Hele snelle service en duidelijk.

Snelle levering en zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering en blij met het pakje

Ontzettend veel keuze en ik ben zeker blij met het pakje. Gekocht voor mijn zoontje van bijna 8 maanden en omdat het een cape is zal hij hier volgend jaar ook nog in passen.

Goede service snelle levering!

Snel en goede kwaliteit

Pakket kwam snel binnen. Maatbeschrijving was ook perfect. Daarnaast top kwaliteit!

De kleding werd onwijs snel bezorgd, mijn complimenten daarvoor! Ook was het heel netjes ingepakt in de doos en de verpakkingen van de kleding waren ook mooi. Het zag er allemaal heel netjes uit en zoals ik het verwacht had.

Prima kleding voor een leuke prijs

De kleding is goed van maat en heeft een schappelijke prijs, ook de bezorging was snel en transparant

Snelle levering en past perfect

Snel geleverd en de maat was goed wel jammer is dat de zakken van het jasje voor de sier zijn maar verder tevreden met mijn bestelling

Mooi artikel naar wens.

Snel en goeie service

Super snelle levering en goede kwaliteit!

Ik had 3 super leuke trainingspakken besteld. Voor €66,00 had ik drie super mooie pakken en de volgende dag waren ze al in huis.

Sneller geleverd dan verwacht.

Goede snelle service

Supersnelle levering

Mooie pakjes goede prijs en snelle levering!

Een super leuk jurkje met snelle levering!

Ik had het jurkje maandagmiddag besteld en hij kwam dinsdag al binnen. Op de site stond het advies om 1 maat groter te bestellen en die zat perfect! Ik ben heel erg blij met mijn jurkje en ga hem zeler dragen met carnaval.

good costume

my son is happy very nice costume

Alles goed

Alles goed

Hele snelle levering, en top kwaliteit !

Top levering

Gewoon super zoals het hoort!

Goede prijs en kwaliteit

De levering was snel, goede service. De kwaliteit-prijs verhouding is goed. Ik heb een mooi pak besteld voor carnaval. Volgend jaar ga ik weer iets nieuws bestellen!

Hele snelle levering en precies zoals op de foto, maten kloppen ik had gewoon mijn gebruikelijke maat.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Helemaal tevreden

Tevreden met her product en een hele snelle levering

Snelle levering en mooie kwaliteit.

Erg fijn

wij hebben een lieveheersbeestjes pakje besteld voor ons dochtertje. Het is van heerlijk zacht materiaal en makkelijk aan en uit te trekken met klittenband. Hij valt wel redelijk ruim maar zo kan je er makkelijk een jasje over doen. Via de mail werd je top op de hoogte gehouden. En het pakje was ontzettend snel in huis.

Snelle levering en mooie kwalitatieve kleding!

Ruime keus voor een goede prijs!

Feestkleding.nl heeft een groot assortiment aan feestartikelen en kleding voor een nette prijs. Snelle levering en een goede service. Zeker te moeite om eens op de overzichtelijke site een kijkje te nemen en natuurlijk om een leuke outfit voor bijv. carnaval te scoren!

Pakker snel ontvangen

Er moesten dingen van andere filialen afkomen, waardoor de wachttijd iers langer zou zijn. Ondanks dat hebben we het pakket toch snel ontvangen. Er moesten 2 pakken omgeruild worden en daar had ik een vraag over. Zeer correct beantwoord.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen