Wat fijn dat je de gelegenheid kan kiezen om in 3 te betalen Als iets niet bereikbaar lijkt Is het bij in 3 is uw bestelling in 123 gepiept

Helemaaal perfect

De tuinset was mooier dan op de foto en het zit heerlijk. Zeker een aanrader. Bezorger was ook netjes op tijd.

Super goed geregeld

De mogelijkheid om ht in 3 termijnen te betalen zonder rente heeft mij doen besluiten om de aankoop te doen ook de betaal herinnering is met de ideal link prettig ervaren.

ik vind het een perfecte regeling.

top

Perfecte optie

Alles is goed verlopen. Het mag wel wat meer opties zijn zoals in 4 of 5 termijnen.

+++++

Levering was perfect wat betreft de topper die ik er besteld heb is zeker nasa kwaliteit zeker een aanrader

Servicegericht en prettig ervaring

Goede service en mooi overzicht van betaling in 3 termijnen

Gewoon goed en overzichtelijk

Duidelijke wijze van betalen en update via mail en bericht. Betalen gaat snel en update wordt netjes gemeld. Top service geen slecht iets te zeggen eigenlijk

Prettige betalen. 👍

Kan niet beter

Slecht

Bij cv totaal aangevraagd of ik in 3 termijnen kon betalen. Dit kan via in3. De 3 termijnen zijn netjes op tijd betaald ook heb ik van in3 een mail gekregen dat alle betalingen voldaan zijn. Tot mijn grote verbazing krijg ik een mail van cv totaal dat er nog niks betaald is. In3 heeft de betalingen niet netjes doorgegeven wat behoorlijk slordig is.

Super...dat jullie dit doen🍀🍀

Makkelijk en duidelijk

Het bedrijf is zeer duidelijk en makkelijk in betalingen. Wil je extra aflossen maken zijn een veilige iDeal aan om fouten te voorkomen.

Eenvoudig en snel

Gemak dient de mens.

Ik was weer op nadruk op weer, opzoek naar de iPhone XR want je wilt toch niet achterlopen qua mobiel en dat heb ik ook gedaan. Na veel zoeken op Google kwam ik uit bij coolmix en die gaven de mogelijkheid hierbij de iPhone in 3 termijnen te kunnen betalen helemaal super natuurlijk. Dus mijn indruk is achteraf geweldig dat dit mogelijk is gemaakt door 1 in 3 grote klasse. Met vriendelijke groeten, Mark Martens

the beste in3

goed gedaan

Geweldig indien noodzakelijk

Het komt soms wel eens voor dat je een uitgave niet direct kunt betalen en dan is het erg fijn als er een mogelijkheid is om in 3 termijnen te betalen en ook nog zonder extra kosten.

Super.

Snelle levering, fijne, stevige en mooie fiets. En super dat het in 3x betalen kon.

Goede ervaring

gemakkelijk betaling in termijnen

Top en voor herhaling vatbaar

Ik ben zeer tevreden over dit product en zou het zo weer doen

Anders had ik niks besteld

Heel positief

Transparante voorwaarden. Goed contact. Links naar elke betaling.

geweldig

heel mooi hoe het gegaan is prachtig en bedankt

Erg prettig

Normaal krijg je bij betalen op termijn een enorme (belachelijk hoge) rente voorgeschoteld. Waar jij op jouw spaarcentjes 0,01% rente krijgt per jaar, betaal je al gauw 12% als je leent. Hier dus niet, Gewoon gespreid betalen. 0% rente. Als je je aan de termijnen houdt is er niets aan de hand. Wat er gebeurt als je je niet aan de afgesproken termijnen houdt, weet ik niet.

5 Meerenakkerplein

Eindhoven 5652BJ