Gouden levering!

Super webshop

Absoluut gevonden wat ik zocht En zeer snelle levering. Ik had een indianenpak gekocht. Maat M. De broek was goed, het giletje was eerder een S dan een M. Dus die zit eigenlijk niet zoals het zou moeten. De dames cowboy hoed ook gekocht. Deze is erg ‘ruim’. Dus die kan ik niet dragen. Als ik in de winkel was geweest had ik die laten liggen. Maar hé, het zijn maar verkleedkleren. Dus het is helemaal leuk.

Goeie kwaliteit, groter assortiment snelle levering perfect

Iets leuks besteld, snel geleverd!

Ik vond wat ik zocht op jullie site. Wat ik besteld had werd heel snel geleverd: de volgende dag inderdaad in huis. En het bestelde was precies zoals het omschreven stond op de website. Prima!

snelle levering heel fijn dank je

goede service

Ruim assortiment en niet eens duur

Keuze zat en heel snel geleverd.

Op 1 dag geleverd Ben super tevreden

Zeer vloten strakke levering

Geweldige service

Toen het pakketje werd bezorgd, bleek er iets mis: de doos was helemaal leeg. Ik heb direct een mailtje gestuurd en binnen een paar uur kreeg ik al bericht terug. Ze hadden de fout ontdekt en zouden meteen een nieuw pakket opsturen. Om het goed te maken, hebben ze er zelfs een kleinigheidje bij gedaan. De volgende dag ontving ik alles netjes en keurig. Het zag er precies zo uit als beschreven en op de foto. Ik zal bij een volgend feest zeker weer hier bestellen. Topbedrijf!

Helemaal top!

Voor een themafeest van een vriendin waren wij voor het heel gezin op zoek naar passende kleding in victoriaanse stijl. En bij jullie is dat gelukt en ook nog voor een goede prijs!

Perfect!

Het was zo fijn, hele snelle verzending en ook voor een goed bedrag. Het is echt goede kwaliteit!

Goed en snel

Uitstekend product en snel geleverd

Goede maat, ziet er mooi uit! Pietenpak

Pietenpak gekocht, niet duur , goede kwaliteit

Snelle levering en correct

Al vele carnavals/feest pakjes besteld bij deze webshop, en altijd snel en correct.

Goede website, bestellen gaat heel makkelijk en supersnelle levering. De bestelde kleding voldoet aan mijn verwachting.

Alles zeer goed en vlot verlopen ,

Supersnelle levering

Een jaren 50 american football jas besteld en binnen 2 dagen al geleverd. Keurig verpakt. Goede kwaliteit.

Het wat zeker goed en goed en mooi optijd geleverd

Het is nie te duur en goeie kwaliteit en ze zijn goed optijd met verzenden

Je kunt kiezen voor een goedkopere milieubewuste keuze.

Ik vind het top dat je kunt kiezen dat ze het afleveren op een pakketpunt en dat het daardoor ook nog een goedkoper is. Ook kan ik het zeer waarderen dat ze alles als 1 pakket versturen. Ik had 2 producten en verschillende levertijden. Ze wachten op het laatste product en versturen het in 1 keer. Dat is toch veel beter dan alles maar apart versturen.

Mooie artikelen

Mooi pak voor een goede prijs en snelle verzending!

Super snel!

Producten vlak voor 23:00 u besteld en de volgende dag al in huis. Top service. Ook blij met de producten. Goede prijs/kwaliteit!

Goede service en snel geleverd

De ervaring is heel goed en ik en ik ben blij dat ik het hier heb gekocht!!

Leuke outfit, snel besteld en ook binnen 2 dagen geleverd in België!

Snel een toffe halloween outfit kunnen vinden voor mijn dochter. De maat klopt zoals beschreven. Ben zeer tevreden van de outfit en de vlotte levering, want had deze nog last minute nodig!

Pak kwam optijd binnen en past goed

Precies wat ik ervan had verwacht

Snelle bezorging en passende kleding voor een spontaan feestje. Ideaal

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen