Mooie verassing voor mijn gezin

Duidelijke communicatie en goede afspraken voor zowel heen als terug reis, maken de ervaring compleet!

Was allemaal uitstekend!!

De chauffeur Arie in een woord prachtig! En ook de communicatie verliep allemaal top! De limo was overal precies stipt op tijd! Van binnen en buiten zag alles er echt heel mooi uit!

zeer goed en professioneel

in cde avond moest ik nog een limo verzorgen voor een klant. Dit hebben ze gelijk voor ons geregeld en verzorgd tot in de punten. aanbeveling

Super leuke ervaring!

Een onvergetelijke sweet 16 voor onze dochter en haar vriendinnen! Ook erg leuke reacties ontvangen.

Het was een fantastische ervaring.

Alles was in 1 woord geweldig. Netjes oprijd. Schone auto. Hele fijne rustige chauffeur. Kortom een ervaring om nooit te vergeten. Ook de binnenkant van de Hummer ziet er fantastisch uit.

Goed verzorgd

We hadden er twee besteld voor verschillende plaatsen.er zat bijna geen verschil in aankomst.s’avonds hebben ze onze kinderen netjes en correct weer thuis gebracht.dus het is zeker nog voor herhaling vatbaar.

Professioneel, goed en strak geregeld.

Keurige chauffeur.

De auto is top koude champagne , de chauffeur is echt top wat kan die man rijden . Wij hebben hem gehuurd om naar het stadhuis te rijden om te trouwen echt top

Vriendelijk en professioneel

Zeer vriendelijk, professioneel en op tijd.

Keurig netjes, vriendelijke en precies op tijd zoals afgesproken

Zeer nette chauffeur, keurig op tijd en goed verzorgde rit. Auto keurig schoon. Echt een beleving.

Super gaaf

Was super zeker een aanrader

Super vet, aanrader!

Limousine gehuurd voor verjaardagsfeestje van mijn zoontje van 11 naar Hellendoorn.. Wat hebben ze een lol gehad in de grijze Limo. Netjes aan de binnenkant met een lichtgevende hemel. Kinderchampagne en nog wat fris en water waren aanwezig. Chauffeur erg aardig. Prijs kwaliteit echt een dikke 10. Onvergetelijke dag voor de kids Zeker een aanrader om een Limousine te huren. Ik ben een zeer tevreden klant.

Goed geregeld!

Alles was goed geregeld. De limousine zag er keurig uit en kwam netjes op tijd.

Altijd in om een goede planning ook voor jou als gebruiker in goede banen te leiden. Top service.

Goede en nette verzorging ook de chauffeur

Goed geregeld

Goede ervaring.Leuke chauffeur.Ging via een omweg naar de besproken locatie.Zodat mijn broer er niet gelijk achter kwam waar hij naar toe ging wat ook de bedoeling was.De limo was ook precies op tijd.Het was allemaal goed geregeld.En het contact via de telefoon was ook goed.

Chauffeur was ruim op tijd. Perfect gereden!

Super geregeld!

Onze ervaring met Vallei limousines is super, door wat veranderingen dankzij COVID moesten de locaties gewijzigd worden en ontstond er een foutje van onze kant, waardoor de limo een dag te vroeg bij ons voor de deur stond. Gelukkig heeft Lucas alles keurig opgelost en werden we een dag later alsnog keurig opgehaald door een super correcte en vriendelijke chauffeur met prachtige limousine. Niks dan lof!

Een ontzettende leuke ervaring

Een super verrassing voor mijn allerliefste om ons 25 jarig huwelijksfeest een extra feestelijk tintje te geven

Geweldig!

Voor onze bruiloft een limousine geregeld als vervoer naar gemeentehuis en receptielocatie na afloop. Chauffeur was ruim op tijd, wat superfijn is op toch al zo'n spannende dag. Chauffeur zag er keurig uit en was erg vriendelijk. Limousine zag er mooi uit en een flesje bubbels met schone glazen stonden klaar in de bar. Smalle doorgangetjes op parkeerplaats was wel even spannend met zo'n lange auto, maar is door de behendigheid van de chauffeur allemaal goed gegaan. We hebben een fantastische dag en deze limousinedienst heeft daar zeker een positieve bijdrage aan geleverd. Dankjulliewel!

Helemaal top!

Super goed geholpen en georganiseerd!

geweldig

Het was een super leuke ervaring en onze cliënten hebben genoten

Mooie rit naar stadhuis op onze huwelijksdag

Voor onze trouwdag in mei hebben we een limo gehuurd om zo met het hele (samengesteld) gezin in 1 auto naar het stadhuis te gaan (en weer terug). De chauffeur was perfect op tijd. Hij was super relaxed en zeer vriendelijk. De limo was schoon en was van alle gemakken voorzien. Waar je wel rekening mee moet houden is dat de limo een hele lage instap heeft. De rit was een prachtige belevenis voor ons. Het gaf wat extra glans aan onze trouwdag zo in Corona tijd. De rit ging ook zeer ontspannen en we kwamen ook perfect op tijd aan in het stadhuis. De chauffeur bleef wachten en na de voltrekking konden we weer genieten van een rit met de limo. Aangezien we nog tijd overhadden van de reservering, heeft de chauffeur nog een leuk ritje door de stad gemaakt terwijl wij genoten van champagne en muziek.

Geweldig!

Voor de schoolverlaters Brede Zorgschool de Cambier zijn er twee limousines gehuurd bij Vallei Limousines. Het contact met Vallei Limousines verliep vlot, klantgericht en zeer vriendelijk. De glimlach en het enthousiasme van de leerlingen bij het zien van de limousines, goud! Fantastisch om te zien hoe niet alleen de leerlingen maar ook het personeel genoten heeft van de rit met de limousines. Er was ruimte voor overleg met de chauffeurs voor wat betreft de route en het tussendoor stoppen voor het maken van foto's, top! Dank jullie wel voor de rit.

De Smalle Zijde 35

3903LM Veenendaal

Over Vallei Limousines

Wil jij een limousine huren voor een bijzondere dag? Kies voor de limousines van Vallei Limousines! Welke limousine je ook kiest uit ons aanbod, onze limousines hebben een privéchauffeur en een luxe inrichting die jou dag onvergetelijk maken. Vallei Limousines biedt limousines aan voor verschillende gelegenheden zoals: vrijgezellenfeesten, VIP vervoer, trouwvervoer, partvervoer, luchthavenvervoer, gala vervoer en nog veel meer om op te noemen. Vallei Limousines ✔️ Luxe en schone limo's ✔️ Scherpe tarieven ✔️ Professionele chauffeurs ✔️ Gratis fles champagne Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een volledige verzorgde limousine rit!