Hi Lilian, Dank voor de mooie review! Hartelijke groet, Debbie van Voetbalfanshop
Hi Liane, Dank voor het mooie cijfer! Hartelijke groet, Debbie van Voetbalfanshop
Mooie producten en goede service
Hi, Bedankt voor de review! Hartelijke groet, Debbie van Voetbalfanshop
Website is vriendelijk, je hoeft niet te veel te scrollen als je weet wat je zoekt.
Hi Lydia, Dank voor de fijne review! Worden wij blij van. Hartelijke groet, Debbie van Voetbalfanshop
Mooie kleding, tegen een goede prijs. Heel tevreden.
Hi Kirsten, Dank voor je mooie review! Hartelijke groet, Debbie van Voetbalfanshop
Hetwas super
Dank voor de review! Hartelijke groet, Debbie van Voetbalfanshop
gute Auswahl, unkompliziert, schnelll
Danke!!
Snel geleverd en goede kwaliteit, ook de website en het designen werkt gemakkelijk!
Hi Maran, Dank voor de review! fijn dat het designen makkelijk ging! Hartelijke groet, Debbie van Voetbalfanshop
Quick shipment and perfect product.
Ciao Paolo, Grazie mille! Cordiali Saluti, Debbie Voetbalfanshop
Alles goed geregeld. Eén en ander was niet duidelijk, mail over gehad en daarna prima geregeld. Top !
Hi Harrie, Dank voor de mooie woorden! Hartelijke groet, Debbie van Voetbalfanshop
Helemaal geweldig !
Hi Rojana, Dank voor je review! Hartelijke groet, Debbie van Voetbalfanshop
Vorige woensdag op 27 augustus besteld en nog steeds niks ontvangen. Er stond “de volgende dag in huis”, bezorgtijd wordt steeds verplaatst van dag naar dag en niks!!!
Hi Esin, Je kunt ons altijd even bellen en dan kijk ik met je mee. Desnoods verstuur ik je pakket opnieuw. Maar volgens mij heb je je pakket inmiddels ontvangen? Hartelijke groet, Debbie van Voetbalfanshop
Bestelling snel geleverd.
Hi José, Dank voor de review! Hartelijke groet, Debbie van Voetbalfanshop
Best service and good quality will definitely recommend this shop
Hi Lillian, Dank voor de mooie review! Hartelijke groet, Debbie van Voetbalfanshop
Genoeg keus en goed geprijsd. Snelle levering. Ook retourzending gaat soepel.
Hi Giel, Dank voor de mooie review! worden we blij van! Hartelijke groet, Debbie van Voetbalfanshop
Jammer genoeg om het verkeerde adres geleverd: deze mensen zijn op vakantie Dus nu heeft mijn zoontje niet zijn Voetbalpak voor zijn verjaardag
Beste Dorien, Wat jammer om te horen dat het pakket niet op tijd bij u is aangekomen. Helaas hebben wij hier zelf geen invloed op; de bezorging wordt uitgevoerd door de pakketdienst, en in dit geval is het blijkbaar op een verkeerd adres geleverd. Dat vinden wij uiteraard erg vervelend, zeker omdat uw zoontje nu zijn voetbalpak niet op tijd voor zijn verjaardag heeft. We steken veel zorg in het leveren van mooie producten en goede service, dus het is extra spijtig dat we hierdoor nu met een 1 worden beoordeeld, terwijl dit probleem buiten onze macht ligt. Met vriendelijke groet, Debbie van Voetbalfanshop
Snel en zoals gevraagd
Dag Sjef, Dank voor de mooie review! worden wij blij van! Hartelijke groet, Debbie van Voetbalfanshop
Snel geleverd en nette spullen
Beste Patrick, Dank voor de mooie review! worden wij blij van! Hartelijke groet, Debbie van Voetbalfanshop
Zeker een aanrader!
Dank voor de mooie review ! Hartelijke groet, Debbie Voetbalfanshop
Correcte en supersnelle aflevering tegen prima prijs
Dag Henk, Bedankt voor de mooie review! Hartelijke groet, Debbie van Voetbalfanshop
Super snelle en goede service!!
Beste Hasan, Dank voor je mooie review! Hartelijke groet, Debbie van Voetbalfanshop
Geen opmerkingen nodig verder.
Hi Soraya, Dank voor de mooie review! worden wij blij van! Hartelijke groet, Debbie van Voetbalfanshop
Goede kwaliteit producten, vlot geleverd
En daar streven wij naar! Dank voor de mooie review. Hartelijke groet, Debbie van Voetbalfanshop
Snel geleverd, en netjes verpakt.
Hi Sjan, Dank voor de mooie review Hartelijke groet, Debbie van Voetbalfanshop
Product goed omschreven en snel geleverd
Dank voor het mooie cijfer! Hartelijke groet, Debbie van Voetbalfanshop
36 Maagdenburgstraat
Deventer 7421 ZD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.