Geweldige producten en goed verpakt!
De producten zijn mooi en erg naar mijn zin.
Els
Laden reviews...
599 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 4.638 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
De beoordelingen geven overwegend een positieve ervaring met snelle leveringen en goede prijs-kwaliteit. Het assortiment komt veel terug in de feedback en de productomschrijvingen worden als duidelijk ervaren. Enkele meldingen van kleine problemen, maar over het algemeen blijft de tevredenheid hoog. Klanten zien het als een betrouwbare winkel voor feesten en themaavonden.
De producten zijn mooi en erg naar mijn zin.
Els
Dordrecht
Het bestelde artikel werd de volgende dag al geleverd, duidelijke en overzichtelijke site en een hele snelle levering
Yvon
Veenendaal
Snelle levering en prijs kwaliteit top
Rudi
Schoten
Super snel in huis! Alles helemaal top!
Marielle
Harderwijk
Product zoals het beschreven is.
Willemijn Honigh - Weststrate
Diemen
Fijne prijs kwaliteit, snel geleverd!
Daphne
Wieringerwerf
Een mooi / stoere piraten pak gekocht die perfect fit voor iemand van 1.84 meter lang en voor iemand die rond de 100KG weegt. Stof is wat stroef maar na vaker dragen en met (alleen) handwas wordt het soepeler. Mooi pak die vaak ga gebruiken voor festivals. DISNEY Pirates NIGHT.
Armando Fioraliso
Hoofddorp
Ik heb bij Feestkleding.nl mijn kleding gekocht voor een feest. Het was perfect, de kleding zag er uit naar verwachting, en wat al helemaal fijn is , is het snelle leveren. Vrijdagavond besteld, en zaterdagmiddag ontvangen. Heel fijn voor last minute keuzes !!! :)!
Femke
Dordrecht
Feestkleding.nl heeft een leuk en uitgebreid assortiment. De bestelling werd ook snel en volgens afspraak geleverd. Zoekt of mist u (op het laatste moment) nog leuke items voor uw event? Kijk op feestkleding.nl en u bent verzekerd van een knalfeest!
Leo
Woudrichem
Snelle levering en goed verpakt!
eliana orfao
Lendelede
Snelle levering en goede prijs kwaliteit
Michael
Asten
Hawaii overhemd werd op afgesproken tijd geleverd. Het ziet er mooi uit, de stof en de kleuren zijn prachtig. Mooi fel! Maat is perfect, staat mooi!
Anja van der Aa
Sliedrecht
Super snel geleverd . Goede kwaliteit.
Jolanda
Vlaardingen
S avonds besteld en de dag nadien in het afhaalpunt geleverd...wat een service! Prijs kwaliteit...beter bestaat niet!
Christel Respeel
BOOM
Dino pak van mooie kwaliteit en mooi verpakt! En erg snel verzonden. Hiermee gaan ze de show stelen op het dino feestje!
19 September 2026
Imke
Hooge Mierde
Met het hele gezin als een tros bananen naar een sportevenement. TOP!
Zeger
Van der Wal
Toppie
Isolde Noyelle
Zonnebeke
Snelle levering, mooie aanbiedingen en kwaliteit van de kleding en accesoires zijn goed!
Danielle
ZEVENAAR
Voor een thema feestje in harry potter style. Is mijn dochter helemaal blij.. snel geleverd.. goede service. Zelfs tijdens het afspreken wilde ze meteen mee naar huis om haar pakketje te openen.
Mandy
Rijen
Ik had snel een hele leuke outfit nodig voor een thema feest, en dat kon ik hier met 100 andere verschillende leuke outfits kiezen! Ik heb een perfecte outfit op het laatste moment dus kunnen scoren ! Plus het was binnen 1 werkdag binnen ! Geweldig dus
Noa
Geldermalsen
Snelle levering, geen tegenvallers, goed materiaal en prima pasvorm
Gea
Muntendam
goede spullen, alleen 3 dagen later geleverd dan vermeld bij het bestellen. Nu geen probleem maar kan lastig zijn.
Gert Jan
Alphen aan den Rijn
Alles wordt duidelijk en transparant afgehandeld. Bijna had ik 5 sterren gegeven, maar het pakje werd iets later geleverd dan beloofd. Gelukkig op tijd voor ons, ik bestel altijd ruim op voor hand. Verder kan ik deze webshop enkel aanraden. Je krijgt wat er je beloofd wordt en waar je voor betaald. Kortom een erg correcte manier van handel. Hier zal ik nog opnieuw bestellen!
Maurice
Gentbrugge
Zoontje vind het zalig om te dragen, is supermooi met het hoedje erbij. Juist is het een beetje te groot, voor de rest prima
Kyara
Lievegem
Duidelijke foto's. Het product ziet er precies als op de foto uit. De prijs is netjes, de beschrijving bij het product is ook duidelijk. De verzending is supersnel. Ik ben heel erg tevreden!
Lotte
Spijkenisse