Geweldige limousine

We hebben een limousine gehuurd bij Vallei limo en het was echt super gaaf. Echt een aanrader en super snel geregeld.

Leuk kado

Het was een leuke kado voor me broer zijn bruiloft.

Top geregeld!

Mooie roze limo gehuurd, was exact op tijd en alles conform afspraak geleverd.

Wat een goede service.

Ik heb een limousine gehuurd voor de 30e verjaardag van mijn dochter. Wij wilden haar het geboren van Prinses voor 1 dag geven. Hierbij was de limousine ook een onderdeel. De chauffeuse van de limousine was echt een gewe8mens. Uitermate vriendelijk behulpzaam en professioneel. Keurig op tijd kwam de Limousine voor rijden en ze heeft ons echt een geweldig bezorgd. Ook het klant contact met het bedrijf zelf verliep zeer voorspoedig en vriendelijk. Echt een aanrader!

Top ervaring!!

Onze dochter heeftaar 12e verjaardag in limo mogen beleven.. Thuis opgehaald lieve chauffeur Alles rustig uitlegde (vooral hoe muziek werkt) Leuke foto stop gehad,op weg na bestemming champagne..waarbij chauffeur haar trots herft uutgekeg hoe je fles "popt" Echt top beleving

Super bereikbaar en vriendelijk services

Zeer proffesioneel bedrijf, bevestigd altijd per email zodat geen duidelijk bestaat. Goed bereikbaar via app / mobiel en reageert zakelijk. Chauffeur zeer professioneel en maakt je dag compleet. Zeer een aanrader

Het was één mooie belevenis

Het was makkelijk geregeld. De chauffeur kwam ons mooi op tijd ophalen. De chauffeur was super relaxed. Hij nam echt de tijd voor ons. Omdat het onze trouwdag is.

Fijne communicatie, geweldige ervaring!

Complimenten aan de chauffeur! Het was een keurige leuke jongen die erg meedenkt met zijn klanten! We gaan dit zeker nog een keer doen!

Wat een belevenis

Keurige service in een geweldige dikke Hummer H2! Schitterend van buiten en van binnen!

Droom verjaardag van een 5 jarige happy prinses

Geweldig goed geregeld, netjes alles op orde. Het was voor de verjaardag en er was kinderchampagne aanwezig. Chauffeur in het roze passend bij de limo... Top ervaring!

Een prachtige promotie voor Het Streek College

Voor onze open dag hebben we gebruik gemaakt van de Chrysler limo om leerlingen op te halen die zich hadden aangemeld voor de middag en avond. De leerlingen waren compleet verrast. Het bracht de perfecte sfeer voor onze open dag die we op het schoolplein hebben georganiseerd. Het maken van de afspraken, het contact en de vriendelijkheid van de chauffeur krijgt een dikke 10!

De dames hebben erg genoten.

Mijn moeder werd 60 en door Corona geen extra groot feest. Maar een aangepast feestje. Vallei limousine was heel schappelijk in alles wanneer het door de Corona niet door kon gaan kreeg ik gewoon mijn geld terug. Zelfs op de dag zelf nog mochten er meerdere besmet zijn. Wat jullie ook goed doen is de communicatie. Een heldere offerte zonder poespas eerlijk en betrouwbaar dit is wat het kost dit is wat je krijgt. En even netjes in de bijlage verstuurd. Bedankt voor de goeie zorgen het mee denken en de leuke dag. Mijn moeder en haar vriendinnen hebben enorm genoten.!!

Fantastisch!!

Wat een ervaring Mooie limo Leuke chauffeur Lekkere champagne

Geweldige, luxueuze service

Betrouwbaar, betaalbaar en tiptop georganiseerd. Goed bereikbaar en vriendelijk. Zeer aan te raden.

Geweldige service

De verlengde Hummer kwam precies op de afgesproken tijd de straat ingereden , service was top en de champagne heerlijk , kortom alles was top geregeld . Voor herhaling vatbaar

Een geweldige ervaring.

We hebben er van genoten

Uitmuntend

Uitmuntend

Mijn dochter was super blij.

Wat was het voor mijn dochter met Down een super mooie rit. Ze werd als een koningin in de limo gezet,en uit gezwaaid door fam en buurtjes. Toen haar vriendje opgehaald,en met champagne in de limo lekker rondjes door de woonplaats gereden. Haar dag kon niet meer stuk. Super bedankt.

Top ervaring het surprisefeest van mijn dochter was een groot succes

Top chauffeur

Aanrader!!

Fijn contact en super service Mega leuke chauffeur

Top bedrijf

Had dit al aangegeven in een persoonlijke mail maar wij waren zeer content met jullie service, het was een verrassing naar mijn vrouw toe die wist van niks en dit werd goed meegespeeld door de chauffeur (juiste man op de juiste plek) de auto zag er perfect uit en alles ging zoals afgesproken voor ons was het dan ook een onvergetelijke rit en de champagne was overheerlijk en zal in de toekomst zonodig weer een beroep op jullie doen Vallei Limousines is echt een aanrader en nogmaals complimenten voor de chauffeur

Alles was super geregeld en een top chauffeur hadden wij. Echt een aanrader om bij hun een limousine te huren

Goede service, vriendelijk. De meiden hadden de dag van hun leven. Dank voor de mooie rit!

het was top. Goed geregeld, goede chauffeur

Alles verliep zoals we wilden.

Stipt, gastvrij, goede communicatie, mooie ervaring gehad!

De Smalle Zijde 35

3903LM Veenendaal

Over Vallei Limousines

Wil jij een limousine huren voor een bijzondere dag? Kies voor de limousines van Vallei Limousines! Welke limousine je ook kiest uit ons aanbod, onze limousines hebben een privéchauffeur en een luxe inrichting die jou dag onvergetelijk maken. Vallei Limousines biedt limousines aan voor verschillende gelegenheden zoals: vrijgezellenfeesten, VIP vervoer, trouwvervoer, partvervoer, luchthavenvervoer, gala vervoer en nog veel meer om op te noemen. Vallei Limousines ✔️ Luxe en schone limo's ✔️ Scherpe tarieven ✔️ Professionele chauffeurs ✔️ Gratis fles champagne Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een volledige verzorgde limousine rit!