Snelle levering & goede prijs-kwaliteit verhouding

Voor een verkleedfeest last-minute van outfit moeten wisselen. De musketiers outfit was (zelfs voor ons 2’en) leverbaar en werd de volgende dag afgeleverd. De kwaliteit lijkt goed, en de productspecificaties kloppen precies met wat er geleverd is.

snelle levering en een zeer vriendelijke helpdesk.

Onze pakken waren volgens verwachting en de levering was zoals afgesproken. We hadden nog wat vragen voor de helpdesk en deze hebben ons zeer goed geholpen.

kleding zoals op de afbeelding

hele snelle levering en de pasvorm is goed

nette prijzen en goede service

Al meerdere keren besteld voor carnaval en thema feesten. Snel geleverd en zeer nette prijzen

Snel

Snel geleverd en goede kwaliteit

Ruime keuze en zeer vlotte en correcte service

M’n dochter is er enorm blij mee en trok het meteen aan om er de rest van de dag in te dansen. Zo’n gelukkig gezichtje is al wat telt

Toplevering

Snelle en vlotte bestelling met levering de dag nadien. Jasjes zitten als gegoten!

Meer haren dan ooit!

De afro/dreadlock pruik heeft onze Gullit-look compleet gemaakt voor ons bezoekje aan de Dutch Darts Masters. Zeker aan te bevelen, goede kwaliteit!

Snelle levering en goede kwaliteit

Makkelijk, snel, en met groepskorting

Helaas is het niet mogelijk om via de telefoon contact op te nemen. Dit wilden we doen ivm een grote bestelling, gelukkig werd de groepskorting gewoon in het mandje verrekend!

Goede en snelle service / levering

Ik had snel een outfit nodig. Zoeken op de site ging soepel en ik had de bestelling lekker snel binnen. Top!

Precies als omschreven. Kwaliteit is netjes en goed voor die prijs! Enorm veel plezier van!

Snelle vlotte correcte levering

Ze hebben heel wat in de aanbieding en leveren snel.

Snelle en vlotte levering van het gevraagde artikel

Snel en vlot

Heel vlot geleverd!

's Avonds besteld vanuit België, last-minute voor een verjaardagsfeestje, en de volgende dag werd het al allemaal geleverd. Bedankt!

Snel en goed

Precies wat ik had verwacht. En binnen 1 dag binnen

Accuraat info, netjes op tijd(zelfs eerder als aangegeven) geleverd

Very fast and good product.

Good prices, fast shipping and good product.

Overzichtelijk

Duidelijke website, makkelijk te gebruiken.

Bijzonder vlotte service en levering en prima artikelen...!

De ene dag in de namidag besteld en de volgende morgen geleverd...! Hoe doen ze dat ? Bedankt voor de bijzondzr snelle service...

Supersnel geleverd, goede prijzen!

De webshop is helder en overzichtelijk, prijzen zijn top en de producten werden snel geleverd!

Ontzettend tevreden!

Bestelling in goede orde ontvangen. Goede kwaliteit en dat voor een mooi bedrag! Zeker aan te bevelen!

Hele snelle levering

Het was een goede ervaring

De levertijd was sneller van verwacht en gekregen wat ik had besteld. Prima dus!

Snel en als verwacht

Zenderseweg 42 B