De chauffeur die wij hadden was een erg prettige Chauffeur

Geweldig !

Gala van me dochter was super mede door de prachtige limousine echt een aanrader Ze vond het geweldig met haar vriendinnen

Een mooie en speciale ervaring voor een groep galapubers.

Ze vonden het allemaal helemaal geweldig. De chauffeur was ook helemaal top. En zoals ik net zei een ervaring die ze meenemen voor het leven.

Super ervaring!

Geweldige ervaring en super communicatie met het bedrijf!

Geweldig!

Gehuurd voor het eindgala van mijn dochter. Ze straalde de hele tijd van oor tot oor. Ze laten mooi op tijd hebben de volle 45 minuten besteedt.

Zeer goede service

Fantastische chauffeur, erg aardig. Mooie auto, alles netjes schoon. De campagne was prima en te gek dat we muziek konden aanzetten via blue tooth.. we hebben een geweldige rit gehad!! Dank je wel

Geweldig!!

Prachtige ervaring!!!

Helemaal top!

Knalroze limo zag er keurig uit van binnen en buiten. Chauffeur ook in roze en heel vriendelijk. Zeker een aanrader en prijs kwaliteit verhouding helemaal in orde!

fantastisch

Wij hadden een limousine gehuurd voor onze dochter die 18 werd. Zij ging met deze limo haar vrienden ophalen en daarna heeft de chauffeur met ze rond gereden en foto's gemaakt. In 1 woord dus fantastisch. Niet was te gek en wat een super leuke chauffeur hadden we. Niets was hem te gek en hij heeft er voor gezorgd dat mijn dochter en haar vrienden een super leuke rit hadden.

Fantastisch!

Fijne chauffeur! Limousine zag er keurig uit

Supergastvrij en hele belevenis

Wij werden opgehaald door Marco met een roze limo. Het was als verrassing voor een vrijgezellenfeest. Eigenlijk was dit het hoogtepunt van de dag. Marco legde ons gelijk uit hoe het werkte met muziek en de drank stond koud. We hebben twee jaar moeten wachten, maar nu kon het eindelijk doorgaan. Het was het wachten waard!

goede service en mee denkend

vanaf het moment van offerte aanvraag tot de afronding goede comunicatie en klantvriendelijk. en bekijken samen met je naar oplossingen. Lucas ik moest je tevens van de jongens en meiden hartelijk bedanken voor deze onvergetelijke ervaring ze hebben er van genoten vriendelijke groet marco mathijssen van M.D. Bouwservice

Goed geregeld

Prima service en mooie materialen

Uitstekende snelle service

Op een hele korte termijn nog een Limousine kunnen regelen voor mijn zoon en zijn vrienden zijn Gala. Zelfs op zaterdagavond laat nog telefonisch bereikbaar, en meedenken. Top service Lucas, jongens hebben het geweldig gevonden in de roze Limo. !!!!

Meneer de chauffeur heel vriendelijk. Hij was ruim op tijd . De ervaring in de wagen was geweldig

super netjes

optijd gekomen Hij had geduld dat we te laat waren

Top bedrijf!

Mijn ervaring hiermee is helemaal super! Goeie communicatie met Lucas en erg flexibel met brengen naar de locatie.

Geweldige ervaring

Super aardige chauffeur. Fantastische wagen. Keurig op tijd. Iedereen heeft genoten. Voor de 2e keer geboekt.

Was top

We hebben genoten

Een prachtige limousine, geweldige ervaring met een fantastische chauffeur!

Wil je een limousine huren ben je hier op het juiste adres in één woord fantastisch

Helemaal fantastisch

Mooie auto, leuke chauffeur en een mooie ervaring. We konden mooi zelf de muziek regelen, we hopen niet dat de chauffeur gehoorbeschadiging heeft opgelopen. Er zat genoeg drinken in en een fles Kinder champagne op ons verzoek omdat er wat pubers bij zaten die nog geen alcohol mogen. Al met al fantastisch. Elke cent waard

We hebben het super leuk gehad in de limo. Onderweg foto’s gemaakt, en daarna naar onze gala geweest. De chauffeuse was super aardig.

Geweldig!

mooie auto, op tijd, duidelijke communicatie, fijne service!

Geweldig!

Verrassing voor onze vrienden geregeld. Ze vonden het geweldig. We waren ook onder de indruk van de chauffeuse die ontzettend goed kon rijden en heel erg hartelijk was.

Gewoon super

Wat was het leuk! Peter was heel vriendelijk en ruim op tijd. Erg van genoten. Bedankt!

De Smalle Zijde 35

3903LM Veenendaal

Over Vallei Limousines

Wil jij een limousine huren voor een bijzondere dag? Kies voor de limousines van Vallei Limousines! Welke limousine je ook kiest uit ons aanbod, onze limousines hebben een privéchauffeur en een luxe inrichting die jou dag onvergetelijk maken. Vallei Limousines biedt limousines aan voor verschillende gelegenheden zoals: vrijgezellenfeesten, VIP vervoer, trouwvervoer, partvervoer, luchthavenvervoer, gala vervoer en nog veel meer om op te noemen. Vallei Limousines ✔️ Luxe en schone limo's ✔️ Scherpe tarieven ✔️ Professionele chauffeurs ✔️ Gratis fles champagne Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een volledige verzorgde limousine rit!