Top en snelle levering!

Clownhoedje, schoenen en strik besteld. De volgende dag al ontvangen. Leuke producten van topkwaliteit.

Ja het pak was echt geweldig.

Het pak was geweldig. De bril was super cool en zat goed het was een geslaagd feestje met alles wat ik bij jullie heb gehaald.

Besteld en de volgende dag geleverd. Ziet er leuk uit en past prima

Snelle levering en de later passen prima

Levertijd gewijzigd zonder melding, verpakking slecht.

Bestelling zou volgende werkdag geleverd worden, maar van een van de 4 producten is NA de bevestiging de status gewijzigd naar een latere leverdatum. Waardoor alles on hold is komen te staan. Daarvan had ik geen melding gekregen. Volgende dag kwam ik er dus achter dat alles pas 6 dagen later verwacht werd. Het was al na 17.00, dus ik kon niet meer bellen. Mailen was wel mogelijk, maar zou binnen 2 dagen beantwoord worden. Dat zou te laat zijn. Dus gehele bestelling geannuleerd. Daarna opnieuw besteld om 22:00 uur met alleen de producten die volgende dag geleverd zouden worden. Helaas was dat 2 dagen later pas. Nog net optijd. De doos geopend, was de doos te klein en zat het er met een dikke vouw erin gepropt. Het zijn 2 gouden schilden voor het 50 jarig huwelijksjubileum van mijn ouders. Ik heb de vouw terug gebogen, van een afstand zie je het niet. Maar is wel zichtbaar van dichtbij. Erg jammer, vooral onnodig. En als ik zelf niet had gekeken en geannuleerd, was het niet optijd binnen gekomen ook. Wat een gedoe. Maar wel goed geprijsd. Was het 't waard? Ja en Nee, als ik dit had geweten, had ik ergens anders besteld.

Super leuk!

Precies zo als afgebeeld. Ziet er erg leuk uit en de bestelling was er de volgende dag al. Super snel geleverd!

Niks op aan te merken!

Kostuums werden zeer snel geleverd. Sneller kan niet! De kostuums zijn precies zoals beschreven. Komende zaterdag hopen we met deze kostuums te "shinen" op het themafeest!

Snel en voordelig

Levering was snel en netjes verpakt en de maten van de kleding komen goed overheen met wat er staan aangegeven

Op 1 dag waren de kleren geleverd!

Super goede ervaring gehad met de klantenservice toen ik liet weten dat mijn mail adres verkeerd was ingegeven door mij. De kleren die ik besteld had waren op 1 dag geleverd, geen problemen gehad! Hier bestel ik zeker nog eens!

Snel geleverd en volgens verwachting

Aanbod is groot, komt betrouwbaar over. Ik zou hier opnieuw kopen indien noodzakelijk.

Super snelle service en goed kostuum!

Super snelle service en goed kostuum!

goede prijs en snelle levering

Besteld en een dag later al geleverd. Prima service.

Super snelle levering goede prijs

Perfect!

De volgende dag gelijk in huis, de kwaliteit was ook goed. Een echte aanrader!

Mooi pak en supersnelle levering

De webshop is overzichtelijk, de prijzen zijn heel schappelijk en de bestelling lag de volgende dag al bij het ophaalpunt!

Gewoon goed

Prima spul, je krijgt wat je ziet!

‘s avonds besteld en de volgende ochtend al in huis

Snelle goede levering

Kinderfeestje van onze zoon was super snel geleverd slaapmutsjes voor de jongens die kwamen logeren

Pakje is in orde en ideaal!

Fantastisch!

Mijn kleindochter is zo blij!! Netjes verpakt en snel verstuurd.

Super leuke verkleedkostuums!

De levering ging erg vlot . Mijn tweeling kleinzoontjes gaan er super blij mee zijn. Maar krijgen het pas voor hun Pasen. Mooie kwaliteit, echte aanrader !

Top ervaring

Snelle levering, product zoals beschreven en kwaliteit boven verwachting voor de prijs.

Perfect!

Snelle verzending en een erg mooi piratenjurkje!

Snelle levering, en mooie producten

Snelle levering en goede producten!

Deze webshop levert netjes zoals aangegeven op de volgende dag, ook zijn de producten die worden geleverd van goede kwaliteit! Top!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen