In een woord top! En snelle levering!

In een woord top! En snelle levering!

Perfect!

Kostuum ziet eruit zoals op de website omschreven. Past perfect! Besteld en de volgende dag al geleverd!

Super tof!

Super toffe outfit met goede bijpassende accessoires! Mijn dochter van 3jr is er helemaal happy mee en trekt het liefst niets anders meer aan. Ze verdwijnt helemaal in haar speelwereld en waant zich een heuse politievrouw!

Super snelle service.

Snelle en prima service. Kleding zoals verwacht en goed op maat volgens de aangegeven tabellen.

Product was snel geleverd en is van goede kwaliteit. Ik ben zelf 1.65m en heb een S gekocht. Broek zit perfect alleen topje zit te los.

Zeer vlotte en snelle levering Alles in goede en mooie staat. Prijs - kwaliteit zeker in orde

Heel snel geleverd volgende dag gelijk in huis!

Kostuum zoals verwacht! Prijs/kwaliteit is top

Snel en goed!

Snelle levering, goede producten, goede prijs/kwaliteit.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Leuk jurkje

In het overweldigende online aanbod van feest-, thema- en carnavalskleding, heb ik gekozen voor een jurkje bij Feestkleding.nl. Bestellen was makkelijk en de bezorging erg snel. Een tip: productie van kleding is om meerdere redenen niet al te best voor het milieu (gewasbeschermingsmiddelen voor katoen, watergebruik, verf, arbeidsomstandigheden in fabrieken, vervoer), daarom koop ik niet vaak nieuwe kleding. Is het een idee om een punt te creëren waar mensen hun vaak eenmalig gedragen kleding kunnen brengen/sturen zodat het na reiniging weer verkocht kan worden? Er zijn subsidies voor te krijgen bij de overheid (RVO).

Fijne snelle levering en goed product

De levering was super snel en alle producten waren goed!

Uitstekende service

Zeer tevreden,snelle service.

Product werd snel geleverd. Geen overvloed aan e-mails.

Mooi pak, snelle levering!

Direct verzonden en net verpakt. Pak is netjes en ziet er goed uit

Een perfecte en snelle levering

Bestelling op zaterdag gedaan en maandag middag werd deze al geleverd. Werd via de mail op de hoogte gehouden. Ben zeer tevreden!

Top-verkleedkledij in een mum van tijd thuis geleverd.

Mooie kledij, precies zoals op de foto. Bestelling gedaan en de dag erna reeds geleverd! Top-service.

Snelle verzending tegen een goeie prijs

Zou zeker weer bij feestkleding bestellen.

supersnelle levering

geen TEMU Rommel, gewoon kwaliteit.

Maar echt…zo super snel!!

In de avond besteld volgende dag geleverd. Er was een bug in het systeem waardoor de factuur niet klopte. Gemaild wederom super snel reactie. Top service, aanrader!!

Mooie pakjes, afwerking niet over nagedacht

Over de service alleen maar lof, dag later binnen, netjes verpakt, precies zoals afgebeeld. Echter de onesie van de ninja pakken slecht over nagedacht. Het hoofd moet door de capuchon en via achter dicht, alle attributen erover heen. Maar probeer maar dan maar eens met carnaval naar de wc te gaan. Alle attributen af, onesie van achter losmaken, over je hoofd heen en tja dan heeft misschien je kind al een ongelukje. Dus helaas nog naar een naaiatelier om het pak in orde te maken dat je er ook mee naar de wc kan zonder teveel gedoe. Terugsturen vind ik altijd lastig, maar wist ik dit van tevoren, had ik het nooit besteld. Pak valt op maat.

Helemaal naar wens

Alles prima aangekregen. Helemaal naar wens. Snel geleverd en alles past

Vrijdagavond omstreeks 8 uur bedteld en zaterdag ochtend omstreeks 11 uur al in thuis Echt snel!!!

Enorm snel geleverd, product is van goede kwaliteit!

Binnen 1 dag aangekomen

Prachtig verpakt precies zoals beschreven op de website

Vlotte levering

Bestelling na enkele dagen thuis ontvangen. Alles in orde.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen