Supertop

Ik heb nu al een aantal keren gebruik gemaakt van in3. Als je even niet genoeg geld voorhanden hebt, om alles in 1 keer te kunnen betalen, dan is dit een geweldige oplossing. Rentevrij wat wil je nog meer. Beste in3 je bent super en ik blijf op jullie bouwen.

Fijne service

Erg duidelijk en vriendelijk in de communicatie

Alles netjes afgehandeld ruim voor tijd een herinnering per e-mail en ook een bevestiging dat het overgemaakt is. No stress!!

Fijne dienstverlening, communicatie was erg goed. M.vr.gr. A. de Jonge-de Boer

Perfect geregeld

Enorme uitkomst in barre financiële tijden...

Heel prettig om op deze wijze te kunnen betalen. Zo kon ik toch meedoen met een activiteit die mijn grote belangstelling had.

Perfect gegaan

Keurig op tijd mail, dus geen verassing op laatste moment.

prima oplossing,

even iets te duur, in 3 xkeer zonder rente, goede klantenservice, duidelijk rekenoverzicht, geen zeurbrieven, alles netjes en vlot verlopen, hulpvaardig

fijne winke

Ik bestel graag hier, artikelen voldoen geheel aan de omschrijving[en] en gespreid betalen werkt ook prima.

kon niet in een keer betalen

heb mijn echtgenote verrast met de aankoop na haar ziekenhuis opname

alles ging prima

jsns

Allesomvattend top.

Zowel Cameraland alsook in3 zijn echte aanraders. Top product en service van Cameraland en het gemak en de gespreide betaling van in3. Tot de volgende aankoop.

Zeer goed geregeld, goede informatie en communicatie.

Perfect!!

Je komt tegenwoordig zelden bedrijven tegen die zo een betalingsregeling aanbieden. Ik zou zeggen zet het voort, want er zijn veel huishoudens die zo een betalingsregeling zoeken bij het aanschaffen van producten met een hoge prijskaartje. Verder heb ik binnen mijn eigen netwerk, in3 aangekaart, omdat je op je eigen gemak zonder omkijken je betaling zonder stress kan aflossen. Het is ook fijn om continu via de mail steeds een terugkoppeling te krijgen over elke termijn, de betalingsbevestiging daarvan en tot wanneer je de tijd hebt om te betalen. Producten op deze manier in termijnen betalen is nog nooit zo leuk geweest!

Het is super fijn

Het is fijn voor de mensen die het bedrag niet in 1 keer kunnen betalen en oer maand gewoon een deel betalen zodat ze ook door hun kosten kunnen en nog ook leuke dingen kunnen kopen door dit mooie methode

Zeer goed en klant vriendelijk

Heel fijn en vriendelijk geholpen en ook met het retour sturen en één andere bestellen.

Kan beter

Het factuuroverzicht is onduidelijk misschien 1 idee om meer te laten zien, zoals: totaalbedrag Al overgemaakt/na huidige transactie Begin en einddatum per termijn Voor de rest werkt alles wel goed Moest wel in spam kijken voor de mail

Producten zijn snel geleverd

Super afgehandeld en netjes geregeld. Zonder rente is altijd interessant. Leuke website en voor elk wat wils.

Goede ervaring en duidelijk

Het was allemaal duidelijk en het ging zoals het hoort

zeer handige service

Omdat ik snel mijn bestelling wilde hebben kwam het goed uit, dat ik in 3 keer kon betalen. En dat kosteloos. Zeer handig. in3 communiceert trouwens zeer helder met de klant. Complimenten!

👍

Vond dit perfect verlopen

goeie servies

Alles is goed wij zijn heel blij mee.

Gemakkelijk en klantvriendelijk.

Ideaal als je niet in eens het gehele aankoopbedrag kan of wil betalen. Duidelijk uitleg en heldere communicatie via de email.

Klantvriendelijk

In3 goed plan als je geen spaargeld hebt. Via e-mail wordt je herinnert dat je termijn nadert, zeer goeie regeling en ervaring.

5 Meerenakkerplein

Eindhoven 5652BJ