Heel er goed

Het staat duidelijk op papier en je krijgt alles duidelijk via de mail en berichten op je telefoon. Dat je het dus niet vergeet. Goed geregeld

Super fijn!

Fijn dat er duidelijk per mail wordt verstuurd wat nog open staat en wanneer betaaltermijn nadert. Maakt het mogelijk aankopen te doen zonder in één keer een groot bedrag uit te moeten geven.

ik was heel blij met in3

Nu kon ik eerder mijn fiets aanschaffen en had er al maanden plezier van voor ik alles betaald had. Heel prettig was het dat ik steeds een overzicht kreeg en een handige manier om te betalen. Helemaal top!

Overzichtelijk en je hebt ruim de tijd om de factuur te betalen zodra de mail binnen is.

Super fijn!!

Ik ben islamitsch, ik mag geen rente betalen vanwege mijn geloofsovertuiging. Dus dit is echt top!!

Lekker makkelijk

Soms is iets in de aanbieding, of je wilt iets kopen maar hebt het hele bedrag nog niet. Bij seizoensgebonden artikelen extra handig. B.v. Airco Bbq aanbiedingen

Heel netjes

Keurige betalingsregeling. Goed geïnformeerd en duidelijke informatie.

prima oplossing voor grotere uitgaven

hierdoor kan ik toch het product aanschaffen en vooruit kijken of de betaling hiervan toch binnen mijn budget valt en alle betalingen kunnen vooraf gepland worden, prima zo,voor mijn niets veranderen

Fijn!

Fijn dat je in 3 keer kunt betalen zonder rente. Ook duidelijke emails zodat je het niet vergeet. Helemaal top!

Goeie iniatief en betaalmiddel

Ik heb goeie ervaringen betreft in3. Het feit dat er zo een betaalmiddel bestaat voor mensen die geen grote besteding budget hebben is dit de beste oplossing. Voor mezelf heeft het mij gestimuleerd om het bedrag zelfs binnen de afgesproken termijn te betalen. Al met al goeie ervaring aan overgehouden en ik zou het iedereen aanraden.

Helder en overzichtelijk

Helder en overzichtelijk. Goed bereikbaar

Heel fijn dat je van een betalingsregeling gebruik kunt maken, werkt perfect, per betaling email met betalingslync makkelijker kan het niet en de matras en het kussen zijn prima geen gebruik gemaakt van 100 dagen proberen ! en fijn dat het een hogere matras is heel blij mee

Excellent

Goede service en de laptop doet aan al mijn verwachtingen.

Gewoon top, duim omhoog. Ben sprakeloos!

Super handig

Wat fijn dat ik nu producten kan kopen zonder er meteen veel geld voor kwijt te zijn. Ik heb het netjes in 3x betaald en het product was al meteen van mij.

Alles naar wens

Betaling perfect levering op tijd.Alerts oké!

Uitstekend!

Geheel tevreden!

Makkelijk, snel en zeer prettig.

prima service

prima regeling voor als men het niet in 1 keer kan betalen.

Goede ervaring met deze manier van kopen en betalen!

Een product kunnen aanschaffen via deze methode is ideaal, omdat geen (bijkomende) rente berekend wordt en ook geen financieringsovereenkomst behoeft te worden aangegaan.

Prima regeling

Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar.

Is keurig gegaan ik was erg blij dat ik de rekening zo kon voldoen.

5 Meerenakkerplein

Eindhoven 5652BJ