Pluspunten

Na afloop van onze vrijgezellenavond in Geldredome zijn we met de limo naar Eindhoven gereden. Wat een geweldige ervaring!! Het is het geld dubbel en dwars waard en onze ‘vrijgezel’ heeft enorm genoten. Alles was goed geregeld en de limo zag en pikobello uit. Zelfs een extra fles champagne gekregen voor niets (was overigens lekkere champagne). De chauffeur zag er heel netjes uit en heeft, ondanks het afgesproken tijdstip, toch een half uur extra op ons gewacht. Al met al was het een mega geslaagde avond en heeft het huren van de limo voor de finishing touch gezorgd op een onvergetelijke dag. Ontzettend bedankt! Ik zou iedereen dit aanraden. Ga zo door! Het was geweldig!

Pluspunten

Wat een geweldige limousine service is Vallei limo, duidelijke afspraken doen wat ze zeggen en zijn optijd. De chauffeur heeft ook nog hele mooie foto’s gemaakt. Je hebt onze dag compleet gemaakt bedankt

Pluspunten

Mooie schonen wagen en goed verzorgd

geen

Pluspunten

Stipt Goede communicatie

Radio in limo (roze)

Pluspunten

Zeer goede service en een hele aardige chauffeur.

Pluspunten

Positief was het zeker iedereen vond het geweldig

Geen alles was top geregeld

Pluspunten

Bedrijf is flexibel en luistert echt naar de klant.

Geen!

Pluspunten

Erg goed. Mooie schone limousines, aardige chauffeur. We hebben genoten!!

Zo door gaan.

Pluspunten

Afscheid van mijn manager met de roze limousine, klasse auto. De afgesproken tijdstippen 100% op tijd. Zeer klantvriendelijke chauffeur, komt zelf met de vraag zal ik jullie samen op de foto zetten en neemt hiervoor uitgebreid de tijd. Lucas ook namens mijn (oud)manager bedankt voor de geweldige dag. Echt een top bedrijf. Heb ik weer een limousine nodig, kom ik weer bij deze firma terug

Geen verbeter punten, alles klasse.

Pluspunten

Super nette service. Top geregeld. Chauffeur was super aardig en netjes we raden dit bedrijf aan. Sweet 16 was geweldig met roze zwarte limo.

Geen. Alles was echt super. Aanrader dit bedrijf..

Pluspunten

Goed geregeld, aardige chauffeur

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed op tijd, aardige chauffeur

De limo vertoont behoorlijk wat slijtage aan bv. het dak. Dat staat niet zo netjes.

Pluspunten

Helemaal top. Echt een feest

Pluspunten

Komen afspraken perfect na. Was super leuk.

Pluspunten

Continue ontving ik positieve en snelle reactie's van het bedrijf naar aanleiding van mijn reservering. Er konden tot op het laatste moment nog wat dingen gewijzigd worden. Een hele prettige ervaring met dit bedrijf en de rit! Hele mooie auto, goede service en een vriendelijke chauffeur. Mocht ik ooit nog een limousine nodig hebben zou ik zeker bij jullie reserveren!!

Geen.

Pluspunten

Helemaal top, dikke Hummer, veel bekijks

Pluspunten

- Zeer vriendelijk personeel - Prachtige luxe wagen - Gemakkelijk - Door jullie is het afscheid van onze collega top en zeer mooi verlopen dus daarvoor bedankt!!

/niks

Pluspunten

Kwam ruim optijd aan, leuk dat we een vrouwelijke persoon hadden!

Pluspunten

Goede service,snelle reactie op mail.

Geen.

Pluspunten

Accuraat, netjes, volgens afspraak, net personeel, nette auto en interieur

Pluspunten

OP TIJD, MAKKELIJK TE BOEKEN, MOOIE AUTO, TOP VERZORGD!

GA ZO DOOR!

Pluspunten

Fijn mee gewerkt. Vooraf netjes alle afspraken kunnen maken en flexibel op de dag zelf

Pluspunten

Het huren van de limo was grandioos. De Hummer limo zag er perfect uit en de jongens hebben genoten van de rit. Ik zal uw bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.

De Smalle Zijde 35

3903LM Veenendaal

Over Vallei Limousines

Wil jij een limousine huren voor een bijzondere dag? Kies voor de limousines van Vallei Limousines! Welke limousine je ook kiest uit ons aanbod, onze limousines hebben een privéchauffeur en een luxe inrichting die jou dag onvergetelijk maken. Vallei Limousines biedt limousines aan voor verschillende gelegenheden zoals: vrijgezellenfeesten, VIP vervoer, trouwvervoer, partvervoer, luchthavenvervoer, gala vervoer en nog veel meer om op te noemen. Vallei Limousines ✔️ Luxe en schone limo's ✔️ Scherpe tarieven ✔️ Professionele chauffeurs ✔️ Gratis fles champagne Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een volledige verzorgde limousine rit!