Fijne samenwerking, prettige voorbereiding

Het moment van samenwerking tijdens de activiteit verliep goed, zeer prettige chauffeurs en een fijne voorbereiding vooraf. Een aanrader, enorm genoten van het rijden in de limousines.

Klantgericht en betrouwbaar

Voor onze bruiloft hebben wij een limousine gehuurd. Die ochtend kwam er een prachtige limousine aanrijden. Die ons overal keurig naar toe bracht. We hadden een hele fijne en aardige chauffeur. Onze dag was fantastisch en daar heeft de service van Vallei Limousine aan bijgedragen. De champagne vonden wij overigens heerlijk!

Zeer leuke ervaring

Alles netjes volgens afspraak geregeld. De twee rose limousines waren super, zowel van binnen als buiten. Aardige chauffeurs die er alles aan doen om het een leuk uitje te maken.

Netjes ruim optijd en alles volgens afspraak

Pas een dag vooraf geboekt via de site. Werd netjes gebeld en alles doorgesproken en offerte gekregen. Op de dag zelf was alles ook dik in orde.

Op tijd voor gereden nette en vriendelijke chauffeur limousine zag er heel gaaf uit. Dus in één woord geweldig!!

in eén zin....prima

Netjes op tijd, vrolijke chauffeurs, zeer geduldig want uitgelaten kinderen aan boord. Voor speciale gelegenheden: een aanrader.

Amazing

Ik heb echtttt genoten van de rit, Het was super modern, Fijne rit, Gezellig gewoon.

het was erg gezellig

het kwam aan als een verassing, het was een mooi moment om dit mee te mogen maken met mijn vrienden. de chauffeur die ons kwam ophalen was super lief en ook erg betrokken. kreeg als het ware good vibes van hem! het is ook erg fijn dat je je eigen muziek kan connecten en er was ook nog een heerlijke wijn! topservice.... echt waar

Ge-wel-dig!

Op onze trouwdag gebruikt gemaakt van jullie service. Evelien is een fantastische chauffeuse die mijn vrouw enorm heeft geholpen met haar grote jurk. Niets was te gek voor haar en zijn heel blij met zulke professionals. Ze heeft echt deel uitgemaakt van onze grote dag! Top service! Een geweldige ervaring gehad, zeker een aanrader voor iedereen!

verlopen volgens offerte.

exact op tijd zowel heen als terug, mooie rit met een prima chauffeur. Bij een eventuele volgende denk ik vast weer aan Vallei Limousines.

zeer goed

Alles precies zoals afgesproken.

Fantastisch.

Auto was keurig op tijd, netjes, schoon en keurige chauffeur! Fantastische ervaring!

Een fantastische ervaring!!

Voor onze dochter een Limo gehuurd, om samen met 7 vriendinnen opgehaald te worden. De verwachtingen zijn op alle manieren overtroffen. Wat een TOP chauffeur, geduldig, humor en netjes. Een absolute aanrader!!! Is het geld meer dan waard!!

Suprise

Ik had voor de verjaardag van mijn man een limo besteld. Chauffeur was op tijd en vriendelijk. Ik had aangegeven dat mijn man van niks wist, dus de chauffeur vertelde dan ook niks. Muscato was lekker.

Prachtige limousine! En een zeer vriendelijke chauffeur die alle tijd nam voor mijn dochter en haar vrienden om bijvoorbeeld foto's te maken.

Top, super service knappe chauffeur. Ik geeft een 10

Grandioos ervaring

Voor onze trouwdag huurde wij een limousine, de chauffeur was keurig optijd en super leuk met onze kinderen. Wij zijn enorm tevreden.

Super leuke middag

Alles was goed geregeld en goed afgestemd. Met de familie zijn we super leuk van A naar B gebracht door een leuke chauffeur in de Hummer limousine. Onderweg hebben we een feestje gevierd met muziek en champagne. Zeker een aanrader!

Uitstekend.

zeer aardige, gecultiveerde, stipte en geduldige chauffeur. mooie limousine en heerlijke champagne. Ik raad ten zeerste aan

Goede, makkelijke en duidelijke communicatie

het ging precies zoals afgesproken, erg tevreden!!!

Fijn contact gehad voor de tijd, snelle reactie! Nette limousine , vriendelijke chauffeur! Fijne rit gehad

In 1 woord geweldig

Keurig netjes op tijd, leuke en vriendelijke chauffeur alles netjes uitgelegd, al was t maar een klein ritje we hebben er allemaal stuk voor stuk van genoten en natuurlijk gelachen !!! Zeker voor herhaling vatbaar & zeer zeker een aanrader !!!

Voor stichting Droomdag hadden we een limousine gehuurd wat bijdroeg aan een onvergetelijke en speciale dag voor het gezin waar wij een Droomdag voor verzorgde. De chauffeuse was keurig op tijd en vooraf was er goede communicatie.

Zeer goed!

We werden opgehaald voor onze bruiloft met een groepje vrienden bij ons thuis door een hele aardige chauffeuse! Genoten van de rit en onderweg lekker geproost met champagne! Erg geslaagd!! Bedankt!!

Super service en waar voor je geld!

Een onvergetelijke rit voor vrienden, top op de puntjes geregeld en met de service die het verdient.

De Smalle Zijde 35

3903LM Veenendaal

Over Vallei Limousines

Wil jij een limousine huren voor een bijzondere dag? Kies voor de limousines van Vallei Limousines! Welke limousine je ook kiest uit ons aanbod, onze limousines hebben een privéchauffeur en een luxe inrichting die jou dag onvergetelijk maken. Vallei Limousines biedt limousines aan voor verschillende gelegenheden zoals: vrijgezellenfeesten, VIP vervoer, trouwvervoer, partvervoer, luchthavenvervoer, gala vervoer en nog veel meer om op te noemen. Vallei Limousines ✔️ Luxe en schone limo's ✔️ Scherpe tarieven ✔️ Professionele chauffeurs ✔️ Gratis fles champagne Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een volledige verzorgde limousine rit!