Een fijne oplossing voor mijn tijdelijke financiële situatie.

Heel fijn. Voor mijn financiële situatie was dit een fijne toepassing. Zo kan ik mijn dochter toch verder in haar ontwikkeling helpen. Ze kan zo zonder problemen haar vervolgstudie afmaken.

Prima aanlevering, top matras en fijn dat he ergens geen rente hoeft te betalen

Goede en snelle levering, in 1 woord "toppie"

Goede en snelle levering, in 1 woord "toppie" Ook makkelijk dat je het in 3 maand kan aflossen. Heb een dubbele horeca frituur pan gekocht en werkt perfect. Bedank in3.

Gemakkelijk en flexibel

Heb een Xiaomi Android TV gekocht en gebruik gemaakt van Payin3 en ben er erg blij met deze service en zal het zeker aanraden!

Alles keurig geregeld

Zonder in3 had ik niet tot koop over kunnen gaan.

Heel prettig om in termijnen te kunnen betalen. Netjes iedere maand een herinnering zodat je niet kunt vergeten om te betalen. Voor herhaling vatbaar.

fijn om grote inkopen zo te kunnen voldoen

erg blij mee om zo grote inkopen te kunnen betalen

Vlotte levering, heerlijk gespreid betalen!

Alle spullen kwamen goed beschermd verpakt binnen. Keurig op tijd. Alles kompleet. En nu ik in drie delen kan betalen drukt het licht op de maanduitgaven, maar dat geeft geen priblemen. In één keer is t ineens een grote uitgave. Prima regeling, zo zonder extra kosten!

Klantvriendelijk

Snelle levering, duidelijke website, correspondentie. Zeer klantvriendelijk. Erg tevreden!

geweldig

Gespreid, is uitstekend. De levering van de producten worden, daardoor ook snel bezorgd

Ideaal om deze mooie maar toch wel dure lassen aan te kunnen schaffen

Heerlijke laarzen

Gewoon goed

Ik vind het echt goed lekker makkelijk Betalen in 3 termijnen

Makkelijk en overzichtelijk

Nvt.

mijn ervaring met 3 en 1 is prima verlopen ik zou het zo weer doen mooie constuctie voor mensen die toch een nieuw bed willen maar niet meteen over een hoop geld beschikken ik zeg top!!!!

ideaal om een bedrag te spreiden

Mijn bestelling

Ik ben 100 % tevreden over de goede service

Klanten service is 10/10

Klantenservice van in3 is goed bereikbaar en doen altijd een stapje extra voor je. Ze zijn beleefd, denken met je mee en zoeken altijd naar een oplossing. Ik zal in de toekomst zeker weer gebruik maken van In3.

Dankbaar

Super geweldige service. Hierdoor kon ik een mooi cadeau geven aan mijn vriendin. Dank je wel in3

Gied geregeld

ik ben tevreden over alles !!

Erg handig, maar kleine verbeteringen mogelijk

Het hele principe is top en ook hoe makkelijk het betalen ging was goed. Enige punt van verbetering dat ik heb was het feit dat je geen adrestoevoeging kan hebben (Straatweg 1 vs. Straatweg 1a). Als je zo een toevoeging hebt, moet of de winkel of jij zelf contact opnemen met In3 om alles te regelen. Ook brieven komen niet aan.

Alles om je te herinneren om op tijd te betalen. Top

Mijn ervaring is goed

Netjes geregeld ook via de email wordt je op de hoogte gehouden.

Heel fijn dat je gespreid kan betalen zeker als het een groot bedrag is.

Geweldige oplossing!

Ik ben erg blij met deze oplossing. Grote aankopen in 3 maandelijkse termijnen zijn prima te doen. Ook over de communicatie ben ik erg tevreden. Ik ga er zeker in de toekomst meer gebruik van maken.

Geen opmerkingen, alles was duidelijk en helder!

Meerenakkerplein 5

5652BJ Eindhoven

+31883993333

Over in3

In 3 keer betalen met 0% rente. Je kent het wel: je wilt een product kopen maar dat valt net buiten je budget. Of je moet een grote uitgave doen op het moment dat het even niet uitkomt. Vaak ga je dan voor het mindere alternatief. Dankzij in3 hoeft dat niet meer. In3 is de enige gespreid betaalmethode zonder rente of BKR registratie. Met in3 betaal je in 3 keer binnen 60 dagen. De eerste betaling op de dag van je aankoop, 30 dagen later volgt de 2e betaling en na 60 dagen doe je betaling nummer 3. Zonder kosten; je betaalt geen cent meer dan wanneer je in één keer betaalt. In3 maakt je favoriete producten bereikbaar.