Alles ziet er goed uit en snel geleverd, erg blij mee

Fijne webshop

Als je verkleedkleding zoekt dan ben je hier aan het juiste adres, Super snelle levering.

Super en zeer snel

Verkleedpak valt perfect zoals omschreven. Service is super, de dag erna geleverd zoals men beloofd. Alls verliep heel vlot en snel.

Top! Bestelling was de volgende dag al binnen

Savonds laat bedacht **** ik mis wst dingen voor mijn costuum en pas om half 9 savonds besteld, was de volgende middag al binnen en precies zoals beschreven. Echt top dus!!!

Top kwaliteit

Ik en me vrienden hebben samen met ze 3en dit pak gekocht voor Halloween we kregen hem binnen en waren echt verbaast over de kwaliteiten van het pak voor zo’n spoed prijsje. Top product! Zeker een aanrader! Perfect!

Super snelle levering heel mooi harley quin pakje ook dochter is er dol op

Donderdag namiddag besteld en vrijdag middag al in huis. Fantastisch voor mensen als wij die altijd wat laat zijn met dit soort dingen…

Fijne winkel ervaring

De totale ervaring is uitstekend. Het bestellen gaat simpel. De afhandeling is professioneel. En dan zijn de producten ook nog eens van goede kwaliteit.

Snelle levering en spullen zijn top

Halloween vampier jurk

Mijn vampier jurk kwam super snel aan en is precies zoals op de foto! De stickers en accessoires zijn van goede kwaliteit, wat je niet snel verwacht voor die prijs.

Snel geleverd en alles paste ook nog! Echt super, zeker voor dat geld. Beide kostuums waren precies op maat en de de kwaliteit was goed.

In de avond besteld en volgende dag al in huis. De maten zijn ook precies goed en wordt netjes bezorgd. Ik raad iedereen aan om hier hun bestelling te doen

Aanrader!

Snelle levering, mooi en goed passende outfit! Superblij mee en ik ga zeker de show stelen komende Halloween!

Goede site met duidelijke foto's en informatie

Ik vond snel wat ik zocht, en de levering was al de volgende dag, heel fijn.

Snelle levering, outfit zoals beloofd

We bestelden een verkleedpak voor onze dochter. Dit werd twee dagen later al geleverd en was precies zoals op de foto’s. Heel tevreden!

Heel mooi produkt

Wij gaan deze nog gebruiken voor onze halloween op 1 november Maar wij vinden deze clown nu al geweldig. Zelfs de kinderen vinden deze prachtig.

Snel geleverd netjes verpakt

Spullen snel ontvangen , netjes afzonderverpakt, echter was de xxl pak besteld 2 maten te klein in lengte armen. Helaas

Helemaal goed!

Juiste artikelen en snelle levering!

Heel gemakkelijk en super snelle levering

Avond ervoor besteld en dag nadien al levering...echt fenomenaal en uitzonderlijk! We konden het niet geloven.

Mooie producten

Jurk past perfect, hele goede producten

Snelle service, maten kloppen volledig

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Ik heb een kostuum voor mijn zoon gekocht en het is erg schattig. De levering was supersnel; ik ontving het pakketje binnen 24 uur.

Ik was super blij met de aankoop

Heel goed, snel ontvangen makkelijk te bestellen.

Mijn bestelling was makkelijk te doen en werd snel geleverd. De producten waren goed verpakt en van goede kwaliteit. Al met al heel tevreden.

Leuke verkleedkleding

Zenderseweg 42 B