Heel fijn

En heel goede ervaring er mee prima dat dat kan

Goed service , erg snelle aflevering.

4 keer besteld, 4x een 10 verdiend .

op tijd waarschuwing wanneer het weer tijd is om te betalen en als je betaald heb ook een melding is het totaal bedrag betaald ook netjes een melding ga ik zeker nog doen

SUPER!!!

Ik ben dolblij met In3! Top service, snelle afhandeling en alles duidelijk en helder! Super dus!

Mooi kleed gespreide betaling.heerlijk om het zo te doen

Is goed

Geweldig en stressloos

Super fijn! En elke maand direct een handig e-mail met link waar je op klikt en overmaakt. Echte aanrader!

fantastisch

wat een uitkomst je hoeft niet in 1 keer alles te betalen je krijgt ongeveer 5 dagen voor betaaltermijn een mail en een berichtje dat je moet betalen en als het gehele bedrag voldaan is krijg je keurig netjes een mail met de bevestiging dat alles netjes betaald is en de zaak dus wordt gesloten

Fijn dat ik het in 3 termijnen kon betalen. Ben heel erg blij met mijn sfeerhaard

email bericht te sober

Toen ik voor de eerste keer mijn factuur per mail zag had ik eerst het gevoel dat het een phising mail was. reden is dat phising mails ook veel platte tekst hetzelfde lettertype bevatten. Wellicht een iets meer professionele uitstraling zal al helpen. Verder prima al duurde de bevestiging van de bataling wat lang.

Helemaal ok

Duidelijk,snelle info. 1 x ff contact klantenservice ook erg adequaat en vriendelijk

super handig

De betaling in termijnen is mij goed bevallen. Je krijgt op tijd een mail + een sms dat de volgende betaling klaar staat. Heel handig.

Ik gebruik dit al een tijdje en echt nooit geen problemen. Ideaal

Echt super

dit is een geweldige betalingsoplossing met drie termijnen

heel tevreden over de service en kwaliteit

Geweldig mooie tv meubel en goede kwaliteit

Prima service!

Uitstekend systeem - ik kan er geen enkel minpuntje aan ontdekken. eigenlijk. Dus ik zal hier heus nog wel meer gebruik van maken!

Geweldige oplossing

ik vindt het een geweldige oplossing en het systeem werkt goed. De betaal link is super handig.

Hele goede ervaring!

Mooi om een mogelijkheid te krijgen om in bepaalde termijnen (niet te veel en niet te weinig) te kunnen aflossen ook nog eens zonder rente!

Super bevallen

Super bevallen, het gaf me het gevoel dat ik gewoon al meteen betaald had bij aankoop. Er zit totaal geen druk of gepusht achter. Ik kreeg keurig een betaal mailtje ruim van te voren. Zo kan je toch munten in het bezit krijgen zonder daar extra voor hoeven te betalen. Helemaal super bevallen en blij met mijn aankoop. Dank je wel

Heel fijn dat het zo kan.

Het was heel helder allemaal We waren blij dat we het zo konden betalen.

Super service

Erg makkelijk en helder.

Super gemakkelijk

Ik vind het gewoon makkelijk om toch iets te kunnen kopen als je even niet genoeg geld hebt om het in eens te betalen. Mijn telefoon ging kapot en wilde niet te lang wachten om een nieuwe te kopen. Dan is dit een fijn alternatief. Het is heel eenvoudig en duidelijk geregeld.

geweldig

Zeer goede ervaring,goede voorlichting en alles netjes afgehandeld

netjes geregeld zorgen dat je optijd betaald perfect

Meerenakkerplein 5

5652BJ Eindhoven

+31883993333

Over in3

In 3 keer betalen met 0% rente. Je kent het wel: je wilt een product kopen maar dat valt net buiten je budget. Of je moet een grote uitgave doen op het moment dat het even niet uitkomt. Vaak ga je dan voor het mindere alternatief. Dankzij in3 hoeft dat niet meer. In3 is de enige gespreid betaalmethode zonder rente of BKR registratie. Met in3 betaal je in 3 keer binnen 60 dagen. De eerste betaling op de dag van je aankoop, 30 dagen later volgt de 2e betaling en na 60 dagen doe je betaling nummer 3. Zonder kosten; je betaalt geen cent meer dan wanneer je in één keer betaalt. In3 maakt je favoriete producten bereikbaar.