en duidelijk

Voor als je op het moment even niet het gehele bedrag in 1 x kunt betalen, is dit een hele goede oplossing. Alles is goed geregeld via betaallinks en een duidelijke simpele uitleg. Wil je termijnen eerder betalen, dan helpt de vriendelijke klantenservice (bereikbaar via verschillende kanalen) jou hierbij.

Gered door betaal in 3

Mijn wasmachine was plotseling kapot gegaan, en ik had geen geld om in 1 keer een nieuwe te betalen, door de optie betaal in 3 heb ik toch een mooie wasmachine naar keus kunnen aanschaffen, zonder daar nog extra rente over te betalen.

perfect!!!!!!!!!!!

alles werd met professionaliteit gedaan!!

Superhandig om in 3 termijnen te betalen.

Zelf ben ik zeer tevreden over de verleende services.

Working as advertised

Used this service to buy a safety seat for my son which was a little more than we had planned for. We got the emails on time and after we got our salary we made the payments. If we are in a similar situation would use it again

5 Meerenakkerplein

Eindhoven 5652BJ