Snel verzonden

Super blij met de snel geleverde spullen.

TOP

en snel geleverd!

Superr!!!!!!!

Super kwaliteit en snel bezorgd!!!

Precies wat ik had verwacht.

Voldoet aan de verwachtingen. De maat is precies goed.

Snelle levering en alles tiptop im orde

Feestkleding.nl doet wat het belooft; snelle levering en de kwalitatieve kleding voldoet aan je wensen. Plus de maattabellen zijn kloppend, wat ik heel fijn en belangrijk vind.

Eind goed, alles goed !!

Wij gingen ons 45 -jarig huwelijksfeest vieren in de stijl van de jaren 60-70-80, maar mijn man, Wim, was er nog steeds niet uit watvoor broek hij aan wilde doen...(hij wist dit al wel een half jaar...) Tot 2 dagen vantevoren hij besloot dat het dan toch maar een jaren-60-broek moest worden!! Donderdag een prachtige groene broek uitgekozen, duimen dat ie er op vrijdag zou zijn...en dit gebeurde!! Yes, weer een stap verder!! De broek moest iets korter en een beetje smaller...nog even gestreken....en bruidegom Wim kreeg op zaterdag alle complimenten van de wereld met een broek van Feestkleding.nl !!

Fraaie outfit

Snel geleverd, nog mooier dan de foto

In de avond besteld, volgende dag in huis! Mooi product, past perfect!

Goede informatie op de site en accurate en snelle levering!

Snel gevonden wat ik zocht, maatbepaling goed uitgelegd, makkelijk bestellen en snel geleverd

betrouwbaar. en goedkoop

Ik was verrast door de snelle levering van hetgeen ik besteld had. Ook de prijs was gunstig in vergelijking met andere websites. Het pakje was iets te ruimzittend, maar m.b.v.naaimachine snel te corrigeren.

Perfecte koop!

Mijn kleine Julius Caesar is helemaal klaar voor zijn eindmusical dankzij deze topoutfit, zit als gegoten. Hij is iets ruimer dan de maat op de website (gelukkig want ik was aan t bedenken hoe we hem groter zouden kunnen maken) maar dat is nu dus niet nodig. En bizar snelle Levering! Zondag avond besteld, maandag begin van de middag al in huis. Helemaal top en ben er erg blij mee!

Last minute besteld en de volgende dag in huis!

Op zoek naar een leuk toppers outfit kwamen we hier terecht. Iets gevonden en besteld en het was er onwijs snel!

Snelle bezorging!

Het was precies optijd bezorgd en goeie kwaliteit!

Een groot feest om hier te bestellen

2 leuke kostuums besteld, rond 6 uur besteld volgende dag in huis. Goeie service, snelle bezorging en goeie kwaliteit!

Snelle service en producten zoals beschreven.

Geleverd volgens afspraak en hele goede producten precies zoals aangegeven op de site.

Goed overzichtelijk

Op alle mogelijke manieren kon ik een product boven water krijgen om te bekijken en daarna, eventueel, te bestellen.

Gewoon top!

Super levering, snel volgens afspraak

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering goede prijs/kwaliteit

Artikel is Conform de foto. Snelle levering. Goede prijs

Top ervaring

Snelle levering!

geweldig

fantastische aankoop. past perfect

Geweldig!!!

Aanstaande zaterdag hebben wij het feestje pas waarvoor ik de kleding heb gekocht maar we hebben al zoveel voorpret gehad met het passen dus dat komt zaterdag ook helemaal goed... Lachen gieren brullen dit

Makkelijke site , snel geleverd.

Perfect!

Leuke site, meteen al veel voorpret. Snelle levering. Keurig verpakt. Leuke jurk, zo leuk dat mijn vriendin dezelfde kocht. Dit om er twee te hebben. Want er is keuze genoeg op deze site! Wij zijn een week lang hier en daar vrijwilligsters. Deze levering verliep weer perfect. Wij gaan lol hebben tijdens het 500 jarig bestaan van ons dorp! Zéker bij de aftrap van de feestweek bij ons middeleeuwse dorpsontbijt en later in de week samen achter de bar! Dank jullie wel

Super leuk! En fijne stof en zit goed!

Zoals afgebeeld en de kwaliteit is beter dan verwacht. Ik ben er blij mee!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen