Pluspunten

Thermapen . nl is gewoon goud. Vriendelijke en zeer kundige service. Snelle reactie en ze staan altijd klaar om je te helpen.

Pluspunten

Snel geleverd, hoge product kwaliteit. Zelfs een goedkope thermometer is perfect gekalibreerd.

Pluspunten

Super product! Lekker snel met meten en is makkelijk in gebruik

Het zou fijn zijn als de voorraad gekoppeld zit aan de website, zodat er geen onverwachte wachttijden voor de levering zijn.

Pluspunten

Snelle verwerking, mooie website, goede prijs

Pluspunten

Alles volgens afspraak geleverd. Tip top in orde. Thermapen werkt goed. Infrarood pocket meter werkt goed. Hoezen zijn in orde.

Geen negatieve punten

Pluspunten

Super bedrijf met top kwaliteit producten voor in de keuken of bij de BBQ! Voor mijn bedrijf The Lemon Kitchen gebruik ik ze geregeld.

Pluspunten

Top service en snelle levering

Pluspunten

Heel veel lof voor dit bedrijf. Super kwaliteit producten en een snelle levering.

Eenspan 19 F

3897 AL Zeewolde