Fantastisch!

Mijn kleindochter is zo blij!! Netjes verpakt en snel verstuurd.

Super leuke verkleedkostuums!

De levering ging erg vlot . Mijn tweeling kleinzoontjes gaan er super blij mee zijn. Maar krijgen het pas voor hun Pasen. Mooie kwaliteit, echte aanrader !

Top ervaring

Snelle levering, product zoals beschreven en kwaliteit boven verwachting voor de prijs.

Perfect!

Snelle verzending en een erg mooi piratenjurkje!

Snelle levering, en mooie producten

Snelle levering en goede producten!

Deze webshop levert netjes zoals aangegeven op de volgende dag, ook zijn de producten die worden geleverd van goede kwaliteit! Top!

Snelle servies

Kwaliteitsvolle kledij en snelle servies

Overzichtelijke website, makkelijk kunnen bestellen en ook super snel geleverd op de aangegeven datum!

Goede webshop, snelle levering

Had een foute 70's pruik besteld. Deze is snel geleverd. Helaas past ie niet zo mooi als op het plaatje.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Leuk voor een feestje of carnaval

Snelle levering voor een goede prijs en kwaliteit!

Prima prijs/kwaliteitsverhoudiing en snelle levering van de producten. Ook goede communicatie gedurende het bestel en leverproces.

Mooi verpakt en snel ook

Prima pak

Een mooi pak om een gezzeig feestje in te hebben

Super zalige pakskes

Pakjes waren geweldig en pasten super goed

Super kostuum

Mijn dochter wou al een tijdje dit trainingspak wat moeilijk te vinden was en uiteindelijk hebben deze bij jullie gevonden. Met een supersnelle verzending hadden we deze binnen de ene dag thuis en kon mijn dochter met heel veel plezier naar een carnavalseest hier bij ons in Merelbeke

Top producten en snelle levering

Producten zijn top en had het de volgende dag al in huis! Geweldig!!

Super kleding

Kleding van uitstekende kwaliteit en super leuk!

Snelle levering van een prachtig kostuum!

Het kostuum wordt gebruik voor een abba feestje. Het kostuum is perfect! Na lang zoeken hebben we dit gevonden en het was meteen beslist dat we dit mooie kostuum wouden hebben! En de volgende dag was het al in huis! Bedankt!

Geweldig leuk

Het was een leuk outfit waarmee de avond echt Gezelig gemaakt Is. De cowboy outfit pasde perfect en gaf een leuke sfeer

Past perfecte maat goede kwaliteit top

Snel, zorgvuldig verpakt en een superblij kind voor de kinderdisco met thema circus!

snelle verzenden, veel keuzes,prima voor ik heb gezocht

Van begin tot einde perfectie

Ging super en snel

Top site

Producten waren binnen 12 uur bezorgd, en van super kwaliteit. Werd ook goed aangegeven welke extra dingen je erbij kon kopen

Fantastisch product !

Ik ga knallen in deze outfit !!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen