Top winkel

Mijn kostuum werdt de dag na mijn bestelling geleverd. De maat was correct. Veel plezier gehad met mijn vermomming

Topper!

Mooie jurk ontvangen. Mooie stof en de volgende dag al gelever. Dikke luim!

Goede kwaliteit snel geleverd

Goede kwaliteit verkleed kleding. Snel geleverd.

Fijne website, goede kwaliteit!

Heel snel en goed

snel

heel snel :)

Mooie deftige verkleedkledij

Vlugge levering en top kwaliteit!

Heel tevreden

De kwaliteit is goed & ziet er mooi uit zoals op het voorbeeld. Ik heb mijn bestelling in de avond gedaan en de volgende middag had ik het al binnen! Klasse!

Had een vraag en ben super en snel geholpen. Pakketje optijd geleverd.

Snelle levering en goede kwaliteit!

Alles is zeer duidelijk en gestructureerd vermeld op de site. De levering was enorm vlot! Je wordt steeds op de hoogte gesteld.

Zeer vlotte en snelle levering.

Zeer snel geleverd

Snel en makkelijk!

Ik moest binnen 2 dagen tijd een kattenstaart regelen die ik dringend nodig had. Zondag besteld en maandag binnen! Hij was top

Mooi sinterklaastenue!

Ik heb een mooi sinterklaas tenue besteld en de levering verliep supersnel! Het contact via de mail ging ook erg prettig

Top firma, besteld en de dag erna direct geleverd.

Snelle bezorging en goed spul

Goede korting en snelle bezorging. Dil tevreden

Mooie kleding en goed kwaliteit!

Mooie pieten pakken mogen ontvangen. Helaas was van één muts het elastiek kapot, maar verder zaten ze erg mooi.

Perfecte service, levering sneller dan voorzien...

Duidelijke omschrijving producten

Een duidelijke foto die de realiteit weerspiegeld. Goede omschrijving van het product en daarbovenop nog een snelle levering ook!

Fantastic

De spullen werden keurig volgens afspraak geleverd. Echt fantastisch geweldig en goed gedaan. Dit is echt de beste webwinkel die ik ooit heb bezocht. Dit bedrijf doet zijn werk gewoon goed zoals het hoort. In een woord geweldig dat er bedrijven zijn in deze wereld die gewoon doen wat ze horen te doen. Dit is zo mooi geweldig en fantastisch. Je bestelt een product bij dit geweldige bedrijf en je krijgt het gewoon volgens afspraak geleverd. Gelukkig krijg je extra onnodige mailtjes van we hebben je product nu van de plak gepakt daarna een mail we hebben het in een kar geladen vervolgens een mail voordat ze het pakket hebben ingepakt op het moment dat ze hem in pakken en als ze klaar zijn gewoon nog een mail. Het is zo mooi dat ze je onnodig van iedere stap op de hoogte houden echt een goede voeding voor je mailbox.

top!

Snel geleverd, alleen voor mij net iets te laat.

Heel goed! Snelle levering.

Super goed, levering was binnen 24 uur!

Betaal link deed het steeds niet maar Einde middag toch gelukt en besteld. De volgende dag al in huis. Echt super. Mijn zoon is er helemaal blij mee.

Goeie betaling

Ik heb het maandag besteld & de dag erna had ik mijn pakket al. Heel goeie betaling & verzending.

Top winkel

Komen afspraken keurig na.

Super pakje

Vorig jaar ook,besteld en dit jaar terug. Zeer tevreden,en ook snelle levering Top aanrader

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen