Top kwaliteit supersnelle levering goeie betaalmethode..

Zeer tevreden goeie website zeker een aanrader.

Very good option with payment in 3 installments

Immediate decision

• Poleciłbyś nas? Tak

Top geregeld!

Voor de allereerste keer in termijnen betaald, dankzij alle zeer heldere herinneringen alles in 3 x geregeld!

Helemaal Top

Ben zeer tevreden geweest met deze manier van betalen... Zo kun je rustig een aanzienlijk bedrag in termijnen betalen en toch aan je verplichting voldoen.....

Best optie met termijn betalen

Scooter gekocht zonder enkele probleem, alles snel.

Absoluut een aanrader. Ik zou dit voor alle grote uitgaven willen hebben

erg positief en super makkelijk. Blij dat er geen bkr check nodig is en sterker nog, er ook geen registratie plaatsvindt.

SUPER

Het verloop en verkoop op deze manier is een fantastisch goed idee. Top ga zo door

Betaling ging perfect

er werd op tijd gemeld wanneer er betaald moest worden en de betaling liep perfect

Alles vlot verlopen.

Bestellen betalen en klaar is kees.

Super concept!!!! Zeer tevreden Alles snel in huis en in drie termijnen

Uitstekende manier om een aankoop gespreid te betalen.

Top!!!

Je voelt het niet in je portemonnee ;)

Super dat dit kan

Betrouwbaar, heel klantvriendelijk!

GEWELDIG zonder BKR toetsing

Ideale oplossing voor eigen huisbezitters, er mogen wel meer winkels overstappen naar in 3. Bijvoorbeeld, voor koelkasten, fietsen, tv´s , bedden.....etc.etc. Maar wat nog beter is, een extra service, in 6x.....

prima service - klant vriendelijk

Had een verkeerde keus gemaakt. Gebeld met klantenservice keurig geholpen. Het termijnbedrag is keurig retour geboekt. Kan nu de juiste bestelling plaatsen. Met vriendelijke groet, M. Jansen

Lange wachttijd

Duurde erg lang voor ik mijn bestelling kreeg. Maar daar kreeg ik wel een compensatie voor daar was ik te vreden mee.

Keurig geregeld

Hele fijne regeling, omdat je zo elke maand een gedeelte van je inkomen kan gebruiken en niet alles in één keer. Dat komt meestal niet zo goed uit.

mijn klantvriendelijke ervaring

Ik heb gebruik gemaakt van de 3 termijnenbetaling en kan niet anders zeggen dat dit als goed is ervaren. er werd keurig een paar dagen voordat het volgende termijn voldaan diende te worden een mail gestuurd met een betaal link en het termijn bedrag om het allemaal makkelijker te maken. in mijn geval ideal wat heel gebruiksvriendelijk werkt. Na het laatste termijn ook keurig de melding dat de rekening is voldaan

Verspreid betalen was voor mij de beste optie. Bedankt.

Heel prettig,

zoals verwacht zeer goed

Fijn dat dit zo kan. Super, ga zo door

correcte handelingen

Nette en snelle contacten en ook wat betreft de levering.

Op deze manier is het heel goed te overzien, en hoef je niet een hoop geld in 1 keer te betalen..Ik ben zeer tevreden.

Topp

Uitkomst voor mensen die het niet in een keer kunnen betalen. Ook nog zonder rente Topp!!!

Heel erg handig.

Het is fijn dat je grotere aankoop zo wel gespreid kan betalen zonder rente.

5 Meerenakkerplein

Eindhoven 5652BJ