Helemaal goed

Na een dag geleverd en goed verpakt

Top service en levering!

Gemakkelijk, duidelijk en snel! Zeer tevreden! Al meerdere keren iets besteld! Aanrader!!

Goed snel betrouwbaar

Moest kleding hebben voor mijn dochter. Door overzichtelijke site snel iets gevonden. Besteld. Volgen de dag al thuis. Dochter blij ik blij want het is ook gewoon betaalbaar en toch een goede kwaliteit. Super

goed product voor een lage prijs

Leuk jurkje van goede kwaliteit en voor een lage prijs. Ook nog eens sneller geleverd als aangekondigd.

Snelle levering, goede service en kleding voor scherpe prijs

Bestellen prima, product mwah.

Bestellen en bezorgen ging prima, lekker snel binnen. Het product was echter een beetje een teleurstelling ten opzichte van de foto. Ik had een verkeerspion besteld en deze kwam totaal niet mooi uit. Hij is enorm verkreukt waardoor o.a. aan de onderkant het effect van de pion weg is. Geen idee of dit te strijken valt, dit durf ik eigenlijk niet met het materiaal. Op de foto leek dit een veel dikker en vormvaster materiaal.

Goede snelle levering

Goede snelle levering, dik tevreden over de producten!

Snel, mooie pakjes, veel keuze

Overzichtelijke site met veel keuze en mooie pakjes. Zeer snelle levering.

Product voldoet aan de verwachting en is dag na bestelling geleverd.

Fantatisch

Zeer goede ervaring

Snel, niet duur. Alleen kwaliteit laag.

Snelle levering en prima kwaliteit

Goede sirves

Pakje is echt mooi en van goeie kwaliteit Zoon is er blij mee.

Heb een leuke outfit kunnen scoren. Gewoon netjes op de aangegeven bezorgdatum binnen en dat voor weinig geld. Ben er echt heel blij mee

Alles prima geregeld, fijn dat ze van te voren zeggen hoe lang het duurt voor je het thuis hebt!

perfect carnavalspakje

ik had een alice in wonderland pakje besteld die super snel binnen was en precies zoals de foto. ga hier zeker vaker bestellen!!

Brulachtig goed!

Helemaal blij met het tijgerpak voor mijn zoontje! Goede maat en mooie kwaliteit!

Ik was bang dat de kwaliteit niet goed zou zijn, kort was die maar daar werd ik al op gewaarschuwd! Maar de kwaliteit was zeker goed en de maat ook! Dus heel blij mee

Snelle levering en top kwaliteit

De prijs is leuk, de kwaliteit is top! De levering was erg snel.

Wat een feest, deze carnavals kleding!!

Top service, binnen een dag thuis bezorgd. Onze zoon stond als een blij ei bij de deur te wachten. Meteen jullie website doorgegeven aan vriendjes en vriendinnetjes. Zoonlief dolgelukkig met zijn mooie carnavals pak!!

Ongelooflijk snelle levering

Ik heb enkele artikelen savonds om half 9 besteld en deze werden de volgende dag keurig bezorgd.

Leuke pakjes, goede kwaliteit en een snelle levering!

Super gaaf

De pakken zijn van goede kwaliteit en erg mooi van kleur. Zitten heerlijk. Kan niet wachten tot carnaval 😁😁

Goede ervaring..

De pakken vallen alleen ruimer uit als verwacht..

Een groot feest.

Netjes verzorgd, snelle levering en goed verpakt.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen