Helder en eenvoudig

Ik had nog nooit gebruikt gemaakt van de optie en wilde het eens proberen. De communicatie is helder en het gemak van gespreid betalen is aan te bevelen.

Enorm behulpzaam

Ik wou mijn “home gym” flink uitbreiden maar dit kost aardig wat centen. Om dit mooi te kunnen spreiden in meerdere termijnen om toch in 1x veel te kunnen kopen is daarom ook fantastisch.

Heel erg prettig!

Door een beperkt budget zijn grote uitgaven in 1 x lastig, soms heb je dingen nodig die dan goed zijn geprijsd, al dan niet een aanbieding of actie, die je ook al lang op t wensenlijstje had, dan is payin3 echt een uitkomst!! Ik heb het als zeer prettig ervaren en wil er zeker weer gebruik van gaan maken!

Fantastisch laagdrempelig en zeer duidelijk

Ik heb onlangs meerdere soortgelijke betaaldiensten gebruikt en deze is verreweg de beste en fijnste. De manier van spreken, ook in herinneringsmails en de communicatie aan het begin van de overeenkomst is erg prettig en vriendelijk. Als ik deze betaaldienst bij andere webshops tegenkom maak ik er zo weer gebruik van!

Ik zou willen dat de termijn meer is dan dat

Ik zou willen dat de termijn meer is dan dat

Zo heb ik toch iets wat ik heel graag wou hebben kunnen kopen, en ipv in 1x een hoop geld kwijt te zijn heb ik het gemakkelijk en zonder enig probleem in 3 delen kunnen betalen.

Top in 3 termijnen

Makkelijk in gebruik!

Alles is prima verlopen. Compliment hoor.

Alles is prima verlopen en de bestelling is goed gegaan. Huus in 3 is voor mij de beste oplossing geweest.

Genoeg tijd om te betalen.

Goeie ! Ik had genoeg tijd om de geld te betalen .

Handige dienst, uitstekende service

Ik wilde een aankoop doen en keek naar een mogelijkheid om dit in delen te kunnen betalen en zag dat de winkel in3 aanbood. Ik had hier nog nooit van gehoord maar ik las er goede dingen over op internet dus besloot ik om de bestelling te plaatsen. Er ging echter technisch iets mis waardoor ik geen betaling kon doen. Aan de telefoon zeer vriendelijk en snel te woord gestaan waarna het probleem was opgelost. De termijnbetalingen gingen daarna perfect en zonder verdere problemen. Er wordt ook goed gecommuniceerd over wanneer je weer moet betalen en wanneer je betaling verwerkt is. Ik ga in3 zeker onthouden en gebruiken mocht ik het nog eens nodig hebben.

Was zeer goed

Het was fijn om het zo te betalen

Echt top!

Erg handig en krijgt netjes bericht iedere keer van je betalingen Een aanrader!

Zeer goed geholpen en vriendelijk.

Het is mij zeer goed bevallen omdat mensen alsnog de kans krijgen om zich te kunnen bewijzen jn plaats van gelijk gewijgerd te worden.

Prima geregeld

Alles online, zeer eenvoudig

Geweldige service en fijn dat het mogelijk is om in termijnen te betalen

Zeer fijn en kwalitatief zeer goed bedrijf

Fijn dat je toch kan kopen ,als je iets ziet

Zeer fijn ,dat dit kan ,alleen er mag wat sneller in beeld komen ,als je weer wat betaald hebt

Nu drie x bestelling gedaan . Producten prima . 1x retour gezonden. Alles netjes administratief afgehandeld. Drie termijnen ook super handig. Geen gedoe met vragen en BKR. Netjes betalen optijd is er niks aan de hand.

Fantastische oplossing!

Als je een groot bedrag niet in 1 keer kunt aflossen, is dit dé oplossing!

Super praktisch en betrouwbaar

Top!!

Er wordt duidelijk gecommuniceerd. Mails zijn voorzien van duidelijke informatie en betaallink. Met 1 druk op de knop is een termijn betaald. En hoe fijn dat het ook zonder rente kan!!

Perfecte service

Perfecte service. Op deze manier voel je het minder als dat het in 1 keer wordt afgeschreven

Uitstekend willen slapen en gespreid betalen!

Top matras en matras zijn beiden erg goed. We zijn blij en tevreden.

Goede service!

Ik was blij dat ik het in drieën kon betalen zonder rente

Uitstekende ervaring duidelijke transacties

TOPPIE van Betersport

Altijd prettig om zonder rente gespreid te betalen.

5 Meerenakkerplein

Eindhoven 5652BJ