Fantastisch het in 3 keer betalen van het vloerkleed.

Snel geleverd en volgens levertijd.

Vertrouwd

Nette en duidelijke afhandeling

Super fijne service!

0% rente en in termijnen betalen kan zo nu en dat erg van pas komen. Ik heb een fijne ervaring gehad met het afbetalen van mijn horloge door in3.

Het is ons goed bevallen

Wij kunnen het zeker aanbevelen

Een goed product tegen een zéér scherpen prijs en dan ook nog de mogelijk heid het in drie keer te betalen zonder kosten. Tevens goede afwikkeling tijdens de betalingsregeling. Gr v Beek

Goede matras top.

Ik ben heel erg tevreden met de aankoop van emma matras. Ik slaap als een reus.

Super goed geregeld

Ervaring helemaal top, is best een flinke uitgave om een goed matras aan te schaffen op deze manier betalen is het niet in 1x zo'n grote hap uit je budget Super tevreden hiermee

Echt super

Het is heerlijk om af en toe iets te kopen en zonder rente in 3 termijnen kan en mag betalen. Voor ons was dit de eerste keer. Maar wij denken er vaker gebruik van te gaan maken. Wij zijn erg tevreden met In3.

N.v.t

N.V.T

Lekker makkelijk, goed bevallen!

Helemaal top, enig minpuntje was voor mij de datum waarop de (deel)betaling voldaan moest worden. Er wordt een datum genoemd, maar niet of je tot die datum kan betalen of ook nog op die datum zelf. Beetje onduidelijk.

Dit is mij zeer goed bevallen en goede levering

Heel soepel en goede informatie

Heel prettig

Is goed

Ik heb deze betaalmethode gebruikt omdat het voor mij erg handig is en de bezorging snel is

• Poleciłbyś nas? Tak

Top idee .Zonder rente nog In 3 keer betalen .Ik vind prima .

Toppie

Altijd goed.!!

alles wordt duidelijk beschreven.

Geregeld zonder zorgen

Voor als het even niet uitkomt is dit een geweldige oplossing.

Fijn geregeld

Het is heel prettig in termijnen te kunnen betalen zonder rente, sowieso. Daarnaast krijg je tijdig een duidelijke mail met betaal instructies zodat je niet zelf hoeft na te denken over de termijnen.

Snelle en duidelijke service

Goede ervaring. Fijn dat het in termijnen mocht betalen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mijn lievelingshorloge kon betalen.

Snelle en goede afhandeling.

Ben wel bij een Vodafone winkel geweest om dat de aanknop bleef hangen.

Ik ben super tevreden met in3!

Ik vond het heel fijn om een herinnering te krijgen via mail en dat je via een link direct kon betalen. En dat er achteraf ook een bevestiging kwam dat het gehele bedrag afbetaald was. Zo kan je toch net wat makkelijker een duur cadeau kopen voor de kinderen. Jammer dat er niet bij meerdere websites gebruik gemaakt kan worden. Dit is mijn eerste ervaring met in3.

Zeer tevreden!!

Geweldig! Ik had het geld wel maar wilde ik graag niet het hele bedrag in één keer betalen vanwege dat je nooit weet wat voor situatie je tegen komt maar via in3 kon ik van mijn scooter genieten en in 3 termijnen betalen zonder extra kosten

Makkelijke oplossing

Vond op zich de levering lang duren,verder tevreden met het gespreid betalen. Verder meer dan tevreden

Alles volgens afspraak.

5 Meerenakkerplein