Een prachtige ervaring en entree bij het gala

Zeer prettige en proactieve communicatie, de chauffeur was toptijd, super leuk met de kids en heeft er voor gezorgd dat zij een geweldige rit en entree bij het eindexamengala hadden. Het is voor herhaling vatbaar voor andere gelegenheden

Super goed geregeld

Voor een goede Limousine moet je hier zijn. Keurig nette chauffeur. Top service en een mooie verzorgde auto. Super mooi van binnen. wat wil je nog meer.

Oprijd, keurige chauffeur alles top!

8 jongedames vervoerd naar een Gala avond. Was perfect georganiseerd .

Leuk

Het was erg leuk, fijn dat je eigen muziek kon opzetten leuke chauffeur

Vriendelijke chauffeur. Mooie limo.

Limo gehuurd ivm entree gala havo 5. Iets later dan gepland ivm verkeer. Werd hier keurig over gebeld. Hadden zelf wat ruimte in de planning dus geen probleem. Vriendelijke chauffeur. Meedenkend met doelgroep. Mooie limo.

Geweldig leuk schoolgala dankzij Vallei Limousines

Voor mijn zoon en zij vrienden bij Vallei Limousines een limo geregeld voor hun galafeest. Echt een topervaring voor de jongens, een om nooit te vergeten. Supergoed verzorgd, op tijd aanwezig en een vriendelijke chauffeur die er zelf ook van genoot. Ik kan Vallei Limousines van harte aanbevelen!

4 april 2026 voor ons een onvergetelijke dag geweest. Mede door de top Hummer limousine van de Vallei. Top service vriendelijke chauffeur, top auto we voelden ons echte BN ners. Reservering en afhandeling daarvan TOP. Dank jullie wel. Groetjes Piet en Mary van de Stay Arnhem

Grweldig

Wat hebben we genoten. Vriendelijke chauffeur en lekkere champagne!

Altijd beleeft en netjes word jej behandeld de chauffeur zijn altijd vrolijk we boeken hier altijd onze hummer of limousines nooit geen klachten gehad jullie zijn toppers

Geweldige ervaring!

Het was een mooie ervaring voor mijn 80 jarige moeder. Chauffeur was vriendelijk en champagne was uitstekend! Communicatie vantevoren ging vlekkeloos en professioneel. Echt een aanrader!

Deze Limo maakte ons personeelsuitje af!

Deze Limo maakte ons personeelsuitje echt af! Heerlijk om met z'n alle in een auto te zitten en met elkaar te kunnen kletsen. Het was natuurlijk fantastisch om aan te komen in stijl bij onze bestemming, PAASPOP. Leuk extraatje de Champagne die ging er goed in. Al met al een hele leuke toevoeging en om je een klein beetje speciaal te voelen!

Ik had voor mijn 18e verjaardag een roze limo gehuurd het was echt top. De chauffeur was super aardig en de limo was ook super mooi en verzorgd. Alles was top geregeld en de rit was echt geweldig. Zeker een aanrader!

9 Limousines gehuurd voor een uitvaart. Fijne communicatie, mooie auto’s, exact op tijd en nette chauffeurs. Zeker een aanrader.

Het was echt super

Hele goede ervaring Vriendelijke chauffeur Mooie limousine En een onvergetelijke rit

geweldig en netjes verzorg

vandaag hadden wij gouden limo gehuurd voor bruiloft in Ridderkerk het bruidspaar was zeer verast en vond geweldig ervaring de chauffeur netjes gekleed in pak verzorgde heel rit super zo als voor af overlecht vallei limo echte aanrader

Goede communicatie en zeer goede service

Top ervaring

Zeer vriendelijke chauffeur. Leuke rit, je kan de muziek zelf kiezen.

top

mooie limousine, op tijd, aardige en nette chauffeur.

Op tijd aangekomen. Zeer nettig en vriendelijke chaffeur. Was een moment om nooit te vergeten.

Fantastisch!

Door Lucas ‘s ochtends vroeg op Schiphol afgezet. Alles super verzorgd!

HEEL GOED!

Heel prettig, Limo goed verzorgd, muziek via eigen mobiel. Verlichting en verzorging aanboort optimaal. Chauffeer was heel vriendelijk en behulpzaam. Drank aan boord was meer dan voldoende voor de gezelschaap. Zeker een aanrader. Volgende keer ga ik een grotere limo nemen.

Zeer goede ervaring!

Het eerste contact was met Lucas, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Vriendelijk te woord gestaan. Mijn eerste indruk was dus al goed. Onze chauffeur was Peter! Shout out naar Peter! Ik zou vallei Limousines aan iedereen aanraden:)

Topservice weer!

Het was wederom top. Unieke ervaring weer

Snelle nette service, betrouwbaar

Snelle nette service, betrouwbaar

Topervaring

De roze limousine gehuurd voor de 18e verjaardag van mijn dochter. Waren netjes op tijd en gaven goede uitleg. Chauffeur erg vriendelijk. Dus voor ons een geslaagde ervaring

De Smalle Zijde 35

3903LM Veenendaal

Over Vallei Limousines

Wil jij een limousine huren voor een bijzondere dag? Kies voor de limousines van Vallei Limousines! Welke limousine je ook kiest uit ons aanbod, onze limousines hebben een privéchauffeur en een luxe inrichting die jou dag onvergetelijk maken. Vallei Limousines biedt limousines aan voor verschillende gelegenheden zoals: vrijgezellenfeesten, VIP vervoer, trouwvervoer, partvervoer, luchthavenvervoer, gala vervoer en nog veel meer om op te noemen. Vallei Limousines ✔️ Luxe en schone limo's ✔️ Scherpe tarieven ✔️ Professionele chauffeurs ✔️ Gratis fles champagne Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een volledige verzorgde limousine rit!