10

Snelle levering

Geen klachten en snelle levering.

 • Aanbevelen? Ja
8

Tot dusver prima

Snelle levering, tot nu toe 1 keer naar wens gebruikt.

 • Aanbevelen? Ja
6

Product goed levering minder

De pen is super, de levering heeft langer geduurd dan aangegeven. Wel krijg je al uitnodigingen voor een review terwijl je nog niets in huis hebt, schuif dat eens wat verder naar achteren zodat je ook ervaring kunt delen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer efficiënt en gebruiksvriendelijk! Topproduct

Ik gebruik de thermale tijdens het grillen van zowel vlees, vis, groenten als fruit.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Gunter, Bedankt voor je review, goed om te horen dat je de Thermapen veelzijdig inzet, daar is de Thermapen ideaal voor! Door de review maak je ook kans om maximaal € 89,95 terug te winnen. Houd onze Facebook pagina in de gaten. Op 4 februari hoor je of je de winnaar bent! Jij bent de laatste die mee doet in onze review actie. Voor komend jaar zijn wij een andere actie aan het bedenken.

9

Altijd de juiste temperatuur

Top thermometer

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Willem, Bedankt voor je review, goed om te dat je de blij bent met de aankoop. Door de review maak je ook kans om maximaal € 89,95 terug te winnen. Houd onze Facebook pagina in de gaten. Op 4 februari hoor je of je de winnaar bent!

10

Online shopping zoals het hoort!

Zaterdag een bestelling geplaatst, op maandag netjes geïnformeerd met een track & trace code en de volgende dag had ik een uitstekend verpakte thermometer in huis.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Daniël, Bedankt voor je review, goed om te horen dat je het bestellen als prettig hebt ervaren. Veel plezier met de bestelling! Door de review maak je ook kans om maximaal € 89,95 terug te winnen. Houd onze Facebook pagina in de gaten. Op 4 februari hoor je of je de winnaar bent!

7

Prima

Besteld en keurig op tijd afgeleverd

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Nel, Dank je voor de review. Door de review maak je ook kans om maximaal € 89,95 terug te winnen. Houd onze Facebook pagina in de gaten. Op 4 februari hoor je of je de winnaar bent!

10

Snelle levering en topproduct!

De pen was snel geleverd, daarna direct betaald via afterpay. De pen laat zich super makkelijk bedienen en werkt erg snel. Een echte aanrader voor kookliefhebbers. Ordernummer van mijn pen: 201922182

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Rick, Dank je voor de review. Door de review maak je ook kans om maximaal € 89,95 terug te winnen. Houd onze Facebook pagina in de gaten. Op 4 februari hoor je of je de winnaar bent!

10

Uitstekend!

Ben buitengewoon tevreden met de pen, met name de snelheid van de meting en het alarm als de ingestelde temperatuur is bereikt. Het Wifi bereik is klein, van binnenshuis naar buitenshuis, schat ik hoogstens 3 m. Ben benieuwd hoe lang de batterijen het uithouden, voorheen gebruikte ik een meter van Rösle, maar die vrat batterijen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Willem, Dank je voor de review. Goed om te horen dat je blij bent met de BlueDOT. Producten met een Bluetooth verbinding hebben inderdaad de eigenschap dat het bereik wat kleiner is. De BlueDOT heeft wel de beste verbinding ten opzichte van ander Bluetooth thermometers. Wil je overal ter wereld verbinding met de Thermometer, kijk dan eens naar de Thermoworks Signals. Veel plezier met de bestelling. Door de review maak je ook kans om maximaal € 89,95 terug te winnen. Houd onze Facebook pagina in de gaten. Op 4 februari hoor je of je de winnaar bent!

10

Zeer goed

Website zeer duidelijk aflevering volgende dag zoals aangegeven ondanks kerstdrukte

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Ron, Bedankt voor je review! Door de review maak je ook kans om maximaal € 89,95 terug te winnen. Houd onze Facebook pagina in de gaten. Op 4 februari hoor je of je de winnaar bent!

10

Top service!

Twee thermapennen online besteld, waarvan er 1 bij aflevering defect bleek. Na een kort telefonisch contact is is er meteen een nieuwe opgestuurd inclusief retour formulier voor het defecte exemplaar. Ook tijdens de kerstvakantie super service👍

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Dennis, Dank je voor de review. We hebben je graag geholpen. Goed om te horen dat je blij bent met onze service! Door de review maak je ook kans om maximaal € 89,95 terug te winnen. Houd onze Facebook pagina in de gaten. Op 4 februari hoor je of je de winnaar bent!

10

Een klant en geen nummer, zoals vaak

Afgelopen week een Signals aangeschaft. De dag daarop was deze al bezorgd, dat was super snel. Ik ermee aan de slag, en de app geinstalleerd. Terwijl ik deze wilde updaten, ging er iets niet helemaal goed. De app opnieuw geinstalleerd, maar de Signals kon ik helaas niet meer toevoegen. Balen dus. Gisteren contact opgenomen met Thermapen, en het verhaal uitgelegd. Hun reactie op mijn verhaal was werkelijk niet te geloven. Ik stuur je meteen een nieuwe op met een retourticket, zodat je de eerder geleverde kosteloos kan retourneren. Kijk maar wanneer je hem terug stuurt. Zorg eerst maar dat je deze werkend hebt. Vandaag de nieuwe geleverd, en deze werkt uitstekend!! De oude is alweer retour. Hier is een klant nog echt een klant, en geen nummer. Ik was al eerder in bezit van een thermapen. Hier ben ik ook super tevreden mee. Mensen van Thermapen: Toppie voor de geleverde service, hier kunnen veel webshops een voorbeeld aan nemen. Mocht ik nog wat nodig hebben, dan kom ik zeker hier terug. Echt een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Gerard, Dank je voor de review. Goed om te horen dat je goed bent geholpen! Heel veel plezier met de bestelling. Door de review maak je ook kans om maximaal € 89,95 terug te winnen. Houd onze Facebook pagina in de gaten. Op 4 februari hoor je of je de winnaar bent!

10

Geweldig product en goede telefonische helpdesk

Onlangs de Smoke Wireless bbq thermometer aangeschaft na het lezen van de vele positieve reviews. Kon geen keus maken tussen de Smoke en de uitgebreide Signals thermometer, ook van ThermoWorks. Na een goed en eerlijk telefonisch advies gekozen voor de Smoke i.v.m. mijn gebruik. Ook gelijk een extra Probe aangeschaft zodat ik eventueel de kerntemperaturen van 2 stukken vlees kan meten als de temperatuur van de Kamado bbq stabiel is. De draadloze verbinding is goed zonder uitval en de Picanha smaakte perfect door de nauwkeurige metingen. Ordernummer 201922157.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Paul, Dank je voor de review. Goed om te horen dat je het telefonisch contact prettig hebt ervaren, wij proberen onze klanten altijd goed en eerlijk advies te geven. Heel veel plezier met de Smoke en eetsmakelijk ;) Door de review maak je ook kans om maximaal € 89,95 terug te winnen. Houd onze Facebook pagina in de gaten. Op 4 februari hoor je of je de winnaar bent!

9

Top product en snelle levering

Het verlichtte display is fantastisch tijdens de donkere bbq avonden. Ben er erg blij mee.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Tommy, Dank je voor de review. Goed om te horen dat je blij bent met het product! Heel veel plezier met de bestelling. Door de review maak je ook kans om maximaal € 89,95 terug te winnen. Houd onze Facebook pagina in de gaten. Op 4 februari hoor je of je de winnaar bent!

10

snelle aflezing

Heel snel wordt de juiste temperatuur weergegeven, draaiing van de cijfers is ideaal en zelf batterijen kunnen vervangen is top.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Gerda, Dank je voor de review. Goed om te horen dat je blij bent met de bestelling! Door de review maak je ook kans om maximaal € 89,95 terug te winnen. Houd onze Facebook pagina in de gaten. Op 4 februari hoor je of je de winnaar bent!

10

Goede levering, goed contact.

Door drukte bij postnl ivm kerst was het pakketje zoek. Thermapen ging zelf informeren bin postnl en bood aan alsnog een 2e pakket aangetekend te verzenden. Goede service. Een dag later werd het 1e pakketje alsnog geleverd. Dit meteen gemeld bij Thermapen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Dolf, Dank je voor de review. Door de review maak je ook kans om maximaal € 89,95 terug te winnen. Houd onze Facebook pagina in de gaten. Op 4 februari hoor je of je de winnaar bent!

10

Klant is Koning!!

Door mijn eigen fout, verkeerde bestelling geplaatst diende ik contact op te nemen met Thermapen inzake de modaliteiten over retour zenden verkeerde bestelling en het bestellen van het juiste product. Ik mocht het verkeerde item houden bij wijze van kerstcadeau en s’anderendaags lag het juiste product in mijn bus... nog nooit meegemaakt en in België zou zulks onmogelijk zijn! Service, klantvriendelijkheid, vertrouwen, alles werd hier bevestigd!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Gunther, Dank je voor de review. We doen altijd ons best om onze klanten te helpen waar dat kan. Goed om te horen dat je het prettig hebt ervaren! Door de review maak je ook kans om maximaal € 89,95 terug te winnen. Houd onze Facebook pagina in de gaten. Op 4 februari hoor je of je de winnaar bent!

10

Snelle, correcte service en levering. Aanrader!

Eerste aankoop bij deze aanbieder. Mail met voorziene leveringsdatum. Correcte prijs, mooi product.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Frank, Bedankt voor de review. Door de review maak je ook kans om maximaal € 89,95 terug te winnen. Houd onze Facebook pagina in de gaten. Op 4 februari hoor je of je de winnaar bent!

7

Snelle levering

Snelle en correcte levering en betaling. Betrouwbare website.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Katrien, Bedankt voor de review. Wij doen altijd ons best om de service zo goed mogelijk te maken. Goed om te horen dat de levering en betaling goed is gegaan. Door de review maak je ook kans om maximaal € 89,95 terug te winnen. Houd onze Facebook pagina in de gaten. Op 4 februari hoor je of je de winnaar bent!

10

Helema top!

Via bbq-nl een review gelezen over de thermoworks smoke thermometer. Hiervoor een grilleye pro thermometer gehad maar dat werkte voor geen meter. De Smoke werkt super goed! Bereik is ook dik in orde! Nu kan ik lekker rustig gaan bbqen en ondertussen lekker genieten van een biertje terwijl ik alle gegevens rustig kan aflezen van mijn smoke thermometer!! Bestellen ging ook makkelijk en snel geleverd! Mijn ordernummer is 201922126

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Glenn, Dank je voor de review. Wij zijn blij dat de Thermoworks Smoke werkt zoals je mag verwachten. Veel plezier met BBQen en met de Smoke! Door de review maak je ook kans om maximaal € 89,95 terug te winnen. Houd onze Facebook pagina in de gaten. Op 4 februari hoor je of je de winnaar bent!

10

Super product snelle en correcte levering

Na het lezen van heel wat reviews over vlees thermometers viel mijn keuze op de thermapen MK4. Er was nog even twijfel wegens de aankoopprijs. Na ontvangst, uitpakken en een paar keer gebruiken was de twijfel helemaal verdwenen. Hij doet alles zoals beschreven en is heel gebruiks vriendelijk. Super koop, zeker zijn geld waard. Mijn ordernummer: 201922111

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Peter, Bedankt voor de review, fijn dat de twijfel weg is en dat tevreden bent met de Thermapen Professional MK4. Door de review maak je ook kans om maximaal € 89,95 terug te winnen. Houd onze Facebook pagina in de gaten. Op 4 februari hoor je of je de winnaar bent!

10

Geweldig product

Heb deze Thermometer Rood aangeschaft met order nr 201922103 Geweldige digitale thermometer meet heel erg nauw keurig mooie uitvoering in 1 woord geweldig

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Anthonie, Bedankt voor de review. We zijn blij dat je de Thermapen geweldig vind! :) Door de review maak je ook kans om maximaal € 89,95 terug te winnen. Houd onze Facebook pagina in de gaten. Op 4 februari hoor je of je de winnaar bent!

9

Ideale thermometer

Uitstekende thermometer. Makkelijk om een perfect stuk vlees te maken. Erg nauwkeurig.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste G. Oude Elferink, Dank je voor de review. Goed om te horen dat je blij bent met de bestelling! En dat je nu zeker weet wat de temperatuur is van het vlees. Door de review maak je ook kans om maximaal € 89,95 terug te winnen. Houd onze Facebook pagina in de gaten. Op 4 februari hoor je of je de winnaar bent!

10

Fantastisch

Doet wat hij moet doen, bijzonder makkelijk in gebruik,en met perfecte verbinding ook als hij buiten in de barbecue zit, terwijl je zelf binnen bent,top product

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Hans, Dank je voor je review. Goed om te horen dat je blij bent met de bestelling! Door de review maak je ook kans om maximaal € 89,95 terug te winnen. Houd onze facebook pagina in de gaten. Op 4 februari hoor je of je de winnaar bent!

9

gewoon goed

makkelijk bestellen goed verpakt en correct geleverd

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Anita, Dank je voor je review. Goed om te horen dat het bestelproces makkelijk is gegaan. We doen altijd ons best om de verzending zo goed en snel mogelijk te doen. Door de review maak je ook kans om maximaal € 89,95 terug te winnen. Houd onze facebook pagina in de gaten. Op 19 november hoor je of je de winnaar bent!

Kiyoh Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina