In 1 keer 100% tevreden over de service van In3!

De betaalmethode van in3 is een supermooie en inventieve oplossing voor zowel de deelnemende webshop (omzet) maar zeker ook voor de particuliere klant (bereikbaarheid producten). Ik heb voor het eerst gebruik gemaakt van deze dienst om te kijken of het bevalt. Het hele proces van aankoop - betalen - bevestigingen via mail en sms werkt geweldig. Je weet exact wanneer je kunt betalen. Minstens zo belangrijk is de klantenservice. Op (product)vragen wordt bijzonder snel, netjes en professioneel gereageerd. Hoewel ik over het algemeen vind dat 'perfectie' (en dus een 10) niet bestaat (er is altijd wel iets te verbeteren) maak ik in dit geval een uitzondering. Ik kan niets bedenken waarom een 10 niet op z'n plaats zou zijn. Voor een relatief jong bedrijf zijn ze echt op de goede weg.

Was zeer correct

netjes en zeer professioneel

Super goed geregeld

Makkelijk onzin termijnen te betalen, heel goed geregeld

Jammer dat als je toch versneld betaald de werking ook niet versneld

Vond het een fijne werking alleen echter bij de 2e payment betaalde ik gelijk ook de derde keer echter versneld de uitgave goederen dan niet versneld je moet wachten tot de derde datum voordat de producten verstuurd worden. Dit vind ik jammer en zie er geen logica in.

Een prima ervaring

Kan het iedereen aanraden.

Makkelijk, duidelijk en correct

Prettige ervaring, correcte afhandeling.

Is me zeer goed bevallen

helaas was de stoel niet helemaal correct afgewerkt maar dit is door de verkoper goed opgelosd op deze wijze kun je toch dure uitgaven doen en niet ineens je geld kwijt zijn

Prima en vriendelijke methode voor gespreid betalen

Ik was heel blij dat AVH de mogelijkheid bood om gespreid te betalen zonder rente nog wel,en 3 in bracht me heel vriendelijk op de hoogte wanneer ik weer een termijn kon voldoen

Wel zo makkelijk dat in3 er is . En dat zonder rente . Een aanrader voor iedereen

Geweldige bezorgddienst

Alleen vind ik het zielig dat hij maar alleen was.Grote doos maar 3de etage. Veel respect voor die man..

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service en kwaliteit. Douchekop ging na kort gebruik moeilijk open en kregen binnen 1 week een nieuwe douche kop Echt een aanrader deze camping boiler

Ik vond gespreid betalen uitstekend.

Ik krijg keurig op tijd bericht voor de volgende betaling. De betaling gaat erg gemakkelijk en snel via ideal. Dit systeem maakt het op een prettige manier mogelijk om een (voor mij) duurder product te kopen, dan eigenlijk de bedoeling was.

Slechte communicatie m.b.t, levering

Ik heb begin mei 2 toppers besteld waarvan de eerste best snel werd ontvangen maar de 2de topper werd pas in de 2de week van juli geleverd. Wel ontving ik diverse malen het bericht dat het ‘ deze week geleverd’ zou worden maar dat werd niet nagekomen. De eerste keer lukte het na zo’n 20 minuten gewacht te hebben iemand telefonisch te spreken maar diegene kon niets vertellen want kon dat niet nazien waar de topper bleef ???? Wederom een mail dat het ‘ deze week’ geleverd zou worden maar wederom niet nagekomen. Vervolgens kon ik helemaal niemand meer telefonisch spreken zoals het bericht automatisch aangaf en stuur maar een mail. Dat dan maar gedaan en een excuus mail terugontvangen dat er helaas vertraging was maar volgende week zou het geleverd worden..... Dit keer klopte het wel maar ik bestel niets meer bij deze leverancier.

Duurdere matra toch binnen handbereik

Slecht!

Wij hebben een electrische step besteld, deze zou binnen twee weken geleverd worden. Na 4 a 5 weken Bellen en vragen naar de bestelling kreeg ik een vreemd verhaal dat media markt alle de hele lading steps had genomen. Dus mijn bestelling is geannuleerd...

Top service en vertrouwen

In drie keer betalen zonder rente ben ik echt blij mee...en met 4 kinderen dat geef me de kans om mijn kinderen blij te maken zonder veel moeite..ze genieten van trampoline

Van bestellen tot leveren gewoon goede service! Je wordt ook netjes van te voren herinnerd om te betalen! Ik zeg ga zo door.

Uitstekend!

Onwijs goede en lieve hulp van de mensen van in3! Naar wat enige problemen met onlymac. Toch ons geld terug gekregen. We zijn heel erg goed geholpen door de mensen van in3. Wij raden in3 zeker aan! En als we eens zoiets weer doen, een aankoop in 3 keer willen betalen. Gaan we zeker terug naar in3. Super goede service!

Fantastisch! Maar ik wil even melden dat ik net bericht heb gekregen dat ik de derde termijn nog moet voldoen!

Heel fijn

Als student vind ik het lastig om grote uitgaven te doen, je weet maar nooit wat voor kosten er om de hoek komen kijken. In3 is perfect om een grotere aankoop te doen zonder al je geld op te maken voor die maand!

Geen betaaloverzicht

Het leek mij handig om deze mail met betaallink te krijgen zodat ik rechtstreeks de termijnen kon overmaken. Echter na het betalen van de tweede termijn kan ik nergens terugvinden dat ik inmiddels twee termijnen betaald heb. Vreemd want dan ga je je toch afvragen of het wel goed is gegaan!

Slecht, mega slecht!

Ze liegen, nooit de tafel gekregen. Zw kunnen niet rekenen.....slecht...so slecht. Nooit zo iets ervaren in mijn leven.

Fijne service

Goede, transparante service en nette communicatie. Zeker een aanbeveling!

5 Meerenakkerplein

Eindhoven 5652BJ