Perfect!

Het was zo fijn, hele snelle verzending en ook voor een goed bedrag. Het is echt goede kwaliteit!

Goed en snel

Uitstekend product en snel geleverd

Goede maat, ziet er mooi uit! Pietenpak

Pietenpak gekocht, niet duur , goede kwaliteit

Snelle levering en correct

Al vele carnavals/feest pakjes besteld bij deze webshop, en altijd snel en correct.

Goede website, bestellen gaat heel makkelijk en supersnelle levering. De bestelde kleding voldoet aan mijn verwachting.

Alles zeer goed en vlot verlopen ,

Supersnelle levering

Een jaren 50 american football jas besteld en binnen 2 dagen al geleverd. Keurig verpakt. Goede kwaliteit.

Het wat zeker goed en goed en mooi optijd geleverd

Het is nie te duur en goeie kwaliteit en ze zijn goed optijd met verzenden

Je kunt kiezen voor een goedkopere milieubewuste keuze.

Ik vind het top dat je kunt kiezen dat ze het afleveren op een pakketpunt en dat het daardoor ook nog een goedkoper is. Ook kan ik het zeer waarderen dat ze alles als 1 pakket versturen. Ik had 2 producten en verschillende levertijden. Ze wachten op het laatste product en versturen het in 1 keer. Dat is toch veel beter dan alles maar apart versturen.

Mooie artikelen

Mooi pak voor een goede prijs en snelle verzending!

Super snel!

Producten vlak voor 23:00 u besteld en de volgende dag al in huis. Top service. Ook blij met de producten. Goede prijs/kwaliteit!

Goede service en snel geleverd

De ervaring is heel goed en ik en ik ben blij dat ik het hier heb gekocht!!

Leuke outfit, snel besteld en ook binnen 2 dagen geleverd in België!

Snel een toffe halloween outfit kunnen vinden voor mijn dochter. De maat klopt zoals beschreven. Ben zeer tevreden van de outfit en de vlotte levering, want had deze nog last minute nodig!

Pak kwam optijd binnen en past goed

Precies wat ik ervan had verwacht

Snelle bezorging en passende kleding voor een spontaan feestje. Ideaal

Top, precies zoals ik het wou!

Heel goede service.

Op tijd geleverd en het was fijn dat er bij de kleding een maattabel stond, waardoor ik goed kon inschatten welke maat ik nodig had

Snelle levering, topkwaliteit

Zeer snel geleverd en topkwaliteit, veel keuze.

Bestelling snel binnen. Nette webshop. Goed gedacht aan klantervaring dvm mailtjes. Producten ook prima kwaliteit, niks op aan te merken

Alles ziet er goed uit en snel geleverd, erg blij mee

Fijne webshop

Als je verkleedkleding zoekt dan ben je hier aan het juiste adres, Super snelle levering.

Super en zeer snel

Verkleedpak valt perfect zoals omschreven. Service is super, de dag erna geleverd zoals men beloofd. Alls verliep heel vlot en snel.

Top! Bestelling was de volgende dag al binnen

Savonds laat bedacht **** ik mis wst dingen voor mijn costuum en pas om half 9 savonds besteld, was de volgende middag al binnen en precies zoals beschreven. Echt top dus!!!

Top kwaliteit

Ik en me vrienden hebben samen met ze 3en dit pak gekocht voor Halloween we kregen hem binnen en waren echt verbaast over de kwaliteiten van het pak voor zo’n spoed prijsje. Top product! Zeker een aanrader! Perfect!

Super snelle levering heel mooi harley quin pakje ook dochter is er dol op

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen