uitstekend

zonder rente. duidelijke communicatie. overzichtelijk betaalgemak. prettige afronding. ( bevestigingen van ontvangen betalingen en de voortgang steeds en afronding van de gehele afbetaald lening.) geen ruimte voor verwarring daarover.

Uitstekend oplossen voor weinig budget.

Goed service.

Perfect geregeld

Alles netjes geregeld zonder problemen

Goed zo

Nu voor de 3e x via in3 betaald via gereedschapcentrum zeer tevreden en top geregeld ga er zeker vaker gebruik van maken

Goed product en prima service

Goed geweer, zeer zeker in de toekomst meer bestellen.

Heel fijn om dit op deze manier te betalen

Je betaalt in 3 termijnen, het eerste termijn bij aankoop. Zo heb je nog wat ruimte en is het bedrag ineens niet zo hoog. Ook is het fijn om pas te betalen, uitgezonderd het eerste termijn, als je het product hebt ontvangen.

Mooie betaalbare fietsen

snel geleverd en een hele mooi fiets voor mijn zoon kunnen kopen, hij was er helemaal blij mee. Goede service

Fijn dat niet alles in 1 x betaald moest worden

Wat een goede service! Ik had gekozen voor betalen in drie termijnen. Elke maand ontving ik via de mail een betaalverzoek zodat ik het niet kon vergeten. Fijn wanneer je een grote aankoop doet maar het bedrag niet in 1 x betalen kan.

makkelijk en veilig.

Dat het goed is uitgelegd is

Prima website

Prima alles geregeld, snelle verzending

Duidelijkheid in betalingen en communicatie

Een goede partner in financiële zaken. Geeft altijd duidelijk overzicht van je betalingen. Ook goed in de communicatie naar jou toe over de gedane betalingen

Top super blij

Ik ben heel blij met me bestelling en product snel geleverd vriendelijke chauffeur betaling is super netjes geregeld kan niet anders zeggen dat ik super tevreden ben

Gewoon heel goed

Je kan dan spullen kopen en in drie maanden terug betalen prachtig

Uitstekend!

ideale optie voor als je niet in 1x kan betalen. Ze makken je het heel gemakkelijk met vooraf het betalingstermijn komt, een mailtje te sturen wat je moet betalen en een ideal link erin. Na de betaling krijg je gelijk bericht de de betaling is gelukt.

Geweldige regeling

Nou mijn ervaring hier mee is top zou het zo weer doen even verdelen over 3 maanden. Groet, Theo

Nice you can trust to order in this site.

Zeer goed verlopen

Alles is goed en duidelijk verlopen ... hoefde niks ervoor te doen en alles verwees zich vanzelf , bedankt service is top !!!!

Ik heb het goed ervaren. Het geld wat je aan de kant zou zetten per maand om iets uit eindelijk te halen kan je net zo goed in keer zo aflossen in 3 termijnen. Zonder dat er een ader achter zit zoals dat je moet voldoen aan eisen om in termijnen te kunnen aflossen. Dit is een geweldig service dat ooit bedacht is

Genieten van je aankoop, zonder dat er meteen een deuk in je portomonee geslagen wordt

Ik heb het als prettig ervaren dat ik mijn bestelling in 3 termijnen kon betalen. En dat zonder rente! Als je gewoon even krap bij kas zit, of gewoon niet wilt dat er meteen een deuk in je portomonee geslagen wordt, biedt dit een hele goede uitkomst. Ik zal zeker vaker gebruik maken van deze betaalmethode!

Boven verwachting prima !

Dankzij vertraging op levering van het product ook later betaald en hier werd heel coulant mee om gegaan. Daar mogen meer bedrijven en instanties een voorbeeld aan nemen. Geduld is een schone zaak bij welwillenden . M vr grt dd

Super goed

super goed geregeld op tijd een betalings herinnering gewoon klasse

Helemaal prima.

Heel fijn dat het zo kan. Een scooter in 1x aanschaffen is een grote uitgave. Op deze manier was het super te doen. Klantenservice ook goed bereikbaar via whatsapp.

5 Meerenakkerplein

Eindhoven 5652BJ