Perfecte service!

Ik had een voetbalpak besteld om het naar Engeland te sturen als verjaardagscadeau van een neefje. Het pakket verdween bij de post en was zoek. Het datum was echter niet meer te halen met deze vertraging. Dus heb ik een mailtje gestuurd of ze het pak nog eens direct naar Engeland zouden kunnen sturen, met adres en gewone post en ik het pakje zou het dan nog eens arriveren mogen terugsturen. Alles geen probleem. Het cadeau is gearriveerd, gelukkig kind. De post heeft het andere pakje inmiddels naar ons gestuurd, met retourbriefje. Het kan zo terug. Dat noem ik service!

Van de bestelling was het T-shirt van Barcelona en pakje van Manchester City van goede kwaliteit. Het pakje (met name het boekje) van Bayern München was van slechte kwaliteit.

Klantvriendelijk

Prima verzorgd en snel geleverd

Bestelling was van goede kwaliteit en werd binnen paar dagen geleverd.

Overgelukkig

Aankoop voor mijn kleinkind. Heb hem nog nooit zo blij en trots gezien

Een prima adres voor al je voetbal artikelen

Voor onze kleinzoon bestelde ik een FC Barcelona pakje van Frenkie de Jong, samen met een FC Barcelona voetbal. Dit werd keurig vlot afgeleverd, samen met een gratis UEFA voetbal. En dat alles voor een zeer schappelijke prijs. Daar kunnen de landen rond de Middellandse Zee met hun illegale handel NIET tegenop!

servicegericht

Snelle levering en zeer klantvriendelijk.

Een heel mooi pak voor goede prijs

Mijn zoontje is er dolblij mij Het enige dat hij nog mist is zijn rugnummer :)

Zonder problemen is mijn bestelling SUPER snel geleverd!

Uitstekend!

Altijd snel in huis

Ik heb al diverse keren besteld !! Snelle levering Goede kwaliteit Allemaal top

Prima top.

Goede service.

Goede service, snelle levering en prima prijzen!

Ons pakketje was op het verkeerde adres geleverd dus ik heb meteen contact opgenomen met More Footballs. Er werd meteen gemeld dat als het pakketje niet geleverd zou worden, ze mij van nieuwe spullen zouden voorzien. De dag erna was het pakketje terecht dus dit was niet meer nodig maar toch een prettig gevoel aan overgehouden. De volgende keer bestel ik mijn spullen weer hier!

Weinig woorden, maar doet wat je vraagt

Ik heb mijn winkel ervaring als prettig ervaren. Een mooi voetbal tenue gekocht voor m’n neefje. Hij heeft hem nog niet gepast, maar zal er zeker heel blij mee zijn. Nu nog hopen dat het past. Ik wilde een andere naam dan die op het tenue stond dat in de aanbieding was, dit in opmerkingen aangegeven en toen ik het opende was het gelukt. Dus ik was erg blij, dit hadden ze niet bevestigd. Verder kan ik dus niks zeggen over de communicatie.

Overzichtelijke site ,nette correcte snelle levering

Overzichelijke site en nette correcte snelle levering

Prima geregeld

Geen klachten

Snel en netjes geleverd

Voor de verjaardag van mijn zoontje een voetbaloutfit van zijn favoriete club besteld. Hij is er erg blij mee.

Snelle bezorging

Supersnel

Bestellen, je wordt op de hoogte gehouden en volgende dag in huis.

Snelle levering. Duidelijke webshop. Goede prijs

leuke projecten en snelle service

De Barcelona-toilettas die ik had besteld kwam snel en het product is prima, maar ik ben zeer teleurgesteld over het feit dat ik € 5,40 aan verzendkosten moest betalen, het zou namelijk pakketpost zijn, en de toilettas vervolgens gewoon in de brievenbus aantrof. Dit vind ik echt afzetterij.

Snelle verwerking en goede producten

De bestelling werd snel verwerkt en verzonden. We konden het pakket ook goed volgen en het kwam op tijd. Helaas bleek het te groot, waardoor het terug moest, maar ja... dat is het risico van online bestellen.

Supersnel de bestelling in huis

Binnen 2 dagen lag het pakketje in de bus. Ook fijn dat het als brievenbus-post wordt bezorgd. Dat kan natuurlijk prima met kleding. Een milieuvriendelijke verpakking ipv plastic is dan het enige wat nog een verbeterpunt zou zijn.

Zit super is heel mooi

broek te kort voldoet niet aan maat tabel!!!

maat tabel klopt niet broek te kort, pak stond ontzettend naar een chemisch middel 3 keer moeten wassen. daar bij valt op dat het pak van Chelsea FC niet origineel is want die spelen ik nike! en de merk teken staan er niet op ik ga niet meer op deze site bestellen.

Snel ontvangen

Keurig afgehandeld mooie kwaliteit mijn kleinzoon super blij met zijn barcelonapak

36 Maagdenburgstraat

Deventer 7421 ZD

+31 570 510 276

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire